- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
İyi aksamlar kizlar.Kusura bakmayin bi kac gundur dogru durust ugrayamadim. Ailevi sorunlar varmoni kaptanim bi kac gun ugrayamayacagim. Ama cuma gunu bildirim yaparim . Menu paylasamiyorum dogru durust birseyler yemiyirum onun icin. İnsallah cok kisa surede sorunlarimiz hall olur. İyi geceler kizlar
hayırlı işiniz hayırlı olsun inşallahİyi akşamlar
Hanımlar yogunum biraz .
Bu hafta sonuda hayırlı bir iş için misafirim var hazırlıklarım var , gelemezsem merak etmeyinmoni
İyi aksamlar kizlar.Kusura bakmayin bi kac gundur dogru durust ugrayamadim. Ailevi sorunlar varmoni kaptanim bi kac gun ugrayamayacagim. Ama cuma gunu bildirim yaparim . Menu paylasamiyorum dogru durust birseyler yemiyirum onun icin. İnsallah cok kisa surede sorunlarimiz hall olur. İyi geceler kizlar
Bişeyler yememek için gayret gösteriyorum şuanda keşke sebze ile öğün yapsaydım hata yaptım sanırım
Ve protein meselesine gelince haklısın menüme protein seçerken hep sen geliyorsun aklıma İnan
Afiyet olsun şimdiden
İnsanız arada kaçamak olabilir tabi ki önemli olan onu dengeleyebilmek bugün tatlı mı yiycen o zaman diğer karbonlardan uzak dur. Abartmadığın ve dengelediğin sürece kilo olarak geri dönmez sana
Dengeli güzel bir menü
Kan değerlerinde düşüklük mü var? Normalde diyet esnasında bitkinlik sadece kan değerlerinden dolayı olur bi ölçtür istersen
Allah yardımcın olsunİyi aksamlar kizlar.Kusura bakmayin bi kac gundur dogru durust ugrayamadim. Ailevi sorunlar varmoni kaptanim bi kac gun ugrayamayacagim. Ama cuma gunu bildirim yaparim . Menu paylasamiyorum dogru durust birseyler yemiyirum onun icin. İnsallah cok kisa surede sorunlarimiz hall olur. İyi geceler kizlar
Bilmiyorum canım haftaya kontrolüm var o zaman tahlillerimi de yaptırayım
SağolAynen baktır orda bi eksiklik var gibi ona göre de alırsın önlemini zaten
Malzemelerden ben de sadece kakao var o yüzden tanışmamışızdır
Koy koy afiyet olsun şimdiden
Sağol
Bende de aynen kakao sadece :)
Bademleri yulaflı kurabiyeye doldurdum
Dediğim gibi bi ısırıyorum, malzeme yoğunluğundan çiğne çiğne bitmiyordu
Hurma ve badem alıp denemek lazım bunu
Sürekli protein diyorum çünkü
En ihmal ettiğimiz o maalesef
Bugün geçti yarına bak şimdi yarına hazırlan hatalarını telafi et
Ve salata uzun süre tok tutar bu yüzden hep salata derim aynı zamanda da kolesterolü dengeler bi taşla iki kuş vurmuş oluyon
Vay beİnsanız kuzum diyet yaparken genelde unutuluyor bu. Aman şundan uzak durayım buna dokunmayayım diyoruz sonra da içimizde büyütüyoruz onu en sonunda o kadar büyüyor ki patlıyor.
O yüzden yorumlarım mantıklı oluyor çünkü insan olduğumuz her zaman aklımın bir köşesinde. Bunu dikkate almak lazım. Daha sonradan patlamamak için.
Diyet yapıyorum diye pizzadan uzak kalacak değilim ki kalmadın da hiç canım çektiğinde yaptım yedim de ben buraya hamburgerli menüler bile yazmıştım. Ancak kilo olarak bana geri döndüler mi hayır onları yerken kilo verdim. Sebep ne? Dengelemek. İşin sırrı bu aslında. Canının çektiğini ye ama dengeli ye.
Pizza yediğim gün mesela pizzanın olduğu öğün haricinde ağzıma karbonu koymadım. Salata yedim diğer öğünler hep. Ve sporumu da yaptım. Bu kadar.
Bende bu tarifi yaptım daha önce hurmaları biraz sulu bıraktığım için birazda yulaf ekledim ve tekrar kakaoya buladım ben ve muazzam bişey oldu
İnanır mısınız salatayla hiç aram yokEvet doğru söylüyorsun kas kaybı yaşamamak adına dikkat etmemiz lazım proteine
Evet salata bu ara benimde favorim gerçekten koca bi kase salata hem gözümü hem karnımı doyuruyor ve çok az kalorili
Oo ne güzelBende bu tarifi yaptım daha önce hurmaları biraz sulu bıraktığım için birazda yulaf ekledim ve tekrar kakaoya buladım ben ve muazzam bişey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?