Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım aslında öğlen ve akşam öğününde salatam var bugün ev temizlediğimden fırsatım olmadı meyvayı da şimdi bir portakal yiyeyim diyorum canım tatlı ve sulu şeyler istiyor olmazmı ne dersin

Bide bugün bu havada balkonu yıkadım ama geçenki fırtınada bütün saksılarım devrilmişti çok kötü olmuştu yıkamam lazımdı böbreklerimi üşüttüm sanırım sanki çimdiklenir gibi ağrıyor

Çok gecmis olsun canim yaa. İnsallah kisa.surede iyilesirsin

Bunu görmemişim bu tarifi annem gelince yapayım

Menün güzel afiyet olsun canım benim

Uvv çok geçmiş olsun. Yıkamasaydın keşke havalar ısınınca yıkardın yağmur yağınca yine kirlenir.

Olur tabi ki meyve ve sebze için önerilen her ikisi de dahil 1.8 porsiyon en az diyor. Canının çektiğini ye.

Afiyet olsun canım faydam olduysa sevinirim

Değişik tariflerini burayada yaz bende yaparım

Tabi ki yazarım

Bunu görmemişim bu tarifi annem gelince yapayım

Menün güzel afiyet olsun canım benim

Yap yap enfes oldu. Hem de yağ, un, şeker vs yok tamamen sağlıklı

Hmm kurabiye bende yapayim bundan hem kolaymis

Geçmiş olsun canım
Neden oldu acaba

İyi aksamlar.
Kahvalti - Menemen 2 dlm çvd ekmegi

Ara - 2 dlm elma 2 dlm muz 2 dlm portakal

Öğle - Sebze yemeği + salata

Ara - Yeşil çay

Akşam - Sulu köfte + 2 yk yoğurt yarim kase salata

Ara Yeşil çay 2 hurma

Su 3 litre

Spor 30 dakika yuruyuş 90 pn

Sağol canım benim ama öyle görüncede içime sinmiyordu yıkadım rahatladım ama böbreklerimi üşüttüm galiba

Sade türk kahvesi yaptım eşimle keyif yapalım dedim meyvayı sonra yiyecem
Yorumların tariflerin çok güzel iyiki bizim takımı seçmişsin seni tanıdığım için şanslıyım

Sen yaz yok öyle kötü şeyler yedim yazmayayım. İyi olsun kötü olsun yaz ki buraya yazma bilinci biraz da kendini tutmanı sağlayabilir. Yoksa hazır yazmıyorum dersen psikolojik olarak kendini tutman zorlaşır
Tamam yaziyom taşlayabilirsiniz beni
Sabah
Patates kızartması
Peynir
Küçük bi dilim börek
Pankek
Çok az kumpir
Sigara böreği

Akşam
Durum çığ köfte

Ara
Havuçlu kek
Börek
1.5 litre şu
10000 civarı adım attım başka spor yok

Ben seçmedim aslında moni buldu beni takımlara girmek isteyenlere yazmıştım moni gel dedi geldim öyle de kaldım
Aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum en basiti sayende hiç yiyemediğim yulafı yemeye başladım
Tanışmamış kaderimizde varmış demek ki geldik karşılaştık

Niye bu kadar kalorili bir menü seçimi yaptın?

Kazak örücem dedi kızim.başladık ama lastiğini öremez, kolu kesemez :) sözde o örüyor reelde ben :)

Çocuklar hep böyle olsun hevesli olsun da

Bugünkü berbat menü
Sabah iyiydi karnabaharli yumurta 3 kaşık bir dilim ekmek, peynir kk, zeytin5
Öğlen eşim durum kebap aldı ben evde iş yaptım cogunlukla yedim
Akşam patatesli bezelye çorbası ve 4 kaşık pilav ayran iki turşu
Su 1.5 lt spor pump it up 30 dk 120puan moni

Bu kesinlikle diyet menüsü değil bununla kilo verilmez kilo alınır kilo vermek istediğine eminsen bu şekilde yemekten vazgeçmeli kendine dur demesini öğrenmelisin yok kilo almak istiyorsan az bile yemişsin devam et

Pamuğum akşam pilav yemesen toparlanacak bir menü ama bezelyeninde glisemik indeksinin yüksek olduğunu düşünürsek hem bezelye hem patates hem pilav çok ağır olmuş gerçektende turşu da ödem yapar bugünün telafisi için yarından itibaren önlem al mezuniyetine az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…