Ama hep öyle değil mi? Belki hayal etmektir işin sırrı bende hep zayıf olmayı hayal ediyordum hala da ediyorum ama hedefime emin adımlarla ilerlediğimi hissediyorum hayal etmeden insan çaba sarfedemez ki haksız mıyım
açıkçası makyaj malzemesini ilk defa sipariş ettim. puanı yüksek markalardan ama. 3 renk pırıltı ve jelini aldım sürmek için. kaliteli belli. çok hoşuma gitti. şimdi de yeni gönderecekler pudra ve göz kapatıcısı aldım. yine iyi markalardan. fiyatları uygundu. fondöten de alacaktım ama benim beğendiğim yağsız fondötenler burada da indirim zamanında aynı fiyat. o yüzden almadım. zaten acele ihtiyacım da yok. göz farı , kalemi, ruj ve diğerlerine de ihtiyacım yok. yüksek puanlı markalılardan bakılabilir. ama dikkatli olmalı. çünkü doğrudan geliyor. sağlık bakanlığının onayından geçmiyor. ben daha çok makyaj fırçalarımı yeniledim ve çeşitlendirdim. bayağı bir fırça aldım. çok kaliteli. burada almaya kalksam iyi firmalarda var. takımlar 200-300 TL de aşağı değil. zaten onlar da çin den geliyor. aynı hesap.
Tamam canım hatırlardım ege deydin sen..sen biraz ara verince unuttum zannederim.bence de halen dombikken artı kıyafetler almayalım, olanlarla idare edelim ki halen kilo verdigimde aldıgım kıyafetlerimin hepsinin içine giremedim bakma kızları bahane ettiğime ben de biraz daha verdikten sonra almayı planlıyorum
zaten kilo al giyim al kilo al giyim al bir sürü gereksiz masraf yaptık. sonu yok almanın. çalışınca da mecbur alıyorsun. ama artık yeter. alınca mutlu olmuyorum onu farkettim dediğim gibi dolap ve baza altında tonla kıyafet var. ayrıca lüzumsuz yer tutuyorlar. ev dolu. halbuki zayıflasam büyük bedenleri vericem onlarla yola devam edicem. oysa şimdi büyük bedenleri giyiyorum ama küçük bedenleri de zayıflayacağım diye kimseye veremiyorum verirsem çünkü tekrar almak para vermek zorundayım yani iş başa düştü zayıflanacak