Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hiç diyetisyene gittin mi veya düşündün mü? Ben çok faydasını gördüm, belki sana da yardımcı olabilir
8 yıl önce özel doktora gitmiştim. akapunkturla beraber diyet yapmıştım. çok az da yürüyüş. yani aktif spor yapamadım. 65 e kadar düştüm. sonra bıraktım.60 ı göremedim yani. ama olsun çok güzeldi.

o zaman onun verdiği diyet programına uydum. ekmekli, yağsız ve yavan yemekli bir menüydü. şu an öyle bir menü istemiyorum. yapamam. bir de o kadar bütçe ayırmak istemiyorum artık. ondan gitmiyorum. beyni odaklasam sorun kalmayacak. yolu biliyorum zaten. ama beynimi odaklayamadım bir türlü sorun o

Yoo gergin değilim nereden çıkardın onu?sadece emir kipiyle konuşulması beni rahatsız ediyor, rahatsızlıgımı da gayet net ifade ettim.dedigin konu hakkında bilimsel bir çalışma okumadım

Okumamış olabilirsin senin okumamış olman bu gerçeği değiştirmez

Kaldıki emir kipiyle konuşmamıştım anlaşılan sen anlamak istediğin gibi anlayıp öyle yorumluyorsun bu sebeble bu konuda artık sana yorum yapmayacağım

Biliyormusun çok güldürdün beni dilerim sende gül

Çoğumuzun ihtiyacı var bence de

tavsiye ederim canım. güzel motive ediyor. kasım başında onu okurken diyet yaptım. 4-5 kilo vermiştim. hastalık girince ve uzun sürünce kaldı. kitabı da bıraktım. çünkü diyet kısmını özellikle sağlıklı beslenme kısmını artık hepimiz biliyoruz. ama istediğin kadar bil motivasyon olmayınca olmuyor

işin maddiyat boyutu açısından yorum yapamam ama sağlıklı yaşama olayının eğitimini almıs birinin yönlendirmesi bizim yönlendirmemizden daha etkili ve kalıcı olur diye düşünüyorum fulyacım fakat o da diyetisyenine denk gelirsen tabii yine de önyargılı olma bence..

Iyi aksamlar kizlar , nasil gidiyor diyet.
Yarin disim cekilecek acayip stresim
igne vurulana kadar sabret kuzu, ondan sonra her şey aydınlık :)

Takıma ne zaman dönüyorsun??

bir ara niyetlendim sonra vazgeçtim. bakalım nasip.

efsercim nasılsın? annen nasıl oldu? ne zaman geleceksin? bu üçünü istiyorum

Çok geçmiş olsun canım gürültü tansiyonu yükseltiyor sessiz bir ortamda dinlen bu gece ve tansiyonunu sürekli kontrol et keşke doktora gitseydin

Mevlidinizide Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…