Banada tatlı krizi geldiğinde bir buçuk yemek kaşığı yoğurta 5 tane hurma doğuruyorum birazda tarçın hiç bir istek kalmiyo kuzum tavsiye ederimBen akşam hurma yiyorum bir veya iki tane.bütün atıştırmalık istegimi bastırıyor.belki sizde de faydalı olabilir
Okumadımkızlar yasemin soysalın kitaplarını okudunuz mu? okumayan varsa tavsiye ederim. özellikle ilk 2 kitabı. ben kaç yıl önce almıştım. ama yeme içme tarif etmeyince 3-5 sayfa okuyup bıraktım. hatta bir ara birilerine vereyim falan dedim kitaplıkta boşuna duruyor. bir iki ay önce okudum. çok motive ediyor. aslında yeniden ele almam gerekiyor. bu ara ihtiyacım var.
Bende doğumdan sonra ilk kez regl oldum hurma yetmedi bana canım çok tatlı istedi normalde tatli istegimi hurma ile bastirabiliyorum ama ozel gunlerde zor oluyor ama mutlaka deneyecegim tarif hoşuma gitti :)Banada tatlı krizi geldiğinde bir buçuk yemek kaşığı yoğurta 5 tane hurma doğuruyorum birazda tarçın hiç bir istek kalmiyo kuzum tavsiye ederim
Bende insilün direncide var bana tokluk hissi veriyorsa herkese verir mutlaka deneBende doğumdan sonra ilk kez regl oldum hurma yetmedi bana canım çok tatlı istedi normalde tatli istegimi hurma ile bastirabiliyorum ama ozel gunlerde zor oluyor ama mutlaka deneyecegim tarif hoşuma gitti :)
Beni anlattın sankizaten kilo al giyim al kilo al giyim al bir sürü gereksiz masraf yaptık. sonu yok almanın. çalışınca da mecbur alıyorsun. ama artık yeter. alınca mutlu olmuyorum onu farkettimdediğim gibi dolap ve baza altında tonla kıyafet var. ayrıca lüzumsuz yer tutuyorlar. ev dolu. halbuki zayıflasam büyük bedenleri vericem onlarla yola devam edicem. oysa şimdi büyük bedenleri giyiyorum ama küçük bedenleri de zayıflayacağım diye kimseye veremiyorum verirsem çünkü tekrar almak para vermek zorundayım yani iş başa düştü zayıflanacak
hiç diyetisyene gittin mi veya düşündün mü? Ben çok faydasını gördüm, belki sana da yardımcı olabilirbende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
ögle nerede?öğle yemedigin için arada büsküvi yeme ihtiyacı hissetmişsin ve üzerine elma yemişsin ki daha da acıktırır elma.finalide aksam pilavla yapmışsın.pek iç açıcı bir menü değilKahvaltı :
Bir büyük kase chialı, ballı, muzlu yoğurt
Öğle:
Yok
Ara:
N**** (Siyahi) bold
Ara:
Elma
Akşam:
Bir büyük tabak nohutlu pilav
Yoğurt
Salata
Sivri biber turşusu
Spor
Bir buçuk saat aşırı basit egzersiz
5 dak yavaş tempo yürüyüş
Su
2 litre
Yemek henüz yemedim ama menü bu
Akşam yemekten, yatana kadar herhangi birşey yersem mutlaka yazarım
moni
oo diyene bakAz yeyin
Bencedeeeherkese mutlu pazarlar
kızlar gelin artıkAylin42Konya yasom7272 özledik buraları hareketlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?