- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Ben ton balığıyla sevdim salatayı normalde öğün olarak yeyip doyacak bi insan değildim ama ton balığı veya bazen ızgara tavuk parçalarıyla yapınca çok lezzetli oluyor şimdi öğleni geç yediysem sade bi salata bile doyuruyor beni ve severek yiyorum sende alışırsın zamanla belki çünkü sindirim içinde yeşilliğin çok faydası varİnanır mısınız salatayla hiç aram yok
Zorla üç beş kaşık yiyorum
Bazen o da yok
Vitamin için de geçerli
Doymak için değil
Bildiğin sevmiyorum arkadaş
Balıkla mesela bol bol yerim
Ya da biftekle falan
Ama öyle normal çorbanın sebzenin yanına
Oo ne güzel
Peki dolapta beklettin mi
Öyle mi yedin yaptıktan sonra?
TeşekkürlerBen ton balığıyla sevdim salatayı normalde öğün olarak yeyip doyacak bi insan değildim ama ton balığı veya bazen ızgara tavuk parçalarıyla yapınca çok lezzetli oluyor şimdi öğleni geç yediysem sade bi salata bile doyuruyor beni ve severek yiyorum sende alışırsın zamanla belki çünkü sindirim içinde yeşilliğin çok faydası var
Valla ilk yaptığımda hemen bi üç beş dakika buzluğa atıp sertleşmesini bekledim ama hemen aldım donmadı yani sonrasında kalanını dolaba kaldırdım birkaç günde anca tükettim zaten
Evet doğru söylüyorsun kas kaybı yaşamamak adına dikkat etmemiz lazım proteine
Evet salata bu ara benimde favorim gerçekten koca bi kase salata hem gözümü hem karnımı doyuruyor ve çok az kalorili
Vay be
Ağzına sağlık gerçekten
Doğru diyosun
Şuan o kadar iyi anladım ki ne demek istediğini
İşin sırrı dengelemek!! Bu kadar net
Bazen pizza hamburger tipi şeyler uzun süre tok da tutabiliyor acıktırmak yerine
Ve o günün akşamını çok çok hafif yemekle kapatınca sorun olmayabiliyor
Akşama kadar erimiş olabilir
Elinizden geldiğince dikkat edelim de inşallah başarırız
Sen 50 lerdesin gerçi :)
Ben de ulaşıcam inşallah, baya zor kilo veriyorum
Hepimiz insanız
Nokta
Bende bu tarifi yaptım daha önce hurmaları biraz sulu bıraktığım için birazda yulaf ekledim ve tekrar kakaoya buladım ben ve muazzam bişey oldu
İnanır mısınız salatayla hiç aram yok
Zorla üç beş kaşık yiyorum
Bazen o da yok
Vitamin için de geçerli
Doymak için değil
Bildiğin sevmiyorum arkadaş
Balıkla mesela bol bol yerim
Ya da biftekle falan
Ama öyle normal çorbanın sebzenin yanına
Aynen aynen
Ben şuan ellilerdeyim bu sürece 72 ile başlamıştım.Totalde 14 kilo vermiş oldum.
Ulaşırsın inşallah
Zor kilo vermiyoruz aslında dengeleyemiyoruz dengeledikten sonra kilolar gidiyor zaten kendiliğinden
Denerim o zaman fırsatını bulduğumda
Alışkanlık biraz da benim de yoktu hala yok aslında salataya bişeyler karıştırınca yiyebiliyorum. Tavuklu salata, ton balıklı salata, yumurtalı salata, peynirli salata vs hep böyledir salatalarım. Çorba ve salata yapmam hiç. Tavuğu al tost makinesinde kızart ve doğra salataya karıştır afiyet olsun en çok yaptığım salata budur.
Geçmiş olsunBugünkü menü
Sabah iki dilim ekmek, omlet, zeytin 4, peynir kk, tatlı kaşığı yağ/bal
Ara kuruyemiş avuç içi
Öğlen bir dilim pizza ve kemik suyu haşlama kase
Ara meyve bir tane
Akşam iki kaşık mantı bolca salata
Su 2 lt spor yok misafir vardı eşim ve çocuklar hasta takip edemiyorum yetiştiğim kadar iştemoni
Yavaş yavaş geliyorum, ne zaman kapandikiVaysssssssssss
Yavaş gel
Şişiren ne canım anlamadımSeni de şişiriyo demek
Herkes diyo ki akşam şu saatten sora içme tamam
Hiç de öyle değil
Valla sabah bile gitmiyor benim şişkinlik
Akşam 17:00 sen sora içmemem lazım benim
Tamam yararlı ama şişiriyor beni
Rüyanda beni gör
Divinity deyimHeyy nerdesiniz?
Inşallah canımİyi aksamlar kizlar.Kusura bakmayin bi kac gundur dogru durust ugrayamadim. Ailevi sorunlar varmoni kaptanim bi kac gun ugrayamayacagim. Ama cuma gunu bildirim yaparim . Menu paylasamiyorum dogru durust birseyler yemiyirum onun icin. İnsallah cok kisa surede sorunlarimiz hall olur. İyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?