valla şöyle bir içimlik iksir falan yok mu zayıflatanbaşta kendime olmak la, hepimize kuzum
valla şöyle bir içimlik iksir falan yok mu zayıflataniçsek güzelleşsek
Saracım ben tombullar dedigimde senin bilinçaltın yanlış kodlanıyorsa vay haline..o zaman sen esen rüzgardan bile nem kaparsın be annem
Ayrıca kime ne sekilde hitap edecegime müdahale edilmesinden hoşlanmam, ister tombul derim ister şişman.bilmem anlatabildim mi?
ben de fit miyim saracım dur öyle hayal edeyim kendimi
aslında biliyor musun ben kendimi hiç şişman halimle hayallemem. hep incecik fit hayallerim. yasemin soysalın kitabında vardı. kilolu insanlar kendilerini fit halleriyle hayallerlerse mutlaka zayıflarlar diye. dedimki düşlerimde bari çıtır olayımHerşey hayal etmekle başlar Fulyacım
aslında biliyor musun ben kendimi hiç şişman halimle hayallemem. hep incecik fit hayallerim. yasemin soysalın kitabında vardı. kilolu insanlar kendilerini fit halleriyle hayallerlerse mutlaka zayıflarlar diye. dedimki düşlerimde bari çıtır olayımfakirin tesellisi de düşleri zaten neyse benim de vardır bir zamanım. Rabbim bilir
burada 2 haftadır yağmur var. sıcaklık fena değil. işe okula mecbur gidiliyor ya da zorunluysa hastaneye falan ama onun dışında gezme için çıkmak sıkıntılıydı. elinde şemsiye şakır şakır yağmur. ama insanlar sabretti. eee malum çok yağmura alışık değiliz biz. ama bu hafta da yağmurlu olunca e hadi çıkalım değişiklik olsun dedik AVM ye gittik. ama herkes oraya gitmişyemek salonu acayip kalabalıktı yer yoktu o derece yani. yorulduk da neyse zorla oturduk.
aslında kıyafet almıyorum kaç zamandır. Allah biliyor ihtiyacım yok. ama bu aralar fena şekilde makyaj ve cilt bakım malzemelerine taktım. yeniliyorum. gratis, watsons ve aliexpress derken dağıttım iyiceartık noktayı koymam gerek
hoşgeldin canım, emeğine sağlık çok güzel bir bilgi. Bizimlede paylaştığın için teşekkürler.Hayirli geceler kizlar,beni tanimassiniz bir zmk önce Cee deyip kacmistimcok sükür kendimi toparlayip döndüm ama burasi cok kalabalik mesajlara yetisip sohbete katilamadigim icin 13.takima girdim :) su yazuyi sizinle paylasmak istedim
BUNU YILDA BİR KEZ MUTLAKA YAPIN
Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor. VE ÖZELLİKLE DE KALP DAMAR TIKANIKLIĞINDA...
EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ
- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu
- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu'da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)
- Ağzı sıkı kapanan koyu renkli bir kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)
HAZIRLANIŞI DA ÇOK BASİT ...!
2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın.
Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun.
Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın.
25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.
25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için.
Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın.
Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)
FAYDALARI
1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.
2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.
3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.
4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.
6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.
7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor.
Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu , ALLAHIN İZNİYLE koruyor.
Uygulayın , Rabbımızın izniyle şifa bulun .!
Ben de avmiyi akşamlar kızlar
ben de bugün dışardaydım. AVM ye gittim. hava zaten yağmurluydu. açıkta gezilmezdi. nasıl kalabalıktıdışarı çıkınca da alışveriş oluyor illa. para harcanıyor
Canım günlerdir künefe çekiyordu.ama diyet gitmiş künefeyle.neyse aramızdan biri mutlu en azındanDün ki menüm
Kahvaltı
10 yeşil zeytin
Sucuklu yumurta ekmekle
Bir kk peynir
Bir çatal bal
Bir çatal tereyağ
Çay
Ara
Patlamış mısır
Şekersiz kola
Akşam
Adana kebap porsiyon
Açık ayran
Künefe
Su
Yarım litre
Spor
Tahmini 5.000 adım
moni
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?