bu yumurta olayı sadece bi günlük yarın lif içerikli yiyecekler var 1 hafta deneyeceğim de bakalım duruma göre :)april1109 canım ne diyeti yapıyorsun unutma evet tok tutar ama fazlası kalbi yorar ben ikinciyi yediğimde bile tedirgin oluyorum sen yinede dikkat et
henüz beli değil de sondan derece yapıcaz bu sefer:/Kaçıncı olduk bakalım ??
Gezegenim ben yukardan iniyorum sen aşağıdan çıkıyosun.ortada buluşucaz sanki gibi geliyorHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar dilerim
moni abla ben 69.3
@gezegenfeza ablam 75.5
Ablamın interneti yok ..bana sen söyle dedi
Canım nasılsın biraz toparlayabildinmi kendini? Sağlıkla dön aramıza inşallahBen geldimmmmmnasılsınız özledim sizi tabi bu arada kendimi toparlamaya çalışıyorum ve beni son biraktiğinizdan bu yana baya kilo aldım stres ilaçlar birleşti bide kürtajdan sonra rahmimde kan pıhtılaşması oluştu bir haftada da onu atmaya uğraştım burdan mezun olurken ki kiloma döneyim yani 80 kilo olayım geri gelicem takimima
İlahi yaa :))
İlahi yaa :))
olur kuzucum ama kilo da almaman gerekiyor listede olduğun için, dengelersin diye düşünüyorum.son kararını yazarsın
henüz beli değil de sondan derece yapıcaz bu sefer:/
mesai bitmesini bekliyoruzPüffff
Napıonuz
hiç kilo veren yok mu yaa :)sonlarda olmayız inşallah
ELHAMDÜLİLLAH kuzum iyiyim fiziksel olarak toparladım sayılır ruhsal olarak daha kabuslar görüyorum yanlız kalmak istiyorum sürekli ama herşey geçicek zamanlaCanım nasılsın biraz toparlayabildinmi kendini? Sağlıkla dön aramıza inşallah
Saol ablam benimHoşgeldin canım geçmiş olsun
Saol monim benimhoşgeldinn, bizde özledik
geçmiş olsun kuzum
Bi kaç zamandır uzaktan burayı okuyunca toparla kendini dedim ve geldim hoşbuldum kuzumHoşgeldin canım maşallah sana
Motivasyon süper
Saol ablam benimpek hoş gelmedim ama kilo aldım döndüm ben üzülünce hep yiyorum hamileykende başta çok yedim ama vericem ALLAH'IN izniyle
ELHAMDÜLİLLAH kuzum iyiyim fiziksel olarak toparladım sayılır ruhsal olarak daha kabuslar görüyorum yanlız kalmak istiyorum sürekli ama herşey geçicek zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?