Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlar

ben de bugün dışardaydım. AVM ye gittim. hava zaten yağmurluydu. açıkta gezilmezdi. nasıl kalabalıktı dışarı çıkınca da alışveriş oluyor illa. para harcanıyor
Avm= para canım..hava kapalı olunca da çok fazla seçeneğin olmuyor.burada bir kaç gündür sıcaklıklar iyi şükür

Niye yalan söyleyeyim ki??

Zayıf ve fit olsak burada işimiz ne?

Zayıf ve fit olmak için elimizden geleni yapmak için burdayız bilinçaltımızı yanlış kodlayıp işimizi zorlaştırmak için değil yani fit hatunlar diyerek yalan söylemiş olmuyorsun bilinçaltına doğru mesaj göndererek diyet işini kolaylaştırmış oluyorsun bilmem anlatabildim mi

Avm= para canım..hava kapalı olunca da çok fazla seçeneğin olmuyor.burada bir kaç gündür sıcaklıklar iyi şükür
burada 2 haftadır yağmur var. sıcaklık fena değil. işe okula mecbur gidiliyor ya da zorunluysa hastaneye falan ama onun dışında gezme için çıkmak sıkıntılıydı. elinde şemsiye şakır şakır yağmur. ama insanlar sabretti. eee malum çok yağmura alışık değiliz biz. ama bu hafta da yağmurlu olunca e hadi çıkalım değişiklik olsun dedik AVM ye gittik. ama herkes oraya gitmiş yemek salonu acayip kalabalıktı yer yoktu o derece yani. yorulduk da neyse zorla oturduk.
aslında kıyafet almıyorum kaç zamandır. Allah biliyor ihtiyacım yok. ama bu aralar fena şekilde makyaj ve cilt bakım malzemelerine taktım. yeniliyorum. gratis, watsons ve aliexpress derken dağıttım iyice artık noktayı koymam gerek

ben de fit miyim saracım dur öyle hayal edeyim kendimi

Saracım ben tombullar dedigimde senin bilinçaltın yanlış kodlanıyorsa vay haline..o zaman sen esen rüzgardan bile nem kaparsın be annem

Ayrıca kime ne sekilde hitap edecegime müdahale edilmesinden hoşlanmam, ister tombul derim ister şişman.bilmem anlatabildim mi?

Hangi şehirde yaşıyorsun canım?ben de kıyafet almıyorum ama bana sıra gelmediginden alamıyorum üç kız olunca sıra gelmiyor maalesef

bugün dışarıda olunca suyu çok içemedim. zaten ödem vardı iyice şiştim. bu saatte yeşil çayda içmek istemiyorum. su içmeye çalışacağım. insan ödemliyken çok rahatsız oluyor yaa ellerim bile balon gibi

Hangi şehirde yaşıyorsun canım?ben de kıyafet almıyorum ama bana sıra gelmediginden alamıyorum üç kız olunca sıra gelmiyor maalesef
izmirdeyim kuzum. bizde hergün yağmur yok ya şaşırdık
haklısın çocuklar olunca zor.
valla açıkçası indirimdi oydu buydu kilo aldıydım falan filan derken almışım. baktım dolap dolu. ayakkabı da var. lüzumsuz masrafa gerek yok. zaten bir zayıflasam ötekilerde giyilecek. öyle dolap baza altı bekliyor canım. moralim bozuluyor. zaten dombikken giyim almaktan hoşlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…