Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar.

Menumu yazayim

Kahvalti - 2 hş yumurta , 1 dlm çvd ekmeği , suzme peynir.

Öğle 1 dlm pizza + salata

Ara yeşil çay 3 hurma

Akşam Sebze çorbası + ızgara tavuk 2 parça

Ara yeşil çay

Su 3 litre

Spor 1 saat leslie 240 pn

Hoşgeldiniz takımımıza her zaman bekleriz sohbetimize

Kuru baklagil detoksunu nasıl yaptığımı anlatayım ama öncelikle detoks yaparken herhangi bir sağlık sorununuzun olmaması gerekir buna dikkat edin lütfen

Kuru baklagil detoksuna gelince sadece 3 gün yapılacak fazla yapılmayacak buna dikkat edin tarifi de şöyle

6 şar yemek kaşığı haşlanmış kuru fasulye nohut ve yeşil mercimeği bir kaseye koyun üzerine bir kilo kadar cıvık yoğurt ekleyin azıcık tuz seviyorsanız sarımsak ekleyin pulbiber kuru nane bir demet maydanoz dereotu ekleyin ve bir tane salatalık rendeleyin içine hepsini karıştırın öğlende ve sonraki her iki saatte bundan yiyin zaten tok tutuyor ben sadece öğle ve akşam yedim sabah kahvaltısında da bir haşlanmış yumurta peynir zeytin ve bol yeşillik yemelisin hepsi bu

Zahmet edip yazdığınız için çoook teşekkür ederim. Tatil dönüşü ilk işim tarifinizi denemek olacak. Sonucu da sizinle paylaşacağım canım kardeş takımım. Hemen not ediyorum. Allah'a emanet olun.

Aaa vallahi de seyirci bulmuşuz sara_28

Biz böyle hem dövüşe dövüşe, hem sevişe sevişe zayıflıyoruz işte canım.yardımımız dokunursa ne âla.her zaman bekleriz takımıza

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
3 dilim sucuk
1 tane taze biber

1.5 litre su
5000 adım

Haftasonu olunca ve dün aşırı abartınca bugün boyl3 garip geçti sağlıksız oldu ama haftaiçi telafi ederim inşallah

Günaydın kızlar

Dikkatimi çekti yeşil mercimek yemeyelim uzuuuun yıllar olmuş oysaki çok sevdiğim şey En kısa zamanda yapayım Canım çektı
Ben de severim

Fena değil
Spor da iyi
Menü de
Afiyet olsun
Olsun iyi
Afiyet olsun

Selam millet

Kahvaltı
3 yemek kaşığı köy balı
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi (litafit değil)
Bir kase Yarım yağlı süt

Ara
Ekmek parçasına 3 tane sucuklu yumurta

Öğle
Yok

Ara
Bir Eti Canga (doing)

Akşam
Bir kase buğdaylı çorba
Üç adet köfte
Yarım tabak spagetti
İki ince yufka (tost makinesinde yapılmış, sanırım içinde kaşar vardı) tereyağlı yiyecek

Ara
Bir bardak boza

Su 750 litre (az oldu)

Spor
Dün ve bugün 10 ar dakika yavaş tempo yürüyüş

moni

İyi akşamlarrrr, ben nedense gitemedim bugün siteye hata verdi .
Menüm
Saat 12.00
Az kabak tatlısı
14.00
1 kase tuzsuz kabak çorbası
2 filim esmer ekmek
3 kaşık yeşil fasulye
..
18.00
1 kase kabak çorbası
2 dilim esmer ekmek
19.00
Elma
Su: 1.5 litre
Spor:
10 dakika telefon egzwrsiz programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…