- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Herzaman beklerizZahmet edip yazdığınız için çoook teşekkür ederim. Tatil dönüşü ilk işim tarifinizi denemek olacak. Sonucu da sizinle paylaşacağım canım kardeş takımım.Hemen not ediyorum. Allah'a emanet olun.
Bak bak nasıl da alındı üzerine
Gün sayıyorum güünn
Çok zarifsiniz tabi ki gelirim. Haberli habersiz her zaman bizim de kapımız açık. Buyrun ben de beklerim.Herzaman bekleriz
Menülerinizi çok beğendim. Yardiminiz dokunmaz mi....bayağı tüyolar aldım. Tez zamanda istediğiniz kilolara ulaşın inşallah. Başka türlü bu güçlü takımı geçemeyecek gibiyiz. ( İç sesAaa vallahi de seyirci bulmuşuz @sara_28
Biz böyle hem dövüşe dövüşe, hem sevişe sevişe zayıflıyoruz işte canım.yardımımız dokunursa ne âla.her zaman bekleriz takımıza
iyi akşmlar canım iyiyiz sen nasılsıniyi akşamlar kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyim moni. bir miskinlik var üzerimde ama atacağım inşallah. yavaştan menülerimi toparlamam lazım.iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir dilim ekmek
6 tane zeytin
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir tabak ekşili sulu köfte
Bir kase yoğurt
Küçük bir kase taşlık sote
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
6 tane çiğ badem
Akşam
Bir büyük kase sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
Su 1.5 litre
spor 15 dakika leslie : 60 puan
moni @aeben @yasom7272 Wydra
Çok sefer niyetlendim, biraz yoğunum fırsat bulamadım.Çok zarifsiniz tabi ki gelirim. Haberli habersiz her zaman bizim de kapımız açık. Buyrun ben de beklerim.
Bende tamam artık iyi gidiyorum diyorum, bişeyler çıkıyor. Yine iyi idare ettim sanırım. Yarın tartı söyleyecekçok şükür iyiyim moni. bir miskinlik var üzerimde ama atacağım inşallah. yavaştan menülerimi toparlamam lazım.
illa bir bahanemiz oluyor zaten. valla ben de bilemedim nasıl gidecek bu kilolar. bir toparlanıp yine kasım başında yaptığım gibi 2 öğünlü beslenmeye mi geçsem acabaBende tamam artık iyi gidiyorum diyorum, bişeyler çıkıyor. Yine iyi idare ettim sanırım. Yarın tartı söyleyecek
durum o kadar vahim yanigezo ölmüş, obez beklemesin dedi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?