Sara hanım saatlerdir mesajlarınızı okuyordum. Kardeş 8. takimdayim. Baklagil detoksunuz dikkatimi çekti. Geçen hafta çok dikkat ettiğim halde- sanırım vücudum kendini korumaya aldi- gram veremiyorum. Gün içinde 600-800 alıp ertesi sabah sabit kiloma tekrar dönüyorum. Spor da yapıyorum bol su içiyorum. Detoksunuzu nasıl yaptığınızı kısacık anlatabilir misiniz diye rica edecektim. Sizleri zevkle, keyifle takip ediyorum.
İstemeden şahit oldum tatlı muhabbetinize.. selam ve sevgiler
Zahmet edip yazdığınız için çoook teşekkür ederim. Tatil dönüşü ilk işim tarifinizi denemek olacak. Sonucu da sizinle paylaşacağım canım kardeş takımım.Hoşgeldiniz takımımıza her zaman bekleriz sohbetimize
Kuru baklagil detoksunu nasıl yaptığımı anlatayım ama öncelikle detoks yaparken herhangi bir sağlık sorununuzun olmaması gerekir buna dikkat edin lütfen
Kuru baklagil detoksuna gelince sadece 3 gün yapılacak fazla yapılmayacak buna dikkat edin tarifi de şöyle
6 şar yemek kaşığı haşlanmış kuru fasulye nohut ve yeşil mercimeği bir kaseye koyun üzerine bir kilo kadar cıvık yoğurt ekleyin azıcık tuz seviyorsanız sarımsak ekleyin pulbiber kuru nane bir demet maydanoz dereotu ekleyin ve bir tane salatalık rendeleyin içine hepsini karıştırın öğlende ve sonraki her iki saatte bundan yiyin zaten tok tutuyor ben sadece öğle ve akşam yedim sabah kahvaltısında da bir haşlanmış yumurta peynir zeytin ve bol yeşillik yemelisin hepsi bu
Benim mesajdan dolayı mıBende yanlış yere yazdım sandım
Bak bak nasıl da alındı üzerineSensin tombul
Zahmet edip yazdığınız için çoook teşekkür ederim. Tatil dönüşü ilk işim tarifinizi denemek olacak. Sonucu da sizinle paylaşacağım canım kardeş takımım.Hemen not ediyorum. Allah'a emanet olun.
Aaa vallahi de seyirci bulmuşuzSara hanım saatlerdir mesajlarınızı okuyordum. Kardeş 8. takimdayim. Baklagil detoksunuz dikkatimi çekti. Geçen hafta çok dikkat ettiğim halde- sanırım vücudum kendini korumaya aldi- gram veremiyorum. Gün içinde 600-800 alıp ertesi sabah sabit kiloma tekrar dönüyorum. Spor da yapıyorum bol su içiyorum. Detoksunuzu nasıl yaptığınızı kısacık anlatabilir misiniz diye rica edecektim. Sizleri zevkle, keyifle takip ediyorum.
İstemeden şahit oldum tatlı muhabbetinize.. selam ve sevgiler
Teşekkür ederim canım@cascade- geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydın
Ben de severimDikkatimi çekti yeşil mercimek yemeyelim uzuuuun yıllar olmuş oysaki çok sevdiğim şey En kısa zamanda yapayım Canım çektı
Fena değilDün giremedim siteye hiç. Misafirlerim de geç gitti, ortalığı topla sil süpür derken çok yorulmuşum. Dünün menüsünü yazayım.
Sabah;
Tam tahıllı ekmekten domatesli peynirli tost, filtre kahve.
Öğle yok.
Akşam;
1 küçük dilim patlıcanlı börek, 2 yk kereviz salatası, iki çatal tatlıdan yedim bir avuç kadar da çiğ badem ve tuzsuz kaju.
Su 2 lt kadar spor yok.
moni
Spor da iyiİyi akşamlar.
Menumu yazayim
Kahvalti - 2 hş yumurta , 1 dlm çvd ekmeği , suzme peynir.
Öğle 1 dlm pizza + salata
Ara yeşil çay 3 hurma
Akşam Sebze çorbası + ızgara tavuk 2 parça
Ara yeşil çay
Su 3 litre
Spor 1 saat leslie 240 pn
Olsun iyiKızlar bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
3 dilim sucuk
1 tane taze biber
1.5 litre su
5000 adım
Haftasonu olunca ve dün aşırı abartınca bugün boyl3 garip geçti sağlıksız oldu ama haftaiçi telafi ederim inşallah
Aaa vallahi de seyirci bulmuşuzsara_28
Biz böyle hem dövüşe dövüşe, hem sevişe sevişe zayıflıyoruz işte canım.yardımımız dokunursa ne âla.her zaman bekleriz takımıza
Teşekkür ederimOlsun iyi
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?