iyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
benim tansiyon fırladı bugün, çok kalabalıkta bunalıyorum ben. kötü olunca balkona çıkıp limonlu su içtim. hala yüksek, yatıcam erkenden.
Ooohiç diyetisyene gittin mi veya düşündün mü? Ben çok faydasını gördüm, belki sana da yardımcı olabilir
ögle nerede?öğle yemedigin için arada büsküvi yeme ihtiyacı hissetmişsin ve üzerine elma yemişsin ki daha da acıktırır elma.finalide aksam pilavla yapmışsın.pek iç açıcı bir menü değil
Herkese yorum yapmam kıymetimi bil :)
oo diyene bak
Fotoğraflarımın işe yaradığına sevindimSelam hanımlarrr. Ya şu fotolara bakar mısınız?
Tam acıktım bi şekerli çay içeyim sıcak sıcak derken bunu görmeek iyi geldş hemen 1 litre su içtim :)) ama midem bulanıyor şu an. Yapacak bir şey yok açlıktan ölsem de gidecek bunlarrr
Bugğn zaten yasaklı şeylerden yedim aç kalmayı hak ettim
Menü
Saat 11.30
2 poğaça ( küçük evde yapmıştım avuç içinden küçük,
13.00
2 kurabiye( o da küçük)
Saat 15.30
1 kase çorba
Su: 2.4 litre
Spor
40 dakika yürüyüş
Bol bol geziyorum.Tatil nasıl gidiyor gezegenim
Denge şaştı de geçİyi akşamlar kızlar haftasonu misafirim vardı dün kahvaltısan sonra aksam yemegi balık +meze vardı ve bu sabahta dışarda kahvaltıya gittik dolayısıyla biraz denge şaştı ama bu bozulduğu anlamına gelmiyor dikkat etmeye devam
Bol bol geziyorum.
Bugünde diviye geldim, birazdan eve giderim. Internetim yok, eşimin telden okuyorum ama yazamıyorum
Allah yardımcın olsunIyi aksamlar kizlar , nasil gidiyor diyet.
Yarin disim cekilecek acayip stresim
Çünkü ben yokumtakım durgun bu aralar
Tostu götürmüşsün dermişimİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Yarım haşlanmış yumurta
1kase müsli
Öğlen
Tam buğday ekmeğiyle domatesli peynirli tost
Ara öğün
1 armut
1sade madensuyu
Akşam
8y.k. Taze fasulye
1kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği
2lt su
30dk kardiyo
Allah kabul etsin, sanada geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
benim tansiyon fırladı bugün, çok kalabalıkta bunalıyorum ben. kötü olunca balkona çıkıp limonlu su içtim. hala yüksek, yatıcam erkenden.
Çok geçmiş olsun monim RABBIM şifanı versiniyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
Yok yeeeİki gündür listem iyi değil yazmasam olurmu Yarın diyetime dönecem
Hadi yeeetakım durgun bu aralar
Yok öyle@Baby Cat canım yazınca moralim bozuluyor
Aaa çok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar bugün yeğenimin mevlüdü vardı oradaydım az önce geldim.
daha neler götürücemde ahhhh ah :)))Tostu götürmüşsün dermişim
Şaka yaaa
Afiyet olsun :))))))
:))))daha neler götürücemde ahhhh ah :)))
sesli güldüm :)):))))
Tövbe tövbe
çabuk gel o zamanÇünkü ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?