- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Daha akşam yemeği yemedim ama menümü yazayım bende geç oluyor kimse yorumlamıyor sonra
Sabah;
3 dilim yulaf ekmeği, 1 kade maydanoz-dereotu, 1 küçük domates, 1 çiğ biber, 1 tk zeytin ezmesi, kk peynir. (Erken kalkıp öğlene doğru kahvaltı yapabildim bu yüzden 3 dilim oldu malesef).
Öğle (saat 3 buçukta) ;
3-4 yk zeytinyağlı tuzsuz bamya ve 1 kase yoğurt.
Akşam;
2 kepçe mercimek çorbası, 3-4 yk fırında sebze cipsi ( tatlı patates, sarı-turuncu havuç, kereviz ve mantardan), 1 büyük kase yeşil salata.
Su 2 lt.
Spor 20 dk bisiklet.
30 dk hafif tempo yürüyüş.
Bu arada kurdeşen dökmemin sebebi büyük ihtimalle yumurta. Bir süre yiyemeyeceğim malesef. Kahvaltıya yumurta yerine tok tutması için avokado eklesem nasıl olur?? Bilen biri bi yardım etsin bana lütfen
moni Wydra
Kusura bakma canm aynen@cascade- etiketlicekdin herhalde
merhabalar kızlar benim şu hastalıktan dolayı dengem şaştı bir türlü adapte olamıyorum diyetisyenimle de görüştük bıraksam falan dedim oda akşama konuşalım dedi sanah uysam akşam saçma sapan yiyorum aralarda öğün yapmıyorum koptu film bende
Kızlar bugün yürüyüşte bi binanın önünden geçerken dükkan camında kendimi gördüm ve kendimi gerçekten iyi hissettim çünkü neredeyse 10 senelik montumun içine girdim iki sene önce Doğumdan sonra aldığım çirkin 46 bedenlik mantoyu da dolaba kaldırdım tekrar görmek bile istemiyorum! bundan daha güzel bi his olamaz bence insanı inanılmaz motive ediyor inşallah hepimiz hedef kilomuza biran önce ulaşır ve daha büyük mutluluklar yaşarız hepinizi öpüyorum burası bana çok güzel şeyler kattı ve katmaya devam ediyor
pofff öğlen yemekte tatlı çıkar yemem şimdi de 1 kg baklava alıp gelmişler gene yemiycem benım gibi tatlıya düşkün biri hemde. Sanki inadına gözüme sokuyorlar
O kim gı?[/QUOT
İyi yapmışsınAkşam chialı yoğurt deneyeceğim.artık kurtulmak istiyorum sabit lafından.nöbetten gelirgelmez cardio yaptım 45 dk.
Akşam aynı menü :)ben de direk yazim menümü sabah süt yulaf içinde kuru meyve parçalı az ama öğlen etli nohut 2 kasık bulgur pilavı mercimek ve az salata aksam simdiden belli ızgara balık benimde ama cok acıkırsam araya ara öğün atıom ben 1 elma yada form bisküvi bikaç tane öyle suya gelirse pek içemıom 1 1 buçuk litre zor onu da zorladığım için içiom yoksa hiç içmem
Teşekkür ederim@cascade- menün çok güzel yalnız balık çok tok tutmaz Yanında 1 dilim ekmek olmalı canım
TeşekkürlerMenü çok az
Su da az min 2 litre içmelisin aksi metoblizman yavaşlar vücudun su tutmaya başlar kilo vereyim derken artı çıkarsın
Bu sabah bi omlet yaptım 250 kalorilik ve halen tokum öğlen yemeği yemedim. Midem uzun süre boş kalmasın diye 3 tane ceviz yedim o kadar. Sabah 8'de yaptım kahvaltımı. Yemeğin zerinden 5 - 6 saat geçmiş oldu ve tokum. Bakalım ne zaman acıkırım diyecem de vitaminsiz kalmamak için 1 saat sonra gider 1 portakal yerim.
Akşam menümü yazarken tarifi de vereceğim istersen yarın sabah yaparsın
Teşekkürler
Bugün de çok az yiyerek deneyim dedim
Su içtiğimde saatlerce karnım şiş oluyor
Normal mi bilmiyorum ama acayip rahatsız oluyorım
Omletin tarifini verebilirsin evet
Mantıklı
Tok tutan bir omlet olabilir.
Selam hanımlarr ben geldi mm
Tartı bugün 75 gösterdi ayy patlicammm
3 kilo ödem olur mu ya , hadi 1 kilosu kilo diyelim 2 kilosu ödem
...
Vee bugün 21 gün şeker diyetimin ilk günüüüü
Patates hariç mecburrn yicemmm tabi kızartma değil çorbada olursa ya da haşlama
Menüm
Öğle 13.00
1 dilim kepekli ekmek
1 kase şehriye
...
Akşam 15.30
1 kase tavuk sote
5 kaşık bulgur pilavı
Salata.
.....
Oğlan uyuyor uyansın en geç 20.00 de elma yeriz birlikte.
Su 600ml ama 3 litrelil şişelerim hazır yanından kalkmama izin verirse minnak gidip içeceğim :))
Spor yok. Her zamanki gibi hafif egzersizler yapacağım.
Havalar bi açsa da patka gitsek ya hep yagmur gidemiyorum bu aralar
...
Çay diye ölüyorummm ama şekersiz içeceğime hiç içmem daha iyi
Kahvaltıda yumurta yemek çok iyiydi benim için. Dediğin gibi et ve baklagillere ağırlık vereyim birazda. Sağol canım yorum içinMenü yorumlayamıyorum epeydir. Misafirler git gel yaptıkları için geç saatlerde giriyorum vakit kısıtlı olunca da sadece etiket yapanların yorumladım o kadar.
Menüde hafif bi protein eksiği harici herşey dengeli görünüyor.
Yumurta yerine aklıma direk et ve baklagiller geliyor.
Tok tutuculuğunun yanı sıra protein bakımından da zengin. Onu da peyniri biraz arttırarak dengeleyebilirsin.
Salatalık havuç da yiyebilirsin tok tutar
Seni tok tuttun diye life yönel
Ancak proteini ihmal etmemelisin
Her kilo için 1 gram protein almalısın
Sağol tekrardanEkledim tarifi yukarda. Hiç acıkmadım bugün sadece yemek için yedim. Hiç yemezsem metabolizma yavaşlar ve vitamin kaybederim diye. Yarın da yine aynı omleti yapacağım.
Yavaş yavaş gider onlarda.
Çayı şekersiz içmeye başla alışıyorsun
SelamsssSelam hanımlarr ben geldi mm
Tartı bugün 75 gösterdi ayy patlicammm
3 kilo ödem olur mu ya , hadi 1 kilosu kilo diyelim 2 kilosu ödem
...
Vee bugün 21 gün şeker diyetimin ilk günüüüü
Patates hariç mecburrn yicemmm tabi kızartma değil çorbada olursa ya da haşlama
Menüm
Öğle 13.00
1 dilim kepekli ekmek
1 kase şehriye
...
Akşam 15.30
1 kase tavuk sote
5 kaşık bulgur pilavı
Salata.
2 dilim kepekli ekmek
.....
Oğlan uyuyor uyansın en geç 20.00 de elma yeriz birlikte.
Su 600ml ama 3 litrelil şişelerim hazır yanından kalkmama izin verirse minnak gidip içeceğim :))
Spor yok. Her zamanki gibi hafif egzersizler yapacağım.
Havalar bi açsa da patka gitsek ya hep yagmur gidemiyorum bu aralar
...
Çay diye ölüyorummm ama şekersiz içeceğime hiç içmem daha iyi
Kahvaltıda yumurta yemek çok iyiydi benim için. Dediğin gibi et ve baklagillere ağırlık vereyim birazda. Sağol canım yorum için
Sağol tekrardan
Ben de yapayım
Yarım gün idare etse de razıyım İnan
Yalnız yeşil mercimek aylardır almıyorum
Hep kırmızı mercimek
O da çorba için
Yarın alayım
Öbür gün Denerim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?