Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu gün çok mu artı gördüm
Artı gelenler dikkat edin kendinize yahu zayıflamak varken kilo almayın. Azıcık tutun kendinizi az az yiyin az yiyemiyorsanız hiç yemeyin Bol bol sebze yeyin azcık karbonhidrat alın proteini unutmayın. Menüleri minimum düzeyde tutun. Benim kedim gibi ölmeyecek kadar yiyin

anladım canım çok sağol

Selam hanımlar geç kaldımm. Elektrikler yoktu ders çalışamadım örtmenim der gibi olacak ama :) gerçekten yoktu ve paketim dün bittii. Yükledim şimdi. Ama benim şişlik var diye belirtmiştim hatta birazdan iğne olmaya gideceğim bi yarom kilo da o şişirecek ama cumaya inevçceğim inşallah şu an 74.2 göstwriyor yani 2.1 kilo fazka ama tabi eller ayaklar yüz şiş . dğn geçer gibi oldu ama bugün yine arttı mutfaktaki dolap boyasından şüpheleniyoruz ama bakalım zaman gösterecek bugğn tuzsuz yemeye çalışacağım kendime tuzsuz pişiriyorum şu an yemeği. Öptümm

eşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun

moni

Allah rahmey eylesin ve yakınlarına sabır versin

Geçmiş olsun tekrardan ol iğneni sebebi bulun da kurtulun ondan.
Ödemdir o şişlikler iyileşince hepsi 1 2 günde gider

Umarım mutfak boyası değildir çünkü daha taşınalı 1 ay oldu başka yere yaşınma gibi bir durumumuz yok. Benim yapıştırıcı, tutkala alerjim var da boyanın içinde tiner varmış acaba o mu bilemiyoruz inşallah zamanla geçer

merhaba kızlar bayağıdır yazamıyordum inşallah artık yazacağım diye umut edıyorum. hızla kilo almama müteakip ve totonun 2 katı olması sebebiyle bu kez ciddi bi dikkat etmeye giriştim adına diyet demiyorum çünkü ozman geriliyorum ben dikkat etme diyeyim buna. size cuma dan itibaren yediklerimi sayacağım;
Cuma sabah; 1 bardak süt öğlen; altın günü vardı biraz pasta börek işi her çeşitten yedim akşam; 1 avuç kuru üzüm ve ceviz yanına 1 bardak rose şarap
ctesi sabah 11 gibi ; 1 haşlama yumurta az peynır 3 4 yeşil zeytin ve domates akşam5; 1 tabak bezelye yemeği yoğurt az turşu
pazar sabah 11 gibi; 1 haşlama yumurta az peynir zeytin domates az sucuk akşam5; 1 çupra ızgara yarım bardak rakı az turşu
ptesi sabah:8.30 nesfit 1 kase süt ile öğlen çorba salata sulu köfte sizce nasıl ama emin olun bunun 3 katını yıyordum normalde

hoşgeldin canım

Başınız sağ olsun canm

Başınız sağolsun

Başınız sağ olsun canımm

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…