Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hedef şuan için 70 :)

Ben diyetisyenden geliyorum diyetisyenim iki hafta ara vermemi istedi altı ay diyet yaptıktan sonra iki hafta ara vermek gerekliymiş normalde bilimsel olarak kanıtlanmış olan şeymiş bu eee bende yedi aydır diyetteyim hemde harfiyen uyduğum bir diyet yorulduğumu hissetmiştim sizede söylemiştim bu son bir ayda koryizpnfu ilaçlardı çok yoruldum bu bana iyi gelecek iki hafta sonra 5 kilo bile alsan hiç önemli değil biz sıfırdan başlayıp yine kilo verece o yüzden bu iki hafta diyetide benide unut dedi diyetisyenim

Şimdi hal böyle olunca ben iki hafta izine ayrılmak istiyorum sevgili kaptanım olurmu

moni

Maalesef bilmiyorum ama çağla Şikel’in vardı diye hatırlıyorum netten bulabilirsen

Teşekkürler kızlar sos haline getirip yumurtayla yiyeceğim

Ben geldimmmmm nasılsınız özledim sizi tabi bu arada kendimi toparlamaya çalışıyorum ve beni son biraktiğinizdan bu yana baya kilo aldım stres ilaçlar birleşti bide kürtajdan sonra rahmimde kan pıhtılaşması oluştu bir haftada da onu atmaya uğraştım burdan mezun olurken ki kiloma döneyim yani 80 kilo olayım geri gelicem takimima

Hoşgeldin canım maşallah sana
Motivasyon süper

tamam kuzum, ama kilo alırsan eski kilona dönene kadar listeye giremiyorsun yani 2 haftayı geçer bu süreç. tekrar listede olabilmen için bugünkü kilonda ya da daha altında olman gerekiyor resmi kurallar gereği. kararını bekliyorum canım.

kuzum yeni üyeler 2 ay izne ayrılamıyor genel kurallar gereği. o yüzden izin mümkün değilhaftaya tartılamazsan sabit yazarım, paylaşımdan muaf olursun. kilo almaman gerekiyor döndüğünde

hoşgeldinn, bizde özledik
geçmiş olsun kuzum

kuzum yeni üyeler 2 ay izne ayrılamıyor genel kurallar gereği. o yüzden izin mümkün değilhaftaya tartılamazsan sabit yazarım, paylaşımdan muaf olursun. kilo almaman gerekiyor döndüğünde
İnşallah almam o zaman bu konuda çok güvenemiyorum kendime. Bütün gün ordan oraya gezip yiyip içiyoruz resmen. Şuan bile gözümün önünden pideler, kebaplar geçiyor şaka bi yana mümkün mertebe dikkat edeceğim emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum

Monicim kaptanım
Ben şimdi kilo almıl gözüküyorum benim durum nedir .tekrar 72.1e düşünce mi dönüyorum maalesef 74.2 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…