Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya kilo odaklı olma hemen pes etme çünkü hakikaten psikolojiler cok değişken ben tartıya çıkıyorum gram zayıflamadım diyorum moralim bozuluyor sonra da dıyorum 1 hafta 1 ay boşa dikkat ettim 1 kg için miydi o zaten sudur falan diye ama sağlık açısından da az yemek gerekiyor o yüzden pes etme arada kaçamaklar illaki olur ve vücut şaşırtmak iyidir derler hep

Pes etme hemen sonuna kadar diren
Unutma sonunu dusunen kahraman olamaz
O yuzden veremiyorum gitmeyecek falan kismini salla sen elinden geleni yap o yavas yabas gider zaten

Aynen cigerin yanina salata on numara olur 2 3 saat sonra da 2 3 kasik yogurt ya da 1 bardak sut mis olur

özledim ben buraları yaaaaa

Don gel o zaman

Ben buraya geldiğim ilk ay aynı senin gibiydim bi ara yok olmuyor gitmiyor bu kilolar çıkcam ben dedim. Moni kızdı bana. Yaklaşık 1-1,5 ay önce bir pazartesi tartıldım 57 civarıydı ertesi gün doktor randevum vardı gittim doktor tarttı 59!!! Dedim olamaz inanılmaz bir hayal kırıklığıydı benim için. 2 gün önce tartıldım 54’ü gördüm. Pes etme ve gruptan çıkma. Hepimizin kaçamakları oluyor, + kiloları oluyor, insanız yaa çok normal.

Çok çok teşekkğrler eksik olmayın hepinizi seviyorum. Tamam o zamannnn devam

Burada hava çok güzel yürüyüp geldim

@cascade- yürüyüşte olduğumdan tam cevap veremedim sana. Denge derken canımızın çok istediklerinde denge yapalım dedim ben. Onda da yediğin gün ve ertesi gün dikkat etmek kaydıyla.
Hazır pasta ve evde yapım pasta arasında çok fark var. Hazır pastanın dilimi çok fazla kalori içerir. Çok fazla şeker vardır içinde o yüzden pasta yediğin günün ertesi tartı günü olmamalı ve de sporla eritebilmelisin ki eritebilmek için de 1 saat kardiyo ya da 30 dakika hiit kardiyo ya da 4 saat yürümek lazım.

Şimdi dengeden kasıt karbon dengesi 1 günde ne kadar protein alıyorsan en fazla o proteinin 3 katı karbon alabilirsin. 30 gr protein olmışsan en fazla 90 gr karbon alabilirsin.

Ve diyet yapan bir kişinin alması gerek kalori 1 öğünde en fazla 400 kaloridir. Aksi halde kilo olarak geri döner. Canım çekmiyor dengeleyeyim demişsin de benim dengeleme dediğim olay canın çok çektiği zamanlarda geçerlidir. Ve mümkünse hazır değilde kendi yaptığın olmalı. Mesela ev yapımı zeytinyağlı patates kızartması 100 gr 250 kaloriyken burger gibi yerlerden hazır alınanlar 400 kaloridir. Bunun nedeni de kullandıkları malzemeler. Mümkün mertebe hazır hiç bir şeyi tüketmemeye çalış. Pasta hazır mı değil mi bilmiyorum ama hazırsa uzak dur. Çünkü içindeki yağ endüstriyeldir yani senin marketten en ucuza aldığın kalitesiz yağdan bile kalitesizdir. Sürümden kazanmak için en en kalitesiz ve sağlıksız malzemeleri kullanırlar bu yüzden de kilo ve açlık olarak geri döner.

Karbon insanda açlık yaratır. Karbon aldıkça daha da çok alasın gelir tehlikeli olmasının bir diğer sebebi de budur. Hem yağ hem de açlık yapar. Bu yüzden canın çekmediği sürece fazla karbonlara bulaşma uzak dur hatta. Ben sadece canın çektiği takdirde dengelenmeli dedim. Canın çekmediği durumda daha sağlıklılarla dengelemek daha faydalıdır. Çünkü beyaz un, beyaz şeker ve bu tarz kalitesiz yağlardan alınan karbonlar yakılması en zor olan karbon çeşididir. Vücud sağlıklı karbonları hemen yakarken sağlıksız karbonları yakma süresi uzar. Aynı şey gibi düşün kaliteli kömür ve kalitesiz kömür gibi. Kaliteli olan hemen yanar ve ısıtır her yeri ama kalitesi olanı yakmaya uğraşmakla vakit harcarsın.

hadi inşallah

aaaa hakkaten minik bi yoğurt yedım sımdı :)

Menümü yazayım bugün
Çünkü daha giremem diye düşünüyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1,5 yemek kaşığı lor peyniri
5 tane zeytin

Öğle
4 yemek kaşığı haşlanmış siyez bulguru
3 yemek kaşığı yoğurt

Akşam
Fırında tavuk
Salata

Ara
Akşamın arası olacağından büyük ihtimal yeşil çay ve süt içerim.

Su
Şuan 1600 ml
Akşama 3000 ml içerim

Spor
120 dakika yürüyüş = 360 puan

Hayvan gibi şeker

BAYA İYİ BENCE BİR DE SPORLA KATMERLEMİŞSİN NE GÜZEL

Evet
Sadece brokoli yicem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…