- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Hafif geçirdiğim bir günün akşamı olabilir o zaman ay çok sevindimCanım tartıldıktan sonra o gün abartmadan olur
Ben de temizlik yapıyorum ara verdimdi şimdi yemek molası anca geçmişi okuyabildim
Gecmis olsun canim. Allah yardimcilari olsun.Kırıklık vardı zaten birde üstüne yakın bir arkadaşımın gögsünde kanserli kitle çıktı , bir digerininde rahim agazında şüpheli oda tahlil sonucu bekliyo . İkisi birden agır geldi bAna.
Bence her cuma kendimize bir odul verelimMerhabalar kızlar sporumu yaptım geldim aklıma künefe düştü yine bu aralar fena şekilde istiyor canım aşeriyorum resmen sizce ne zaman bir ödül yapmalıyım kendimeyoksa hedefe kadar yapmamalı mı
ondan sonra tüm hafta verdiğiniz kiloları geri alınBence her cuma kendimize bir odul verelim
ondan sonra tüm hafta verdiğiniz kiloları geri alın
Kolay gelsin canım tatile ne zaman gidiyorsun
Gitmiyorum evde pinekleyeceğim
Haftaya kardeşlerim gelecek onlarla da gezecem
Hafif geçirdiğim bir günün akşamı olabilir o zaman ay çok sevindim
Hmmmm gözün aydın benimde yarın annem geliyor bu yüzden çok mutluyum
Gitmiyorum evde pinekleyeceğim
Haftaya kardeşlerim gelecek onlarla da gezecem
Gözünüz aydın .Hmmmm gözün aydın benimde yarın annem geliyor bu yüzden çok mutluyum
Gözünüz aydın .
Bence her cuma kendimize bir odul verelim
Ya da öğlen olur kahvaltı ve akşamı hafif geçirirsin. Akşamdan yakma olanağın düşük olur.
Uff ama Künefede akşam güzel gider be Mervecim
Ip atlicam eriniyorummmmm biraz zipladimHeyy size karne falan vermedik neredesiniz? Size tatil yok gelin bakayım buraya
Hadi kumsal utandırma beni@aeben canım geçmiş olsun .Allah şifa versin Teşekkür eder
Ben örgü örüyorum kızlarlaHeyy size karne falan vermedik neredesiniz? Size tatil yok gelin bakayım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?