- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
Hemde baya bi yanlış yazmışımYanlış mı yazdın canım çünkü 4 kilo fark var
Bu hafta 54 gelcek diye çok umutluydum haftasonu kaçamaklarım olmasaydı... Ama tabii ki durmak yok inşallah gelcek eksiler.kızlar, tartıda artı gören özellikle listedeki hatun kişiler azami dikkatle cumaya eksi geliyorsunuz demedi demeyin
zaman zaman adet düzensizlikleri olur, ama yinede merak ettiysen doktorun ultrasonla bakıp menopoz başlangıcı olup olmadığını sana söylerzaten birkaç yıl süren bir süreç. ben gireceğini düşünmüyorum şu an. olsa bile dediğim gibi en az 2 yılık bir süreçmiş.
Bende diyom neler yemiski 2 günde 4 kilo artmışHemde baya bi yanlış yazmışım
55,2 den 56 ya çıktım
Başınız sağ olsun canmeşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
eşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
Selam hanımlar geç kaldımm. Elektrikler yoktu ders çalışamadım örtmenim der gibi olacak ama :) gerçekten yoktu ve paketim dün bittii. Yükledim şimdi. Ama benim şişlik var diye belirtmiştim hatta birazdan iğne olmaya gideceğim bi yarom kilo da o şişirecek ama cumaya inevçceğim inşallah şu an 74.2 göstwriyor yani 2.2 kilo fazka ama tabi eller ayaklar yüz şiş . dğn geçer gibi oldu ama bugün yine arttı mutfaktaki dolap boyasından şüpheleniyoruz ama bakalım zaman gösterecek bugğn tuzsuz yemeye çalışacağım kendime tuzsuz pişiriyorum şu an yemeği. Öptümm
Başınız sağolsuneşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
Umarım mutfak boyası değildir çünkü daha taşınalı 1 ay oldu başka yere yaşınma gibi bir durumumuz yok. Benim yapıştırıcı, tutkala alerjim var da boyanın içinde tiner varmış acaba o mu bilemiyoruz inşallah zamanla geçerAllah rahmey eylesin ve yakınlarına sabır versin
Geçmiş olsun tekrardan ol iğneni sebebi bulun da kurtulun ondan.
Ödemdir o şişlikler iyileşince hepsi 1 2 günde gider
Başınız sağ olsun canımmeşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesineşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
hoşgeldin canımmerhaba kızlar bayağıdır yazamıyordum inşallah artık yazacağım diye umut edıyorum. hızla kilo almama müteakip ve totonun 2 katı olması sebebiyle bu kez ciddi bi dikkat etmeye giriştim adına diyet demiyorum çünkü ozman geriliyorum ben dikkat etme diyeyim buna. size cuma dan itibaren yediklerimi sayacağım;
Cuma sabah; 1 bardak süt öğlen; altın günü vardı biraz pasta börek işi her çeşitten yedimakşam; 1 avuç kuru üzüm ve ceviz yanına 1 bardak rose şarap
ctesi sabah 11 gibi ; 1 haşlama yumurta az peynır 3 4 yeşil zeytin ve domates akşam5; 1 tabak bezelye yemeği yoğurt az turşu
pazar sabah 11 gibi; 1 haşlama yumurta az peynir zeytin domates az sucuk akşam5; 1 çupra ızgara yarım bardak rakı az turşu
ptesi sabah:8.30 nesfit 1 kase süt ile öğlen çorba salata sulu köfte sizce nasıl ama emin olun bunun 3 katını yıyordum normalde
hoşbuldum :)hoşgeldin canım
Başınız sagolsun canımeşimin amcası vefat etti oraya gidiyoruz ben bugün gelemeyebilirim menü bile yazamayabilirim moni cim bilgin olsun
moni
Başınız sağ olsun canm
Allah rahmey eylesin ve yakınlarına sabır versin
Geçmiş olsun tekrardan ol iğneni sebebi bulun da kurtulun ondan.
Ödemdir o şişlikler iyileşince hepsi 1 2 günde gider
Başınız sağolsun
Başınız sağ olsun canımm
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?