- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ya hanımlar affınıza sığınarak ben ayrılmak istiyorum . olmadı başaramadım. Aslında çok iyi gidiyordu ta ki ayağımı sakatlayana kadar . evde oturdum hantallaştım ama yine de dayanmaya çalıştım başardım sayılır da ama şu son hafta şiştikçe şişmem üzerine iğne hap bilmem ne . top gibi oldum moralim de bozuldu yeme yeme git gide kilo al falan. Valla bu gece başlarım böyle işe dedim makarna yedim bayadır yemiyordum böyle. Canım buraya girip yazmak da istemiyor. Neredeyse 1 ay oldu ilk 5 gün 3 kilo verdim. Şimdi tartıya çokmak bile istemiyorum. Biraz kafamı toparlamam lazım. Bilşyorum çıktık mı da daha giremiyoruz ama olsun 1 aylık arkadaşlığımız da güzel günler yaşattı bana napalım.
selam herkese umarım hedeflerimize ulaşırız neler yapmamız gerekiyor tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
boy 168 kg 94 emzirdiğim için diyet olayına çok girmemiştim ama artık ek gıdaya başladık ve nisanda işe başlayacağım için kg vermeyede başlamam gerekli inşallah başarabilirim :)
ya kilo odaklı olma hemen pes etme çünkü hakikaten psikolojiler cok değişken ben tartıya çıkıyorum gram zayıflamadım diyorum moralim bozuluyor sonra da dıyorum 1 hafta 1 ay boşa dikkat ettim 1 kg için miydi o zaten sudur falan diye ama sağlık açısından da az yemek gerekiyor o yüzden pes etme arada kaçamaklar illaki olur ve vücut şaşırtmak iyidir derler hep
Selam kızlar
O kadar acıktım ki
Brokoli yiyip oturucam aşşağı
Ama çok çok açım ya
Öğlen de yemedim
Akşam yersem yarın ki tartı güme gider
Çünkü şişiyorum hemen
Su da içmicem
Bu sefer bir kilo vermek istiyorum kısmetse
Yersem , bu hafta da yarım kg olur
Aslında yarım da iyi ama takıma girmeye yüzüm olmaz
Ortalamayı da etkilemek istemiyorum
Olmazsa dışarıdan yarışırım
Bu gün en zorlandığım gün oluyor Açlık hissetmiyorum ama yorgun halsiz bitkin oluyorum
hoşbuldum canım hepberaber bol eksikler inşallah bizde öperiz teyzesi:)Herkesler yazmış ama bende göndermiyorum seni happy çok sevdim kız seni gitme bi yere
Hoşgeldin canım bol eksiler bebişini öpüyorum
Gerçekten bu diyet psikolojisi çok değişken sabah tartılıyorum istediğim rakamı göremiyorum modum düşüyor öğlen aynanın önünden geçerken kendimi beğeniyorum modum yükseliyor geceye doğru evdeki bol kalorili besinlerden kaçmaktan iflahım kesiliyor sinir küpü oluyorum bu duygu karmaşaları ne olacak bilmiyorum
Afiyet oldun canım
Canım menün bence çok az halsiz düşmen normal yani kahvaltıda en azından yumurta yeseydin , öğlen sadece lor peyniri ve ekmek yemişsin ne biliyim bi salatayla falan tüketseydin peyniri keşke
Herkesler yazmış ama bende göndermiyorum seni happy çok sevdim kız seni gitme bi yere
Hoşgeldin canım bol eksiler bebişini öpüyorum
Gerçekten bu diyet psikolojisi çok değişken sabah tartılıyorum istediğim rakamı göremiyorum modum düşüyor öğlen aynanın önünden geçerken kendimi beğeniyorum modum yükseliyor geceye doğru evdeki bol kalorili besinlerden kaçmaktan iflahım kesiliyor sinir küpü oluyorum bu duygu karmaşaları ne olacak bilmiyorum
Afiyet oldun canım
Teşekkür ederim
Canım menün bence çok az halsiz düşmen normal yani kahvaltıda en azından yumurta yeseydin , öğlen sadece lor peyniri ve ekmek yemişsin ne biliyim bi salatayla falan tüketseydin peyniri keşke
Günaydın evetttHerkese günaydın.malum gün geldi çattı.eve gidince tartılacağım
Maalesef bilmiyorum ama çağla Şikel’in vardı diye hatırlıyorum netten bulabilirsenKızlar yarın kahvaltıda avakado yiyeceğim sizden avakado barındıran örnek bi menü istiyorum neyle güzel gider bu arkadaş ? Daha önce almış tüketememiştim ama şimdi limon baharat ve sarımsakla güzel olduğunu duydum o şekilde ezeceğim bakalım
Kızlar yarın kahvaltıda avakado yiyeceğim sizden avakado barındıran örnek bi menü istiyorum neyle güzel gider bu arkadaş ? Daha önce almış tüketememiştim ama şimdi limon baharat ve sarımsakla güzel olduğunu duydum o şekilde ezeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?