Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 günü birlikte yazmışsın araya boşluk koyaydın iyiydi okumadan önce ne uzun bir menü demiştim
Dün sanırım yazılan ilk gün bol karbonlu olmuş, sebze ve meyve de ekleyeydin iyiydi. Ve az protein var.
Dünle aynı şeyler söylenir.
İş yerin için de üzüldüm, kapatacakları kadar kötüyse verirler sanırım.

Protein çok çok az.
2 gün minimum düzeyde karbon al
Bol bol sebze ye
Bugünü kurtar

Arkaşlar halsizlik yorgunluk sizde de varmı özellikle yarın çok kötü oluyorum

İlk kez bu kadar yürüdüm şimdi ayaklarım ağrıyor. Zorunluluktan da değil ha sırf spor olsun diye yürüyüş yaptım kaptırmışım kendimi şimdi ayaklarım çekiyor İlk kez bu kadar çok puan almış oldum

Menün de gayet iyi duruyor. Yumurtayı bişeylere karıştırırsan rahatsız eder mi acaba Direk haşlanmış yeme de ne biliyim peynirli omlet, menemen falan yap öyle ye belki o zaman rahatsız etmez

Arkaşlar halsizlik yorgunluk sizde de varmı özellikle yarın çok kötü oluyorum

İlk alıntıda yazmamışım bişey sana karışmış diğer alıntılarla şimdi yazıyorum
Doktora gidip kan tahlili yaptır halsizlik ve yorgunluk genelde vitamin eksikliğinde görülür özellikle de d vitamini eksikliğinde

Vücudumu mu kandırayım ay valla napayım yaa yemezsem acıkıyorum yersem kaşınıyorum. Kilodan iyidir kaşınmak yarın kasları dinlendir mutlaka ve içmediysen süt iç. Zamanında spor hocam demişti spordan sonra süt için diye kasları bişey yapıyomuş ama unuttum naptığını

Kasları toparlıyor süt içmek, kasların dinlenmesini sağlıyor
İçtim ama sütümü öğlen
Bakarsın yine içerim belli olmaz
Hee kandır vücudunu ne olmuş
Kilo sabitlenince şok geçirtmek için kandırıyoz

Allah Yardımcın olsun
Zor işler

Yeşil mercimekli omlet bekle beni :))
Yulaflı kurabiyeyi görünce aklıma ben geldim :)
Afiyet olsun
Spor da iyi

İyi akşamlar
Hemen kaçamağımı söylüyorum üstü kapalı
(Tatlı şeyler) ve iki adet çubuk kraker
lütfen sıkıştırmayın ne diye
Tür olarak söyledim
Elimden geleni yapıyorum İnan’ın
Korkunun ecele faydası yok
Üzgünüm

Kahvaltı
2 kaşık chia
1 muz
3 veya 6 kaşık yoğurt

Öğle
Yok

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak brokoli yemeği
Salata

Spor
No
(Hava yağmurluydu)

Su
860 litre (az oldu)
moni

Menümü yazayım
Sabah
Bir kase sütün içine iki yemek kaşığı müsli
Bir tane haşlanmış yumurta

Öğle
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu bol yeşillikli kinoa
Bir tane haşlanmış tavuk pirzola

Akşam
Bir tabak nohutlu buğdaylı çorba
7 tane köfte

Ara
Bir tane yeşil elma
Bir bardak zerdeçallı süt

Su 2 litre spor yok

moni Wydra

Su iyi
Evet menü de güzel
15 dak yürüsen iyi olurdu

Haklısın sporsuz olmaz ama bugünlerde çok halsizim çok kolay yaptığım leslie de bile çabuk yoruluyor bitkin oluyorum niye bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum
Az yemekten işte
Doğru diosun
Sen de haklısın
O zaman spor yapma tabi
Halin olmuyor baksana
Ben de yürüyorum anca mecburi o da, gideceğim yere ulaşmak için

Yeşil mercimekli omlet bekle beni :))
Yulaflı kurabiyeyi görünce aklıma ben geldim :)
Afiyet olsun
Spor da iyi

Afiyet olsun şimdiden

İnsanız arada kaçamak olabilir tabi ki önemli olan onu dengeleyebilmek bugün tatlı mı yiycen o zaman diğer karbonlardan uzak dur. Abartmadığın ve dengelediğin sürece kilo olarak geri dönmez sana

Dengeli güzel bir menü

Haklısın sporsuz olmaz ama bugünlerde çok halsizim çok kolay yaptığım leslie de bile çabuk yoruluyor bitkin oluyorum niye bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum

Kan değerlerinde düşüklük mü var? Normalde diyet esnasında bitkinlik sadece kan değerlerinden dolayı olur bi ölçtür istersen

İyi aksamlar kizlar.Kusura bakmayin bi kac gundur dogru durust ugrayamadim. Ailevi sorunlar var moni kaptanim bi kac gun ugrayamayacagim. Ama cuma gunu bildirim yaparim . Menu paylasamiyorum dogru durust birseyler yemiyirum onun icin. İnsallah cok kisa surede sorunlarimiz hall olur. İyi geceler kizlar

Protein çok çok az.
2 gün minimum düzeyde karbon al
Bol bol sebze ye
Bugünü kurtar

Bişeyler yememek için gayret gösteriyorum şuanda keşke sebze ile öğün yapsaydım hata yaptım sanırım

Ve protein meselesine gelince haklısın menüme protein seçerken hep sen geliyorsun aklıma İnan

Tebrik ederim canım çok güzel menü Azmini kutluyorum çok istikrarlısın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…