Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aaa vallahi de seyirci bulmuşuz @sara_28

Biz böyle hem dövüşe dövüşe, hem sevişe sevişe zayıflıyoruz işte canım.yardımımız dokunursa ne âla.her zaman bekleriz takımıza
Menülerinizi çok beğendim. Yardiminiz dokunmaz mi....bayağı tüyolar aldım. Tez zamanda istediğiniz kilolara ulaşın inşallah. Başka türlü bu güçlü takımı geçemeyecek gibiyiz. ( İç ses ) muhabbetiniz daim olsun kardeşim

Gayet güzel bir menü

Menümü yazayım ben de

Sabah
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğle
Yarım porsiyon kabak sote

Ara
2,5 tane çikolatalı fit kurabiye
1 kivi
1 portakal
1 bardak süt
1 fincan şekersiz türk kahvesi

Akşam
Smothie (Dünküyle aynı)

Ara
2 bardak çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 minik profiterol

Su
2800 ml

Spor
10000 adım = 80 puan

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Bir dilim tam buğday ekmeği
Kıymalı yumurta
Yarım kk süzme peynir
Bi iki çatal tulum peyniri
Üç zeytin

Ara
İki makaron

Akşam
Balık
Salata

Ara
Bir tane eti gong

Su
3 litre
Spor yok

Selam güzeller
Sabah iki dilim ekmek, karnabaharli yumurta 4 kaşık , iki kaşık yoğurt, kk peynir
Ara yarım portakal
Öğlen bir dilim pizza ayran
Akşam babaganüş (sebzelerin kozlenmesi) yağsız 4-5 kaşık
Ara 5 kuru uzum
Su 1.5 lt spor yok bugün bol ev işi yemek koşuşturma var ve evdeki herkes hasta

Bende tamam artık iyi gidiyorum diyorum, bişeyler çıkıyor. Yine iyi idare ettim sanırım. Yarın tartı söyleyecek
illa bir bahanemiz oluyor zaten. valla ben de bilemedim nasıl gidecek bu kilolar. bir toparlanıp yine kasım başında yaptığım gibi 2 öğünlü beslenmeye mi geçsem acaba o iyi gelmişti bana. ama şu an da tam hazır değilim sanki. ya da 3 öğün başlayayım. kan gruplarına göre yediklerime dikkat edeyim de diyorum.
şu yiyip yiyip zayıf kalanlara çok özeniyorum ağzına attığın her lokmanın hesabını yapmak, pişman olmak çok sinir bir duygu 60 ı 65 i de geçtim 70 olmaya bile razıyım

Takımımdan çok çok özür dilerim kaptanım şu ara uğruyamıyorun üzgünüm çok istememe rağmen gelemedim kaptanım annem bizde kalıyor ondan gelemiyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyor ilgilenmem gerekiyor Salı’ya kadar bende kalacak izniniz olursa Annemle ilgilenmek istiyorum.çarşanbadan sonra burdayım menülerim düzenli olursa yazmaya gayret ederim @moni

Iyi geceler
Menü
Sabah
Yarım tabak et
Peynir
3 dilim ekmek
Öğle
Mercimek çorbası
Salata
2 dilim börek malesef
Akşam
Köfte 4 küçük
Patates kızartması 2 kaşık
Havuç taraftar
2 dilim muhallebili tatlı
Su 2 lt
moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…