Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım hazır girmişken.

Sabah;
2 dilim yulaf ekmeği arası zeytin ezmeli peynirşi tost, 1 fincan sade granül kahve.

Öğle;
Sabahın aynısı.

Akşam;
Izgara somon ve yeşil salata.

Spor; 120 dk hafif tempo yürüyüş.
20 dk bisiklet.
Su 2 lt.

Gün içinde 2 fincan daha sade kahve içtim.

moni

İyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
Sabah: peynir , zeytin, domates,omlet,1dlm tb ekmek
Ara:1hurma,4fındık
Öğle:yağsız tavada ısıttığım şinitzel,ayran,salata
Ara:1avuç çekirdek,mısır patlağı eti gongmuydu neydi adı
Akşam: pırasa yemeği,turp
Ara:2mandalina
2lt su, 35 dk cardio,20 dk eliptik 240p

moni cim 1 kilo verdim ben 58.05 kiloyum suan yanlis yazilmis orda

Olsun zor zamanlardan geçtin kiloyu düşünecek halin yoktu kendini ne zaman hazır hissedersen gel bizimle beraber burada kilolarımızdan kurtulalım canım benim
Valla hiç düşünmedim kilo falan ilaçlarda zaten herşeyi yedirdi bendede hiç hayır deme yok hamilesin sen ye dediler sonrada moralimi düzeltmek için yedim yani kendimi aldattim sonuç bu her defasinda aliyorum bu kiloyu

Ya aylardır ilk defa böyle hafif hissediyorum kendimi. Boşuna oruç tut sıhhat bul denmiyor. Bugün parktan gelirken yoruldu, kucağına al beni dedi , ay nefes alamadım ya, ne hale getirdim kendimi. Şu tlc deki obezler gibi hissediyorum. Abartısız onların anlattığı gibi hissediyorum ama şu an ilk gün olmasına rağmen çok iyiyim çok şükür..
Menüm :)
Saat 19.00
Bir tabakta 1 kaşık makarna
1 kepçe bulgur pilavı, 2 kepçe tavuk sote, 1 dilim kepek ekmek
10 kaşık da salata..
...........
Bir sonraki menüm yarın bu saatlerde
Su: 2 litre diyelim şu an içmeye devam ediyorum
+ 1 bardak ( elma limon maydanoz nane) katışımım var onu içeceğim
Spor: 30 dakika yürüyüş
3 dakika spor aletleri
*** oğlan gel gel gel gel oyun oyun deyince yapacak bir şey yok

Benim en büyğk sorunum ve buraya katılmafan önce çok kilo almamın sebebi gece yemeleriydi. Ve bu akşam hiç aç hissetmiyorum. Hatta gün içerisinde gram acıkmadım belki de psikolojiktir ama . akşam yemeği yemeyeyim acayip veririm dedim de yarın gün içerisinde zorlanırım diye yedim.
Bit de ben yavaş yavaş alıyordum kiloyı, diyetisywne gittim 6 öğün ye dedi. Benim bağırsaklar zaten yavaş 6 öğüne yaydıkça daha da hızlı aldım. Böyle tek öğün sağlıksız gözükse de benim bünyem için en iyisi bu

Bugünkü menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta, 2dilim tam buğday ekmeği 3dilim peynir 1tatlı kaşığı tahin pekmez 1bardak şekersiz çay
Ara öğün
1 muz
Öğlen
2yemek kaşığı Et kavurma
3yemek kaşığı patates püresi
Ara öğün
Haşlanmış patates, havuç, soğan toplam 2yemek kaşığı kadar(bebeğime püre yapmıştım o kaldı diye ara öğün oldu :)) )
Akşam
1kase müsli

2.5lt su(tarçınlı limonlu)
30dk kardiyo 20dk bölgesel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…