Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam arkadaşlar ben çok kotuyum alerji oldum yind suratım yüzüm vücudum hep şişti tartıda 2 kilo fazla gözüküyorum , alerji iğnesi yersrm bi 2 kilo da o şişirir diye onu da olamıyorum .patlamak üzereyim ölüyorum gibi.
Menü demeye bin şahit ama
Menü
12.00
3 kaşık patatws haşlama
2 ısırık ekmek
2 adet patates kızartması

18.00
4 kaşık şehriye çornası
2 kaşık patates haşlama
2 dilim tuzsuz esmer Ekmel
...
Spor yok
Su: 1 litre

Geçmiş olsun canım hemen acile gidip iğneni yaptırmalısın kilo almak sağlığından dahamı önemli hem kortizon iğnesi yapacaklar tuz yemezsin bugün yarın olur biter şişmezsinde gidip iğneni yaptıramazsan hayati tehlike var biliyosun değilmi alerji hafife alınacak bir şey değil

Evet ama onun şişliğini de kaldıramam. Bi de bu halde misafirliğe geldik sanki çok halim varmış gibi. Kıvranıyorum şu an . neysse yarın olsun da devam ederse yaptıracağım zaten . wvet tehlikesini çok iyi biliyorum çocukluğumdan beri muzdaripm bu alerji illetinden. Şu an normal seviyede bi tık geriledi. Tamamen gecmezae olucam canım. Neden oldupunı da bilmiyorum ki. Normalde senede 1 lere belki olurdum. Başka eve taşındık taşındık taşınalı 1 aydır hep böyle alerjili geziyorum anlamıyorum ki

Çok geçmiş olsun canım.sağlık herseyden önce gelir ihmal etme

O ortamdaki bişey tetikliyor demekki incele bakalım boyası rutubeti tozu ne bileyim çevredeki ağaç herhangi bir bitki muhakkak tetikleyen bişey vardır dikkatli ol bende aynı dertten muzdarip oldum yıllarca o yüzden tedirgin oldum sen böyle yazınca ihmal etme nolur

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir kase yulaf kepekli ve tarçınlı süt

Öğle
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu kinoa

Ara
Bademli cevizli kefirli yoğurt

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak taşlık sote

Ara (gece yatmadan önce)
Bir kase pulbiberli ve limonlu yoğurt

Su 2 litre spor yok (tüm gün ev temizliği)

aeben yasom7272 moni Wydra

Çok geçmiş olsun canım ya

Bebeğim sen doyuyor Musun bu menüyle ya yada nasıl dayanıyorsun onu sorayım

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: tb ekmeğine tost,haşl.yumurta
Ara:1 elma
İkindi:tavuk şiş,salata,ayran
Ara:1 pingui
Akşam:1greyfurt
2lt su, 1 saat tenis 240p,
13.300 adım 100p

Akşamın boş ama diğerleri gayet iyi olmuş. Gerçi ikindi kısmını kaçırmışım tamam normal bir menü oldu şimdi gayet de dengeli herşey

Alerji önemli hastaneye gitmelisinç Ödemdir onlar hemen verirler zaten sağlığını ihmal etme

sara_28 sağolsun aklımdaki herşeyi yazmış tekrarlamıyım ben de alıntılamıştım.
Geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

Güzel dengeli bir menü

Dengeli bir menü
Azcık meyve ya da salata daha olsaymış daha iyi olurmuş

Kızlar ben bugün çok kötü şeyler yedim yazmasan hiç olmaz mı gerçekten çok kötü

Sen yaz yok öyle kötü şeyler yedim yazmayayım. İyi olsun kötü olsun yaz ki buraya yazma bilinci biraz da kendini tutmanı sağlayabilir. Yoksa hazır yazmıyorum dersen psikolojik olarak kendini tutman zorlaşır

Menümü yazayım

Sabah
Yulaflı krep
1 salatalık
5 tane siyah zeytin
30 gr süzme peynir

Ara
1 salatalık

Öğle
Yarım porsiyon brokoli yemeği
Çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 elma muz
Yarım ayva
1 tam ceviz
2.5 tane çikolatalı fit kurabiye
1 bardak süt

Akşam
Smoothie (Yarım kabak, 1 salatalık, 1 ceviz, 1 bardak ayran, 2 kaşık haşlanmış siyez bulguru)

Su
3200 ml

Spor
10378 adım = 80 puan

Çikolatalı Fit Kurabiye Tarifi

İçindekiler
1,5 su bardağı yulaf unu
Çeyrek su bardağı şekersiz fındık ezmesi veya şekersiz fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı bal
Çeyrek su bardağı su
Çeyrek su bardağı damla çikolata veya kırılmış bitter çikolata
1 tatlı kaşığı tarçın

Yapılışı
Yulaf ununu, fındık veya fıstık ezmesini, balı ve tarçını koyup karıştırın. Ben elimle yoğurdum. Sonra azar azar suyu ekleyerek yoğurun. Kurabiye kıvamına gelene kadar. Kurabiye kıvamına gelince de çikolataları ekleyin ve karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş olan tepsiye şekil vererek dizin. 150 derece fırında 25 dakika pişirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…