Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar yasemin soysalın kitaplarını okudunuz mu? okumayan varsa tavsiye ederim. özellikle ilk 2 kitabı. ben kaç yıl önce almıştım. ama yeme içme tarif etmeyince 3-5 sayfa okuyup bıraktım. hatta bir ara birilerine vereyim falan dedim kitaplıkta boşuna duruyor. bir iki ay önce okudum. çok motive ediyor. aslında yeniden ele almam gerekiyor. bu ara ihtiyacım var.

Ben akşam hurma yiyorum bir veya iki tane.bütün atıştırmalık istegimi bastırıyor.belki sizde de faydalı olabilir
Banada tatlı krizi geldiğinde bir buçuk yemek kaşığı yoğurta 5 tane hurma doğuruyorum birazda tarçın hiç bir istek kalmiyo kuzum tavsiye ederim

Okumadım
Çoğumuzun ihtiyacı var bence de

Banada tatlı krizi geldiğinde bir buçuk yemek kaşığı yoğurta 5 tane hurma doğuruyorum birazda tarçın hiç bir istek kalmiyo kuzum tavsiye ederim
Bende doğumdan sonra ilk kez regl oldum hurma yetmedi bana canım çok tatlı istedi normalde tatli istegimi hurma ile bastirabiliyorum ama ozel gunlerde zor oluyor ama mutlaka deneyecegim tarif hoşuma gitti :)

Kahvaltı :
Bir büyük kase chialı, ballı, muzlu yoğurt

Öğle:
Yok

Ara:
N**** (Siyahi) bold

Ara:
Elma

Akşam:
Bir büyük tabak nohutlu pilav
Yoğurt
Salata
Sivri biber turşusu

Spor
Bir buçuk saat aşırı basit egzersiz
5 dak yavaş tempo yürüyüş

Su
2 litre

Yemek henüz yemedim ama menü bu
Akşam yemekten, yatana kadar herhangi birşey yersem mutlaka yazarım

moni

Bende doğumdan sonra ilk kez regl oldum hurma yetmedi bana canım çok tatlı istedi normalde tatli istegimi hurma ile bastirabiliyorum ama ozel gunlerde zor oluyor ama mutlaka deneyecegim tarif hoşuma gitti :)
Bende insilün direncide var bana tokluk hissi veriyorsa herkese verir mutlaka dene

Selam hanımlarrr. Ya şu fotolara bakar mısınız?
Tam acıktım bi şekerli çay içeyim sıcak sıcak derken bunu görmeek iyi geldş hemen 1 litre su içtim :)) ama midem bulanıyor şu an. Yapacak bir şey yok açlıktan ölsem de gidecek bunlarrr
Bugğn zaten yasaklı şeylerden yedim aç kalmayı hak ettim
Menü
Saat 11.30
2 poğaça ( küçük evde yapmıştım avuç içinden küçük,
13.00
2 kurabiye( o da küçük)
Saat 15.30
1 kase çorba
Su: 2.4 litre
Spor
40 dakika yürüyüş

İyi akşamlar kızlar haftasonu misafirim vardı dün kahvaltısan sonra aksam yemegi balık +meze vardı ve bu sabahta dışarda kahvaltıya gittik dolayısıyla biraz denge şaştı ama bu bozulduğu anlamına gelmiyor dikkat etmeye devam

Beni anlattın sanki bir kısır döngü içerisindeyiz ve tek çözüm zayıflamak..

bende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
hiç diyetisyene gittin mi veya düşündün mü? Ben çok faydasını gördüm, belki sana da yardımcı olabilir

ögle nerede?öğle yemedigin için arada büsküvi yeme ihtiyacı hissetmişsin ve üzerine elma yemişsin ki daha da acıktırır elma.finalide aksam pilavla yapmışsın.pek iç açıcı bir menü değil

Herkese yorum yapmam kıymetimi bil :)

oo diyene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…