Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın 10.takım.herkese mutlu keyifli bir hafta sonu diliyorum..

Burada hava çok güzel.sanki hafiften bir yaz kokusu alıyorum camı açınca. Kokusu bile insana enerji veriyor, yürüme isteği uyandırıyor
Senin orata gelip yüryesim geldi obeztom
Ankara buzzz

Canm senden rica etsem su metabolizma hızlandırıcı corba nasıl oluyo içinde ne var canm
Daha önce yazmistm ama gözünden kacti herade canm
1 kereviz
5-6 dal lahana
2 sivri biber
Yarim bag dereotu ve maydonoz
Baharatlar
Pistikten sonra blendrdan cekip istedigin kadar icebiliyorsun
Ben bu sefer kumsalı tutuyorum

Sorry kızlar
Bende sara_28 yi tutuyorum

Ahahahhh sara yaa :)

Bencede yavaş yavaş verelim, ne bu acele canım

Hatta ve hatta kumsalı kınayalım.nickini tam bilemedigim için etiketliyemiyorum kumsal ama seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.hemen gel!
Ahahahahahhha kıskançlık seviyem bende kınıyorum giz KumsalveDeniz
Noldu ablacm neden rahatsizlandin neyin vardi

Daha önce yazmistm ama gözünden kacti herade canm
1 kereviz
5-6 dal lahana
2 sivri biber
Yarim bag dereotu ve maydonoz
Baharatlar
Pistikten sonra blendrdan cekip istedigin kadar icebiliyorsun

Bende sara_28 yi tutuyorum
esmertom kabak çorbasınıda öneriyor bacılar .
Bazı bünyelere lahana iyi gelmiyor.

Ahahahahahhha kıskançlık seviyem bende kınıyorum giz KumsalveDeniz

Noldu ablacm neden rahatsizlandin neyin vardi
Kırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAna .

Bugün de memleketteyim memleketim de üzerinize afiyet Adana. Bence moni kaPtanim Adanali olanlara azcik toleransli olunmali. Kilo vermek o kadar zorki burada. Ben kilo verdiysem Istanbul`da vermisimdir hep. Irademe sahip cikiyorum az yiyorum annem uzuluyor babama dert yaniyor yemiyor hasta bu diye. Uc gun daha buradayim. Sonra gezi icin yurt disina gidiyorum sonraki hafta çarşamba buradayim.

Allah kolaylık versin .

Abartmadan ye

geçmiş olsun canım

Kırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAna .

Sana ve arkadaşlarına çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Bu corbanin tarifi nasil ? Menün güzel bence. Gayet duzenli.

Merhabalar kızlar sporumu yaptım geldim aklıma künefe düştü yine bu aralar fena şekilde istiyor canım aşeriyorum resmen sizce ne zaman bir ödül yapmalıyım kendime yoksa hedefe kadar yapmamalı mı

Canım tartıldıktan sonra o gün abartmadan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…