TebriklerGünaydın 10.takım.herkese yüzünün güldügü bir bildirim günü diliyorum
Geçen hafta:78.9
Bu hafta:78.5
Fark:400 gr
Ben geldimmmmmnasılsınız özledim sizi tabi bu arada kendimi toparlamaya çalışıyorum ve beni son biraktiğinizdan bu yana baya kilo aldım stres ilaçlar birleşti bide kürtajdan sonra rahmimde kan pıhtılaşması oluştu bir haftada da onu atmaya uğraştım burdan mezun olurken ki kiloma döneyim yani 80 kilo olayım geri gelicem takimima
tamam kuzum, ama kilo alırsan eski kilona dönene kadar listeye giremiyorsun yani 2 haftayı geçer bu süreç. tekrar listede olabilmen için bugünkü kilonda ya da daha altında olman gerekiyor resmi kurallar gereği. kararını bekliyorum canım.
Tamam o zaman haftaya eski kilomdan da az geleceğim Allahın izniyle. Şimdilik bu haftayı hiç yaşanmamış sayıyorumkuzucum sen resmi listede henüz olmadığın için senlik bir durum yok. kilo vermeye devam
olur kuzucum ama kilo da almaman gerekiyor listede olduğun için, dengelersin diye düşünüyorum.Kilo almamaya çalışacam canım her ne kadar diyetisyenim rahat ol diyeti unut desede ben suyumu sporumu ihmal etmeyecem sadece anneme yöresel yemeklerden yaptıracam birazda kek börek yiyecemo kadar oda her zaman değil
O zaman şöyle yapsak olurmu izine ayrılmayayım ama menü bildirmeyeyim paylaşımda da çok bulunamam ama cuma ve pazartesi kilo bildiririm ne dersin
dünkü mühaftalık verilen kilo : -2
Sabah kahvaltı : yulaf + süt
öğlen : Arnavut ciğer + çorba ( ikiside az )
ara öğün : 1 adet portakal yiyeceğim
akşam : ızgara yada fırın balık
kaçamak pişmanlıktırTamam o zaman haftaya eski kilomdan da az geleceğim Allahın izniyle. Şimdilik bu haftayı hiç yaşanmamış sayıyorum
hayır kahvaltı ve öğlen gerçekleşti ara öğün ve akşam planlanandünkü mü
değişiklik olma ihtimaline karşı gün sonunda toplu olarak yazarsın canımhayır kahvaltı ve öğlen gerçekleşti ara öğün ve akşam planlanan
| +105p | + | +60p | +185p | + | + | + |
| +120p | + | + | - | + | - | |
| - | +80p | + | +80p | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
| +120p | +80p | +80p | +390p | +384p | +525p | +360p |
| + | +180p | + | +180p | +240p | +40p | +90p |
| +180p | + | + | + | + | + | + |
| +180p | - | - | - | - | - | - |
O optumkibbye | +180p | + | - | +225p | +150p | +70p | +180p |
| + | + | + | + | + | + | + |
Y Ya habibi | + | - | +110p | +45p | +30p | + | - |
G gulsahhh01 | + | + | + | + | + | + | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
@Baby cat | +140p | + | +30p | + | + | +70p | +50p |
@Amor-a | - | + | + | - | - | - | |
@_happy_mom_ | +360p | +90p | - | +90p | +120p | - | - |
G guziss35 | - | - | - | - | - | - | - |
@cascade- | +75p | -30p | +30p | +120p | - | + | - |
| +45p | - | - | - | - | - | - |
@Kurabiyemusavir | + | +80p | +4p | + | - | - | - |
S Sade01 | +120p | +100p | - | + | +180p | +150p | +50p |
tabii ki hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısınMerhaba arkadaşlar,
Ben üç yıl önce bu grupta yarışmaya katılmıştım. Güzel kilolar verdim ama maalesef geri aldım.tekrar katılabilir miyim ?
Hoşbulduk teşekkür ederimtabii ki hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın
paylaşıma başla canım, istediğin zaman da düzene girersinHoşbulduk teşekkür ederimŞimdi tatildeyim 4 şubatta kendi evimde olacağım için o tarihten sonra katılmam da bir sıkıntı olur mu
28 yaşındayım öğretmenim. 1.70 boyum ve en son 75 kiloydum epeydir tartılmıyorum sinir olduğum için.. 60 kilo dan çıktım yine o kilolara. Devamlı kilo alan biriyim ve koruyamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?