- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
teşekkür ederim dengelerim böylece sanırım :)afiyet olsun. akşama bence ciğer ve harika bir yeşil salata güzel bir seçenek olur.
ya kilo odaklı olma hemen pes etme çünkü hakikaten psikolojiler cok değişken ben tartıya çıkıyorum gram zayıflamadım diyorum moralim bozuluyor sonra da dıyorum 1 hafta 1 ay boşa dikkat ettim 1 kg için miydi o zaten sudur falan diye ama sağlık açısından da az yemek gerekiyor o yüzden pes etme arada kaçamaklar illaki olur ve vücut şaşırtmak iyidir derler hepÇok teşekkğrler. Bugün başladım bile çok şükür. Gece 12 de yazacağım menümğ. Bu gece kaçajsız göçeksiz geçecek inşallah inanıyorum. Ama yarın tartıda geçen haftaya göre 1 kilodan fazla çıkarsa nasıl yazaxağım çok utanırım. Gerçi bu kilo yediğimden dolayı olmadı sayılır ama vakalım yarın ola hayrola
Ama bu hafta çok şişimm bak bugün inmeye başldadım daha yeni. Ama göndermiyorum derseniz kalayım tabi ancak bu hafta veremedim hatta 1 kilo falan fazla çıkabilir. Tabi geçici bir durum şu an daha iyiyim .gece nasıl bir psikoloji ile yazdığımı hatırlıyorum da fazla strese girmişm herhalde. Şu an daha relaxım çok şükür.
selamun aleykum kızlar bugun Anadolu yakasından Avrupa yakasına ordan yıne Anadolu yakasına döndüğüm için yemek yeme fırsatım oolmamıstı aç bi aç gidip döndüm yani:
kahvaltı: yok
öğlen 1 dilim börek, 4 misket köfte, çorba
ara öğün : 150gr yoğurt
akşam : sanırım ciğer olacak nasıl sizce bu menü gerçi menü yok ortada :) :)
özledim ben buraları yaaaaa
ya kilo odaklı olma hemen pes etme çünkü hakikaten psikolojiler cok değişken ben tartıya çıkıyorum gram zayıflamadım diyorum moralim bozuluyor sonra da dıyorum 1 hafta 1 ay boşa dikkat ettim 1 kg için miydi o zaten sudur falan diye ama sağlık açısından da az yemek gerekiyor o yüzden pes etme arada kaçamaklar illaki olur ve vücut şaşırtmak iyidir derler hep
Pes etme hemen sonuna kadar diren
Unutma sonunu dusunen kahraman olamaz
O yuzden veremiyorum gitmeyecek falan kismini salla sen elinden geleni yap o yavas yabas gider zaten
Aynen cigerin yanina salata on numara olur 2 3 saat sonra da 2 3 kasik yogurt ya da 1 bardak sut mis olur
Çookl teşekkürler. Madem öyle ben de devam. Mesela saat 1buçukta yedim ve şu an acıktım ama ben ne yapacağım kalkıp elma yiyip 1 litre de su içeceğim
Hadi bakalım başladıpımız işleri bitirelim değil mi ...
Don gel o zaman
Ben buraya geldiğim ilk ay aynı senin gibiydim bi ara yok olmuyor gitmiyor bu kilolar çıkcam ben dedim. Moni kızdı bana. Yaklaşık 1-1,5 ay önce bir pazartesi tartıldım 57 civarıydı ertesi gün doktor randevum vardı gittim doktor tarttı 59!!! Dedim olamaz inanılmaz bir hayal kırıklığıydı benim için. 2 gün önce tartıldım 54’ü gördüm. Pes etme ve gruptan çıkma. Hepimizin kaçamakları oluyor, + kiloları oluyor, insanız yaa çok normal.Ama bu hafta çok şişimm bak bugün inmeye başldadım daha yeni. Ama göndermiyorum derseniz kalayım tabi ancak bu hafta veremedim hatta 1 kilo falan fazla çıkabilir. Tabi geçici bir durum şu an daha iyiyim .gece nasıl bir psikoloji ile yazdığımı hatırlıyorum da fazla strese girmişm herhalde. Şu an daha relaxım çok şükür.
Çok çok teşekkğrler eksik olmayın hepinizi seviyorum. Tamam o zamannnn devamBen buraya geldiğim ilk ay aynı senin gibiydim bi ara yok olmuyor gitmiyor bu kilolar çıkcam ben dedim. Moni kızdı bana. Yaklaşık 1-1,5 ay önce bir pazartesi tartıldım 57 civarıydı ertesi gün doktor randevum vardı gittim doktor tarttı 59!!! Dedim olamaz inanılmaz bir hayal kırıklığıydı benim için. 2 gün önce tartıldım 54’ü gördüm. Pes etme ve gruptan çıkma. Hepimizin kaçamakları oluyor, + kiloları oluyor, insanız yaa çok normal.
Tabii ki devam öyle böyle gidicek bu kilolarÇok çok teşekkğrler eksik olmayın hepinizi seviyorum. Tamam o zamannnn devam
hadi inşallahÇok teşekkğrler. Bugün başladım bile çok şükür. Gece 12 de yazacağım menümğ. Bu gece kaçajsız göçeksiz geçecek inşallah inanıyorum. Ama yarın tartıda geçen haftaya göre 1 kilodan fazla çıkarsa nasıl yazaxağım çok utanırım. Gerçi bu kilo yediğimden dolayı olmadı sayılır ama vakalım yarın ola hayrola
Don gel o zaman
Pes etme hemen sonuna kadar diren
Unutma sonunu dusunen kahraman olamaz
O yuzden veremiyorum gitmeyecek falan kismini salla sen elinden geleni yap o yavas yabas gider zaten
Aynen cigerin yanina salata on numara olur 2 3 saat sonra da 2 3 kasik yogurt ya da 1 bardak sut mis olur
Don gel o zaman
Katılcaksın canım. 12 den önce kilonu yazmalısın.Şimdi yarın bende tartıya katılacak mıyım yoksa birdahaki cumaya mı :)
Hayvan gibi şekerAhahah insan ac mi tok mu bilmez mi
Kucuk dilim.pastada sikinti yok dengeler cunku pastalar kalori itibariyle baya yuksektir. Ve oglen gibi ye aksama birakma aksama birakirsan yakmak icin spor lazim olur aksamdan spor yapmak da kaslari sisirir. Oglen yersen gun icinde yakarsin. Cunku 1 dilom pasta hazirsa 500 kaloridir. Normal karbonlara benzemez cunku icinde hayvan gibi seker var.
Biz de seni özledik fulyaaaözledim ben buraları yaaaaa
BAYA İYİ BENCE BİR DE SPORLA KATMERLEMİŞSİN NE GÜZELMenümü yazayım bugün
Çünkü daha giremem diye düşünüyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1,5 yemek kaşığı lor peyniri
5 tane zeytin
Öğle
4 yemek kaşığı haşlanmış siyez bulguru
3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Ara
Akşamın arası olacağından büyük ihtimal yeşil çay ve süt içerim.
Su
Şuan 1600 ml
Akşama 3000 ml içerim
Spor
120 dakika yürüyüş = 360 puan
Hediye diye cazip geliyorB
Bi de canin cekmiyorsa yeme 500 kaloriyi ne yapacan?
EvetAhahah insan ac mi tok mu bilmez mi
Kucuk dilim.pastada sikinti yok dengeler cunku pastalar kalori itibariyle baya yuksektir. Ve oglen gibi ye aksama birakma aksama birakirsan yakmak icin spor lazim olur aksamdan spor yapmak da kaslari sisirir. Oglen yersen gun icinde yakarsin. Cunku 1 dilom pasta hazirsa 500 kaloridir. Normal karbonlara benzemez cunku icinde hayvan gibi seker var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?