Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben ton balığıyla sevdim salatayı normalde öğün olarak yeyip doyacak bi insan değildim ama ton balığı veya bazen ızgara tavuk parçalarıyla yapınca çok lezzetli oluyor şimdi öğleni geç yediysem sade bi salata bile doyuruyor beni ve severek yiyorum sende alışırsın zamanla belki çünkü sindirim içinde yeşilliğin çok faydası var

Oo ne güzel
Peki dolapta beklettin mi
Öyle mi yedin yaptıktan sonra?

Valla ilk yaptığımda hemen bi üç beş dakika buzluğa atıp sertleşmesini bekledim ama hemen aldım donmadı yani sonrasında kalanını dolaba kaldırdım birkaç günde anca tükettim zaten

Teşekkürler
Evet sindirime iyi salata
Zaten son birkaç aydır sindirim problemi yaşıyorum

Evet doğru söylüyorsun kas kaybı yaşamamak adına dikkat etmemiz lazım proteine

Evet salata bu ara benimde favorim gerçekten koca bi kase salata hem gözümü hem karnımı doyuruyor ve çok az kalorili

Ben şuan ellilerdeyim bu sürece 72 ile başlamıştım.Totalde 14 kilo vermiş oldum.
Ulaşırsın inşallah
Zor kilo vermiyoruz aslında dengeleyemiyoruz dengeledikten sonra kilolar gidiyor zaten kendiliğinden

Bende bu tarifi yaptım daha önce hurmaları biraz sulu bıraktığım için birazda yulaf ekledim ve tekrar kakaoya buladım ben ve muazzam bişey oldu

Denerim o zaman fırsatını bulduğumda

Alışkanlık biraz da benim de yoktu hala yok aslında salataya bişeyler karıştırınca yiyebiliyorum. Tavuklu salata, ton balıklı salata, yumurtalı salata, peynirli salata vs hep böyledir salatalarım. Çorba ve salata yapmam hiç. Tavuğu al tost makinesinde kızart ve doğra salataya karıştır afiyet olsun en çok yaptığım salata budur.

Aynen aynen
O tatlarda ve çeşitlerde olursa bende yerim
Yeşillikle havuçla no yaa
güzel olur evet tavuklu salata
Kızarmış olanı alıp da koysam olur dimi salataya
Yağlı ve ağır mı olur ki?

Bugünkü menü
Sabah iki dilim ekmek, omlet, zeytin 4, peynir kk, tatlı kaşığı yağ/bal
Ara kuruyemiş avuç içi
Öğlen bir dilim pizza ve kemik suyu haşlama kase
Ara meyve bir tane
Akşam iki kaşık mantı bolca salata
Su 2 lt spor yok misafir vardı eşim ve çocuklar hasta takip edemiyorum yetiştiğim kadar işte moni

Geçmiş olsun

Şişiren ne canım anlamadım

İyi gecelerrr
Menüm
12.00
1 tabak şehriye
Az patates kavurması
Salata
1 dilim esmer ekmek
.....
17.00
1 kase şehriye
Azdan çok patates kavurması
2 dilim esmer ekmek
....
2.4 litre su
Spor: 20 dakika yürüyüş
4 dakika bisiklet
...
Akşam bozdum maalesef bir sonraki göndetidr yazacağım

Ya hanımlar affınıza sığınarak ben ayrılmak istiyorum . olmadı başaramadım. Aslında çok iyi gidiyordu ta ki ayağımı sakatlayana kadar . evde oturdum hantallaştım ama yine de dayanmaya çalıştım başardım sayılır da ama şu son hafta şiştikçe şişmem üzerine iğne hap bilmem ne . top gibi oldum moralim de bozuldu yeme yeme git gide kilo al falan. Valla bu gece başlarım böyle işe dedim makarna yedim bayadır yemiyordum böyle. Canım buraya girip yazmak da istemiyor. Neredeyse 1 ay oldu ilk 5 gün 3 kilo verdim. Şimdi tartıya çokmak bile istemiyorum. Biraz kafamı toparlamam lazım. Bilşyorum çıktık mı da daha giremiyoruz ama olsun 1 aylık arkadaşlığımız da güzel günler yaşattı bana napalım.

Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…