TeşekkürlerVerilecek kilo azaldıkça daha az gider canını sıkma her gidene şükret.bende de zor gidiyor
Degmezmi istediğin beden kıyafetin içine girmek en büyük mutluluk haz :)
kilom sabit arkadaşlarhedef56 @Amor-a @samanyolu @guziss35 @aeben @divinity @Esmahan38
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim...Kasım ayının diyete başladım şu anda tam 10 kilo vermiş oldumRegle ragmen guzel bir eksi tebrikler. :)
Tebrikler canim.
Masallahharika vermissin :)
Gecmis olsun canim. İyilesde oyle verirsin kilolari.
Helal olsun ama gitme bence
Tebrikler
Oooo harikaymis
Teşekkür ederim.şimdi işten geldim canım istemiyor ama sporumu yapacağım başka türlü kırılmaz buCanım üzme kendini verirsin inşallah hıc kacamagin olmadı demi
Ekmek nekadar yediğini bilmiyorum ama ekmeği kesebilirsin yemegini az tuzlu az yagli yapabilirsin sporu arttirabilirsin bunlar aklıma geldi nacizane inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olacaktir
Yarın ekmekleri azalt bugünü telafı edersin inşalllahKızlaar utanarak size bugünkü menümü yazacağım
Sabah
3 dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Mercimek köfte 6 7 sıkma yedim
Salata turşu vs
Ara
Kepekli grissini
Akşam
Mercimek Çorbası
2 litre su
Spor yapacağım henüz yapmadım ama bildiririmmoni
İnşallahhhhKilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.benim gibi duraklayanlar moral bozmak yok.vücut direniyorsa biz de direneceğiz.bu savaşı biz kazanacağız
Hafta sonu tehlikeli benim için ama 2 gün detoks yapmayı düşünüyorum o zaman telafi ederim inşallahYarın ekmekleri azalt bugünü telafı edersin inşalllah
Salata ve sebze ağırlıklı beslen :)
Dikkat edersen Pazartesi’ye kadar telafi edersinHafta sonu tehlikeli benim için ama 2 gün detoks yapmayı düşünüyorum o zaman telafi ederim inşallah
Meuve kuruyemiş benimkiHadi size bir soruaçlık hissetğiniz zaman açlığınızı bastırmak için ne yaparsınız ?
Ben kahve içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?