Niye yalan söyleyeyim ki??Tombul tombul deyip bilinçaltına tombulluğu kodlama10.takımın güzel ve fit hatunları de
Bende elimden geleni yapmaya çalışiyorum ama çok zorlanıyorum.çocuklar evde olunca işimiz daha zorÇok iyi gidiyordum yemek su spor olarak ama şu okullar tatil olunca duzenim kaçtı inşallah pazartesi sporuma başlayacağım ihmal etmeyeceğim
Avm= para canım..hava kapalı olunca da çok fazla seçeneğin olmuyor.burada bir kaç gündür sıcaklıklar iyi şüküriyi akşamlar kızlar
ben de bugün dışardaydım. AVM ye gittim. hava zaten yağmurluydu. açıkta gezilmezdi. nasıl kalabalıktıdışarı çıkınca da alışveriş oluyor illa. para harcanıyor
Niye yalan söyleyeyim ki??
Zayıf ve fit olsak burada işimiz ne?
burada 2 haftadır yağmur var. sıcaklık fena değil. işe okula mecbur gidiliyor ya da zorunluysa hastaneye falan ama onun dışında gezme için çıkmak sıkıntılıydı. elinde şemsiye şakır şakır yağmur. ama insanlar sabretti. eee malum çok yağmura alışık değiliz biz. ama bu hafta da yağmurlu olunca e hadi çıkalım değişiklik olsun dedik AVM ye gittik. ama herkes oraya gitmişAvm= para canım..hava kapalı olunca da çok fazla seçeneğin olmuyor.burada bir kaç gündür sıcaklıklar iyi şükür
ben de fit miyim saracım dur öyle hayal edeyim kendimiZayıf ve fit olmak için elimizden geleni yapmak için burdayız bilinçaltımızı yanlış kodlayıp işimizi zorlaştırmak için değil yani fit hatunlar diyerek yalan söylemiş olmuyorsun bilinçaltına doğru mesaj göndererek diyet işini kolaylaştırmış oluyorsun bilmem anlatabildim mi
Saracım ben tombullar dedigimde senin bilinçaltın yanlış kodlanıyorsa vay haline..o zaman sen esen rüzgardan bile nem kaparsın be annemZayıf ve fit olmak için elimizden geleni yapmak için burdayız bilinçaltımızı yanlış kodlayıp işimizi zorlaştırmak için değil yani fit hatunlar diyerek yalan söylemiş olmuyorsun bilinçaltına doğru mesaj göndererek diyet işini kolaylaştırmış oluyorsun bilmem anlatabildim mi
Hangi şehirde yaşıyorsun canım?ben de kıyafet almıyorum ama bana sıra gelmediginden alamıyorumburada 2 haftadır yağmur var. sıcaklık fena değil. işe okula mecbur gidiliyor ya da zorunluysa hastaneye falan ama onun dışında gezme için çıkmak sıkıntılıydı. elinde şemsiye şakır şakır yağmur. ama insanlar sabretti. eee malum çok yağmura alışık değiliz biz. ama bu hafta da yağmurlu olunca e hadi çıkalım değişiklik olsun dedik AVM ye gittik. ama herkes oraya gitmişyemek salonu acayip kalabalıktı yer yoktu o derece yani. yorulduk da neyse zorla oturduk.
aslında kıyafet almıyorum kaç zamandır. Allah biliyor ihtiyacım yok. ama bu aralar fena şekilde makyaj ve cilt bakım malzemelerine taktım. yeniliyorum. gratis, watsons ve aliexpress derken dağıttım iyiceartık noktayı koymam gerek
izmirdeyim kuzum. bizde hergün yağmur yok ya şaşırdıkHangi şehirde yaşıyorsun canım?ben de kıyafet almıyorum ama bana sıra gelmediginden alamıyorumüç kız olunca sıra gelmiyor maalesef
uyyyyyyKızçeler toparlayın kendinizi, pazartesi tartısı var unutmayın
monişim bu mesajlar bana mı
başta kendime olmak la, hepimize kuzumuyyyyyy
monişim bu mesajlar bana mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?