Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçekten istersen ve kararlı olup disiplinle diyetine sadık kalırsan başarırsın emin ol ama sabırlı olacaksın bir hafta iyi kilo verip üç hafta sabit kiloda kalabalirsin yılmayacaksın bıkmadan yoluna devam edeceksin gram gram kilo verdiğin hatta kilo aldığın haftalar olacak ama sen yolundan dönmeyecek diyetini aynen uygulayacaksın sonunda sen kazanacaksın istediğin kiloya gelince tüm bu çektiklerime değdi deyip kendinle gurur duyacaksın

Ağzına sağlık ya
İyi geldi mesajın
O zamannnn kenetlenelim

Selam güzellik beni tebrik etmeyi unuttun :) hoş bende pek kilo veremedim spor yapamadım hastalıktan diye ama

Tebrikleerr

Ben hiç geçmişi okuma fırsatı bulamadım ki dün menümü bildirdim çıktım mecburen tatile çıktık ya herkes memleketine gidiyor gitmeden dün birlikte vakit geçirdik 10-11 gibi bitti sonra sonra yattım zaten.

Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik

Ara 4 hurma
10 fındık

Öglen
2 kase metabolizma hizlandirici corba
Yogurt

Ara
4 gün kurusu
2 salatalik
1 dilim ekmek üstüne tahin pekmez karisimi(bu listemde yoktu tabi ama asiri halsiz hissettm kendimi spor sonrasi )

Aksam
2 kase metabolizma hizlandrci corba
Salata
Yogurt
Bir iki lokma ekmek

Su 2 litre
Spor 20 dk bisiklet
15 dk tempolu yürüyüş
150 bölgesel
Toplam 180 puan

Canm senden rica etsem su metabolizma hızlandırıcı corba nasıl oluyo içinde ne var canm

Dünkü menum
Sabh
Yarım krep
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay

Ara
Sekrsiz cay

Öyle
4 kaşık mantı
Turşu kavurmasi yarim kase kadar
1 lokma ekmek

Ara
Şekersiz cay

Akşam
1 küçük porsiyon yaprak sarma
Içinde yarma var barbunya ve patattesle pişiriliyor yöresel
1 but tavuk
Su pek hatırlamıyorum 2bucuk litreye tamamlaya çalışıyorum
Dün hava güzeldi dolaştıj cocuklarla

Günaydın 10.takım.herkese mutlu keyifli bir hafta sonu diliyorum..

Burada hava çok güzel.sanki hafiften bir yaz kokusu alıyorum camı açınca. Kokusu bile insana enerji veriyor, yürüme isteği uyandırıyor

Burasıda buz gibi soğuk ne yürümesi otur evinde uyukla havası var

Çok ayıp

Bencede onu tut ben her hafta bu kadar kilo veremem canım kilolarım benim ben onları kolaymı buldum hemen kaybedeyim
Ahahahhh sara yaa :)

Bencede yavaş yavaş verelim, ne bu acele canım

Hatta ve hatta kumsalı kınayalım.nickini tam bilemedigim için etiketliyemiyorum kumsal ama seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.hemen gel!

tebrik ederim hanımlar

Hep böyle olun inşallah

Saram ve kumsal sizleride ayrıca tebrik ederim

Dün biraz rahatsızdım gelemedim , bugun daha iyiyim inş.

Dünki menüm moni

Sabah
Menemen
1 büyük dl tb. Ekmek
Az peynir .2 zeytin

Öğle
Tavuklu pırasa 1 tb.
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
Turp.

Akşam
1 srv kş makarna
Yr. Tb pırasa
1 mercimek köftesi.

Su 1,7
Spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…