Senin orata gelip yüryesim geldi obeztomGünaydın 10.takım.herkese mutlu keyifli bir hafta sonu diliyorum..
Burada hava çok güzel.sanki hafiften bir yaz kokusu alıyorum camı açınca. Kokusu bile insana enerji veriyor, yürüme isteği uyandırıyor
Daha önce yazmistm ama gözünden kacti herade canmCanm senden rica etsem su metabolizma hızlandırıcı corba nasıl oluyo içinde ne var canm
BendeBen bu sefer kumsalı tutuyorum
Sorry kızlar
Ahahahahahhha kıskançlık seviyemAhahahhh sara yaa :)
Bencede yavaş yavaş verelim, ne bu acele canım
Hatta ve hatta kumsalı kınayalım.nickini tam bilemedigim için etiketliyemiyorum kumsal ama seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.hemen gel!
Noldu ablacm neden rahatsizlandin neyin vardiDün biraz rahatsızdım gelemedim , bugun daha iyiyim inş.
Dünki menümmoni
Sabah
Menemen
1 büyük dl tb. Ekmek
Az peynir .2 zeytin
Öğle
Tavuklu pırasa 1 tb.
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
Turp.
Akşam
1 srv kş makarna
Yr. Tb pırasa
1 mercimek köftesi.
Su 1,7
Spor yok malesef
esmertom kabak çorbasınıda öneriyor bacılar .Daha önce yazmistm ama gözünden kacti herade canm
1 kereviz
5-6 dal lahana
2 sivri biber
Yarim bag dereotu ve maydonoz
Baharatlar
Pistikten sonra blendrdan cekip istedigin kadar icebiliyorsun
Bendesara_28 yi tutuyorum
Kırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAnaAhahahahahhha kıskançlık seviyembende kınıyorum giz KumsalveDeniz
Noldu ablacm neden rahatsizlandin neyin vardi
Allah kolaylık versinBugün de memleketteyim memleketim de üzerinize afiyet Adana. Bencemoni kaPtanim Adanali olanlara azcik toleransli olunmali. Kilo vermek o kadar zorki burada. Ben kilo verdiysem Istanbul`da vermisimdir hep. Irademe sahip cikiyorum az yiyorum annem uzuluyor babama dert yaniyor yemiyor hasta bu diye. Uc gun daha buradayim. Sonra gezi icin yurt disina gidiyorum sonraki hafta çarşamba buradayim.
geçmiş olsun canımDün biraz rahatsızdım gelemedim , bugun daha iyiyim inş.
Dünki menümmoni
Sabah
Menemen
1 büyük dl tb. Ekmek
Az peynir .2 zeytin
Öğle
Tavuklu pırasa 1 tb.
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
Turp.
Akşam
1 srv kş makarna
Yr. Tb pırasa
1 mercimek köftesi.
Su 1,7
Spor yok malesef
tebrik ederim hanımlar
Hep böyle olun inşallah
Saram ve kumsal sizleride ayrıca tebrik ederim
Kırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAna.
Ya tmm bağırma, mesajlar bitsin kalkacam
Allah şifa versin inşallahKırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAna.
Bugün temizlik günü dip köşe temizlik yapacamarada bakarım buraya siz sohbet edin ben kıyısından köşesinden dahil olurum
Bu corbanin tarifi nasil ? Menün güzel bence. Gayet duzenli.Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ara 4 hurma
10 fındık
Öglen
2 kase metabolizma hizlandirici corba
Yogurt
Ara
4 gün kurusu
2 salatalik
1 dilim ekmek üstüne tahin pekmez karisimi(bu listemde yoktu tabi ama asiri halsiz hissettm kendimi spor sonrasi )
Aksam
2 kase metabolizma hizlandrci corba
Salata
Yogurt
Bir iki lokma ekmek
Su 2 litre
Spor 20 dk bisiklet
15 dk tempolu yürüyüş
150 bölgesel
Toplam 180 puan
Merhabalar kızlar sporumu yaptım geldim aklıma künefe düştü yine bu aralar fena şekilde istiyor canım aşeriyorum resmen sizce ne zaman bir ödül yapmalıyım kendimeyoksa hedefe kadar yapmamalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?