8 yıl önce özel doktora gitmiştim. akapunkturla beraber diyet yapmıştım. çok az da yürüyüş. yani aktif spor yapamadım. 65 e kadar düştüm. sonra bıraktım.60 ı göremedim yani. ama olsun çok güzeldi.hiç diyetisyene gittin mi veya düşündün mü? Ben çok faydasını gördüm, belki sana da yardımcı olabilir
Yoo gergin değilim nereden çıkardın onu?sadece emir kipiyle konuşulması beni rahatsız ediyor, rahatsızlıgımı da gayet net ifade ettim.dedigin konu hakkında bilimsel bir çalışma okumadım
Aman dombik falan deme sonra saranın bilinçaltı etkileniyor
Tamam canım hatırlardım ege deydin sen..sen biraz ara verince unuttum zannederim.bence de halen dombikken artı kıyafetler almayalım, olanlarla idare edelim ki halen kilo verdigimde aldıgım kıyafetlerimin hepsinin içine giremedimbakma kızları bahane ettiğime ben de biraz daha verdikten sonra almayı planlıyorum
Iyi aksamlar kizlar , nasil gidiyor diyet.
Yarin disim cekilecek acayip stresim
Iyi aksamlar kizlar , nasil gidiyor diyet.
Okumadım
Çoğumuzun ihtiyacı var bence de
işin maddiyat boyutu açısından yorum yapamam ama sağlıklı yaşama olayının eğitimini almıs birinin yönlendirmesi bizim yönlendirmemizden daha etkili ve kalıcı olur diye düşünüyorum fulyacım fakat o da diyetisyenine denk gelirsen tabii8 yıl önce özel doktora gitmiştim. akapunkturla beraber diyet yapmıştım. çok az da yürüyüş. yani aktif spor yapamadım. 65 e kadar düştüm. sonra bıraktım.60 ı göremedim yani. ama olsun çok güzeldi.
o zaman onun verdiği diyet programına uydum. ekmekli, yağsız ve yavan yemekli bir menüydü. şu an öyle bir menü istemiyorum. yapamam. bir de o kadar bütçe ayırmak istemiyorum artık. ondan gitmiyorum. beyni odaklasam sorun kalmayacak. yolu biliyorum zaten. ama beynimi odaklayamadım bir türlü sorun o
igne vurulana kadar sabret kuzu, ondan sonra her şey aydınlık :)Iyi aksamlar kizlar , nasil gidiyor diyet.
bir ara niyetlendim sonra vazgeçtim. bakalım nasip.işin maddiyat boyutu açısından yorum yapamam ama sağlıklı yaşama olayının eğitimini almıs birinin yönlendirmesi bizim yönlendirmemizden daha etkili ve kalıcı olur diye düşünüyorum fulyacım fakat o da diyetisyenine denk gelirsen tabiiyine de önyargılı olma bence..
efsercim nasılsın? annen nasıl oldu? ne zaman geleceksin? bu üçünü istiyorumTakımımdan çok çok özür dilerim kaptanım şu ara uğruyamıyorun üzgünümçok istememe rağmen gelemedim kaptanım annem bizde kalıyor ondan gelemiyorum sıkıntılı bir dönem geçiriyor ilgilenmem gerekiyor Salı’ya kadar bende kalacak izniniz olursa Annemle ilgilenmek istiyorum.çarşanbadan sonra burdayım menülerim düzenli olursa yazmaya gayret ederim @moni
Yaz kızz benimki her gün berbat :) ama ben yazıyorum ,İki gündür listem iyi değil yazmasam olurmu Yarın diyetime dönecem
iyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
benim tansiyon fırladı bugün, çok kalabalıkta bunalıyorum ben. kötü olunca balkona çıkıp limonlu su içtim. hala yüksek, yatıcam erkenden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?