Bugünkü menüm şöyle ki;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 dilim kepekli ekmek Ara
Ara
3 adet diyet bisküvi
Öğlen
Nohut yemeği susuz
3 yk bulgur pilavı
Ara
3 adet diyet bisküvi
Aksam
Tarhana çorbası
Ara
Kabak çekirdeği yedim ama o da çok masum değilmiş pişman oldum
2 litre su
2 bardak yeşil çay
Spor yapmadım
moni
Ben nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
İlk bebegin bir bucuk yasindan kücüktü muhtemeln hamile kaldignda ve ilki iki yasindayken 2. Bebisini kucagina aldin :)
Peş peşe yapmak dogru mu ? İkisi bir arada büyür güzelce dedikleri sey gerçekten oluyor mu ? İkisi bir arada güzelce büyüyor mu ? Sen bu evrede kendni nasil hissediyorsunAmma soru sordum ha benm oglan suan 2 yasina girmek üzere de herkes bana hadi daha ikinciyi yapmiyormusun diyip duruyor tabi bnm su 2 yas sendromundan gözüm korktugu icin yapacak cesaretim yok hic. O yüzden soruyorum yanlis anlama lütfen emi
Bende ilahiyat mezunuyum canım
Benimkiler okullu onlar gelince yoğun oluyoruz tabi bide erken uyutuyorumDemi ya en büyük arkadaşı kardeşi oluyor o zaman :) peki sen kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun ?
Al al bitmiyor gerçekten bu arada sen ankarada degilmiydinTelaş yoğunluk bende anlamıyorum ne yapıyoruzbizim 2 şehirde olacak o yüzden biraz daha karışık. Ben konyadayim nişanlım samsunda mesafe olunca zor oluyor biraz. Ama olsun ayrı bi keyfi var çeyiz işi çok zormuş yalnız bitmiyo hiç bitmiyo
Karbonhidrat cok olmuşBugünkü menüm şöyle ki;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
1 dilim kepekli ekmek Ara
Ara
3 adet diyet bisküvi
Öğlen
Nohut yemeği susuz
3 yk bulgur pilavı
Ara
3 adet diyet bisküvi
Aksam
Tarhana çorbası
Ara
Kabak çekirdeği yedim ama o da çok masum değilmiş pişman oldum
2 litre su
2 bardak yeşil çay
Spor yapmadım
moni
Aksamla telafi etmissin bravo mervişBen de menümü vereyim
Sabah
2 tam ceviz
1 haşlanmış yumurta
40 gr peynir
2 dilim haşlanmış patates
3 tane patates kızartması
1 bardak çay
(Okulda yaptık kahvaltıyı o yüzden böyle değişik)
Öğle
Küçük bir dilim çikolatalı pasta
(Arkadaşın doğum günü için yaptım. Doğum günlerinde pastaları ben yapıyom içinde ne olduğunu bildiğimden kalori hesabımı yapabiliyorum. 240 kaloriydi. Hayatımda yediğim en enfes şeydi. Hala aklım kalan dilimlerde ama yemek yook. Sanırım reglin etkisi)
Akşam
Smothie
İçindekiler
1 salatalık
1 bardak ayran
1 küçük kabak
1.5 ym kaşığı haşlanmış siyez bulguru
1 çay kaşığı pulbiber
1 tam ceviz
Yapılışı
Her şeyi blenderda çek ve iç
Ara
1 bardak yeşil çay
Su
3600 ml
Spor
10000 adım = 80 puan
Allah bagislasin canm kac yasindalar ?O nasıl bi hediye fikri yahu Garp bi kv varmış sende de
Benim bebelerin arasında 2,5 yaş var valla ilk aylar çok zor oluyor büyük ister istemez arada kalıyor aç bile kaldı yeri geldi kuzum ama şimdi büyüdü oğlan iki yaşına girecek daha rahat ama şimdi de kavgaları gürültüleri hiiçç bitmiyor.bence çokda acele etmemek lazımmış ikinci için önce ilk çocuğun tadını çıkarmak lazımmış biz biraz acele etmişiz sanki ama Allah sağlık versin ikisini de çok seviyorum iyi ki varlar
Bende ilahiyat önlisans mezunuyum
Aaaa senin yaş kacti canm ? Bebislerin kac yasinda biri 6aylik onu biliyorm da diger ikiİ kac yasindalarBenimkiler okullu onlar gelince yoğun oluyoruz tabi bide erken uyutuyorum
Menüm
Sabah : 1haslanmis yumurta
Peynir
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğlen : tarhana
Ara :2 hurma
Akşam :mercimek çorbası
Etli nohut yemeği
Az yoğurt
Su 2.5 lt
Spor :30 dk yuruyus
Bugün dìş cektirdigim için menüm zayıf oldu çok birşey yiyemedim
Bugün yine geç yatınca, geç kalktık
Öğle 14.00
1 kase pırasa
5-6 kaşık yeşil fasulye
Salata
10 adet burgu makarna
......
Ara elma
.......
Akşam 19.30
1 kase pırasa
Yine az yeşil fasulye
10 adet makarna
Bugün ekmek yemedim makarna yedim diye
Su: 1 litre
Spor
13 dk bisiklet
100 uzay yürüyüşü
200 iç-dış bacak güçlendirme
250 kol çevirme
150 bel çevirme
200 bacak ve kol çalıştırma aleti
Evde 8 dakika telefon kol çalışma
8 dakika telefon bacak çalışma
Canım ben 36 yaşındayım çocuklarım 9-7-0.6 :)Aksamla telafi etmissin bravo merviş
Allah bagislasin canm kac yasindalar ?
Aaaa senin yaş kacti canm ? Bebislerin kac yasinda biri 6aylik onu biliyorm da diger ikiİ kac yasindalar
Gayet güzel tatlm afiyet olsun
aman bari çocuklara geçmeseGaliba sıkıntı dinlenememek obeztomm iki küçükle basbasayiz genelde geçmiyor ya vücudumda evrim geçirip duruyor meret napacam bilmiyorum böyle bu hafta işe gitmedim ama daha çok yoruldum evde inan
Aksamla telafi etmissin bravo merviş
Nerde bu millet yahu
Beni de attı vicdansız kk !Telafi ettim de hala aklım pasta
5 dilim kaldıydı 4ünü komşuya götürdüm 1 dilim kaldı. Tabağa hepsi sığmadı
Çünkü siteye giremiyoruz. Ben bilmem kaçıncı kez denedikten sonra girebildim
Evet birazdan 2 ye tamamlamaya çalışacağım. Menüyü de gün geçtikçe toparlıyorum şükürSu haric güzel suyunu arttir canm icebilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?