- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Vay rakibeme bak hele tebrikler canimGünaydıınnn
Kilo bildirimi yapayım
Cuma günü: 59.05
Bugün: 58.70
Fark: 0,65
Cok guzel yaa tebrik ederim.Cuma kilom : 102.8
Bugün : 101.9
Fark : 0.9
Allah kabul etsin canim. Bendede var oruc bakalim ne zaman baslicam :/Bu gün oruca başladım rabbim kabul eder insip atlamayali baya olmuş iki gündür atlıyorum dizlerim fena
Evet disari atiyo yaGruba girmekte sıkıntı var
Gunaydin
Cuma 59.1
Pazartesi 59.6
+500 regl oldum bugun onun artisi herhalde
Yanlış mı yazdın canım çünkü 4 kilo fark varGünaydın hanımlar.
Cuma 52,2
Pazartesi 56
Haftasonundan sonra bu sonucu bekliyordum zaten.
tamam canım, rabbim gönlünüze ferahlık versinTakımımdan çok çok özür dilerim kaptanım şu ara uğruyamıyorun üzgünümçok istememe rağmen gelemedim kaptanım annem bizde kalıyor ondan gelemiyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyor ilgilenmem gerekiyor Salı’ya kadar bende kalacak izniniz olursa Annemle ilgilenmek istiyorum.çarşanbadan sonra burdayım menülerim düzenli olursa yazmaya gayret ederim @moni
tamam canım
ben bu ay dört gün önceden regl oldum onun verdiği sinir ve gerginlik var birazda acaba menopoz çanlarımı çalıyor endişesi oluştu iyice gerildim ama sonradan düşündümki bu ay yüksek dozda kortizon ilacı kullandım ve kortizonun en önemli yan etkisi regl düzensizliği yapmasıymış bunu okuyunca rahatladım ama yarın gidip hormon testleri yaptıracam en azından içim rahat eder benim için daha erken ben daha anne olacam..................
menopoza giren yada o süreci yaşayan arkadaşlar sizlerde böyle bir şey yaşamışmıydınız
Sus kız kendi kendine nazar değdirecen
Sağlık en önemlisiNerde canm iki üç aydır fenayım ilerleyemiyorumben kilo verdikçe tirolitlerim yani nodullerim büyümüş ama böyle kalmaktan sıkıldım
zaman zaman adet düzensizlikleri olur, ama yinede merak ettiysen doktorun ultrasonla bakıp menopoz başlangıcı olup olmadığını sana söylerSen menopoza girdinmi canım girdiysen neler yaşadın anlatabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?