- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Evet kendisi biraz kiloluAhahahhaha 38 nerde 48 nerde hangi kafayla aldi acabakendi kilolu mu ? Kendine alip yanlışlıkla sana vermis olmasin ahahhaha
Ahahahahha cok iyidi
Sorma ya valla kilo konusunda rekortmen olmasaydik iyidi
Cocuklar kac yasindaydi canm ? Allah sifa versin kolayliklar diliyorum
Gecmis olsun canim.İyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldi
Bende seninle aynıyım yani bakalım yarın ne olacak bu sabah tartı beni çok sevindirdi ama inşallah yarında aynı sonuç cikar
Allah bagislasin. Masallah8 aylık ve 32 aylık :)
Gecmis olsun. Neden boyle.olduki? Simdi nasilsin?Kızlar ben çok halsizim kolumu kaldıracak takatim yok bi anda böyle güçsüzleştim niye böyle oluyo bilmiyorum
Kac defa denedim siteye giremedim. Oglumu uyutuyordum bende. Uyudu cok sukur :)Nerde bu millet yahu
Allah bagislasin canim .Canım ben 36 yaşındayım çocuklarım 9-7-0.6 :)
Çok teşekkür ederim canımEvet kendisi biraz kilolu
Gecmis olsun canim.
Allah bagislasin. Masallah
Gecmis olsun. Neden boyle.olduki? Simdi nasilsin?
Kac defa denedim siteye giremedim. Oglumu uyutuyordum bende. Uyudu cok sukur :)
Allah bagislasin canim .
Salatam yokTarhana yerine başka bişey olsaymış daha iyi olurdu bol karbonlu bir meni nerde senin salatan?
Çok oldu sağlıksız oldu bugün ama akışına bırakamadım akşam farklı bool kalorili yemekler yapmış annem çorba içeyim bitek dedim ondan böyle olduAl al bitmiyor gerçekten bu arada sen ankarada degilmiydin
Karbonhidrat cok olmuş
Masallah Allah bagislasin canmCanım ben 36 yaşındayım çocuklarım 9-7-0.6 :)
Ahahahhaha o diger bir dilimi de baska komsuya verTelafi ettim de hala aklım pasta
5 dilim kaldıydı 4ünü komşuya götürdüm 1 dilim kaldı. Tabağa hepsi sığmadı
Çünkü siteye giremiyoruz. Ben bilmem kaçıncı kez denedikten sonra girebildim
TombullarBugun ne yedim tombullar
Sabah
Bir haslanmış yumurta, peynir, zeytin, iki cherry, salatalık, turp, bir dilim ekmek
Ara: bes tane kestane
Akşam: iki kepçe susuz etli nohut, salata, bir dilim ekmek
Su:1.5 litre
Spor: onbin adım
Aaa sende mi giremedin siteye canm ? Hata mi veriyor noluyorEvet kendisi biraz kilolu
Gecmis olsun canim.
Allah bagislasin. Masallah
Gecmis olsun. Neden boyle.olduki? Simdi nasilsin?
Kac defa denedim siteye giremedim. Oglumu uyutuyordum bende. Uyudu cok sukur :)
Allah bagislasin canim .
Coook harikaİyi aksamlar. Aksam disardaydim Gunu erken kapatmali oldum . acikdim yaa :/// Neyse menumu yazayim.
Kahvaltı - 2 haslanmis yumurta , salatalık , domates , peynir , yeşil çay
Ara Sut 2 hurma
Öğle Borulce salatası + yoğurt
Ara yeşil çay
Aksam Izgara et + salata
Ara yeşil çay
Su 3 litre
Spor 60 dskika leslie 240pn
moni
Aaaa kimle karistirdm ben acep :) bisküvi cok olmus canmSalatam yokeve geldikten sonra yapayım dedim ama havuç yokmuş neyleyim ben havucsuz salatayı
Çok oldu sağlıksız oldu bugün ama akışına bırakamadım akşam farklı bool kalorili yemekler yapmış annem çorba içeyim bitek dedim ondan böyle olduKonyadayim ben bu arada
Allah bagislasin canm kac yasindalar ?
Anam beni de attı dedim aha banlandım heralde yineBeni de attı vicdansız kk !
Bende ya ne yaptimki banlandim diye dusunuyordum :) simdide begene basiyorum hata veriyor :/Anam beni de attı dedim aha banlandım heralde yine
Oyy masallah kuzulara Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahAmin inşallah canım kızım ayın sonunda 4 yaşını bitirecek Oğlumda Haziran’da iki olacak inşallah
Aminİnsallah yarin sorunsuz bir sekilde siteye giris sağlanır herkese hayirli huzurlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?