Benim de küçük oğlumun pazar günü doğumgünü.ben de kara kara o gün ne yapsam da birşey yemesem diye şimdşden düşünmeye başladım.özel günler bende de stres yaratıyorBu hafta sonu yine nefis mücadelesi vereceğimyine misafirim var ve bu sefer çok tehlikeli şeyler yaptım. Börek, tatlı, pasta, kurabiye, salata çeşitleri... Ayy çok güzel oldu diye diye yaptım
yarını alnımın akıyla atlatırsam aşşşırı gaza gelirim
Bir saattir burdayımKk bir ara yoktu sizde oldumu arkadaşlar
Bende sorun yoktu belki netle iligili bir sorundurEfser sağol bir saatte yakın yoktu
Hadi size bir soruaçlık hissetğiniz zaman açlığınızı bastırmak için ne yaparsınız ?
Ben kahve içerim
Yiyebileceğim tek şey kereviz salatası onu da bilerek yapcam zaten diğerlerini yersem pzt + ile gelirim kesinBenim de küçük oğlumun pazar günü doğumgünü.ben de kara kara o gün ne yapsam da birşey yemesem diye şimdşden düşünmeye başladım.özel günler bende de stres yaratıyor
Kahve işe yarıyorBende kahve içerim
Kaçıncı oluyoruz :))
Çok teşekkür ederim...Kasım ayının diyete başladım şu anda tam 10 kilo vermiş oldumdarısı diğer 20 kilonun başına
Bu aralar uğrayamıyorum kusuruma bakmayınkilo veren arkadaşları bende tebrik ediyorum iradenize küvvet diyor gelecek haftanın kapısına hepbirlikte sım sıkı asılalım inşallah
Kaptanımmoni seninde ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?