Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar
Mesaj yazıp çıkıcam
Menümde değişiklik olmadı
Sadece sabah aceleden bitiremediğim omleti tırtıkladım
Brokoli tam bir tabak bile olmamış olabilir
6 dolu kaşık yedim
İki veya üç gün kurusu
Antep fıstığı , meyve vb yedi sevdiğim
Yemedim
Yani direndiğimi açıklamaya çalışıyorum
Şişkinlik gitsin die bulaşıkları elde yıkadım
Lavaboyu cifledim yorgun argın
Pasta yememin cezası işte
Kaloriyi doldurdum
Acayip Yorgun’um anlatamam
Çok uykum geldi
Yarın yarım kg vermiş olucam yine inşallah olsun şükür
İyi geveler herkese

Herkesler yazmış ama bende göndermiyorum seni happy çok sevdim kız seni gitme bi yere

Hoşgeldin canım bol eksiler bebişini öpüyorum

Gerçekten bu diyet psikolojisi çok değişken sabah tartılıyorum istediğim rakamı göremiyorum modum düşüyor öğlen aynanın önünden geçerken kendimi beğeniyorum modum yükseliyor geceye doğru evdeki bol kalorili besinlerden kaçmaktan iflahım kesiliyor sinir küpü oluyorum bu duygu karmaşaları ne olacak bilmiyorum

Afiyet oldun canım

Bu gün en zorlandığım gün oluyor Açlık hissetmiyorum ama yorgun halsiz bitkin oluyorum

Canım menün bence çok az halsiz düşmen normal yani kahvaltıda en azından yumurta yeseydin , öğlen sadece lor peyniri ve ekmek yemişsin ne biliyim bi salatayla falan tüketseydin peyniri keşke

Bende menümü yazayım bugün dengeli beslendiğimi ve dünkü kaçamakları telafi ettiğimi düşünüyorum yarın tartıyı merak ediyorum regl oldum fazla çıkabilirim belki de bilemiyorum

Sabah kahvaltısı
Ispanaklı yumurta
Bir kk dan az daha büyük süzme peynir
Yeşil biber
Çeri dometes

Öğlen
Bir porsiyon sebze graten

Akşam
Bir küçük porsiyon suyu süzülmüş etli kuru fasulye
(Bu tür yemeklerin suyunu düşünce kaloriden ciddi bir tasarruf ettiğimizi öğrendim )
Salata

Su
2 litre
Spor
Yarım saat leslie

Su konusunda çok mutluyum bugün çok iyi değildi ama birkaç gündür ciddi bi şekilde su içmeye başladım günde iki üç bardak su içen ben gelip gidip su içiyorum kendime inanamıyorum resmennn

Kızlar yarın kahvaltıda avakado yiyeceğim sizden avakado barındıran örnek bi menü istiyorum neyle güzel gider bu arkadaş ? Daha önce almış tüketememiştim ama şimdi limon baharat ve sarımsakla güzel olduğunu duydum o şekilde ezeceğim bakalım

hoşbuldum canım hepberaber bol eksikler inşallah bizde öperiz teyzesi:)

Maalesef bilmiyorum ama çağla Şikel’in vardı diye hatırlıyorum netten bulabilirsen

Avokaduyla ilgili bi sürü tarif var aslında

Üzerine limon sıkıp yiyenler de var
Avokadoyu limon, tuz, zeytinyağıyla püre yap. Ekmeğe sür. Üzerine sevdiğin şeyleri ekle. Marul, domates hindi füme gibi. Ekmekle alsana sandviç.

Smothie şeklinde bir tarif de varmişlerdi gerilerde kaldı baya ama o. Yanlış hatırlamıyorsam içinde yarım avokado, maydanoz, muz, sür ve yulafı rondodan geçirip yeniyordu.

GÜNAYDIINN

Kilo Bildirimi
Eski kilo: 59.05
Güncel kilo: 58.05
Fark: 1
Yüzde: 1.7

Bu arada mezun olmak istiyorum.
Çünkü bir hafta boyunca olmayacağım.
Menü, kilo, spor bildirimlerimi yapamam.
Spor yapabilir miyim onu da bilmiyorum 1 kilo falan da alabilirim almayabilirim de.
Vermem büyük ihtimal ona eminim.
O yüzden de izne değilde mezun olmak istiyorum.
İzne ayrılsam haftaya artıyla gelirsem üzülürüm açıkçası
Takımı etkilemek istemiyorum
O yüzden de en iyisi mezun olmak sonra geri geldiğimde de liste dışı devam ederim sanırım.

moni ben su an Iran'dayim dun internette bulamadim bugun sabah internetim geldi. Kilo bugun tartilamadim ama seyahate gelmeden Carsamba tartilmiatim o olur mu?
Gecen hafta : 53.8
Bu hafta : 53.7

Yalniz Iran'da cok yediriyorlar cok lezzetli insallah kilo almadsm gelirim. Bir de cok yuruyoruz belki yaktigimiz icin kilo almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…