Neden kimseler yok kızlar
Tamam haftasonunu anlıyorum
Aile ile vakit geçirme , dinlenme
Bugün gündüz de pek aktiflik yoktu
Akşam oldu yine ayni
Sadece geceleri yatmadan önce coşuluyorsa ben de gece yatmadan gireyim
Yani garip kaldım bu şekil
Tamam kimse zorlamıyor yaz diye ama insan motive olmak istiyor
Kaynaşmak...
Zayıflamaya çalışmak...
Yapar daOnu captainmoni bilir ki çok ugraşmıştı kadıncağız yahu.. bilmem yapabilirse tekrar bir hareket olur zannımca..
Ama illa da bu sisteme bel bağlamak çok gerekli degil.yapmak isteyen her türlü yapar
Teşekkür ederim düşüncen içinHaklısın tatlım ama yarıyıl tatili ve hastalıklar izinler derken takım durağan bir sürece girdi sen takımı aktif tutmak için elinden geleni yapıyorsun bu anlamda sağol ben izinliyim menü yazmıyorum ama elimden geldikçe bakıp cevap yazmaya çalışıyorum
Yoo yiyebilirsin tabii.ben ekmekli menülerimle de gayet iyi kilo verdim..Evet canım sadece sabahları yiyiyorum kahvaltıda ekmeksiz yapamiyorum
70 .4 canım
57 hedefim 4 ay önce 82 idim 70 oldum çok şükür ama daha var hedefim 38-40 beden olmak inşallahÇok fazla değil aslında hedefin kaç kilo olmak
Doğru diyorsunBen bu gruba gireli 3 hafta oldu
Başlarda menü paylaştığımda eksigim varsa eksigim söylendi menüm iyiyse güzel sözler duydum motive oldum daha hareketlendim eleştiriler bana sert gelmedi kendimi duzeltmeme ogrenmeme sebep oldu
Ama bı iki haftadır bakiyorum eskisi gibi yorumlar yok burda birbirimize sağlıklı beslenmeyi ogretmemiz gerektiğini düşünüyorum hep lay lay lom olmuyorsessizlikte olmuyor insallah tez zamanda grup hareketlenir
57 hedefim 4 ay önce 82 idim 70 oldum çok şükür ama daha var hedefim 38-40 beden olmak inşallah
Ben çok fazla yorum yapmam ki bugün de sen kimse yorum yapmıyor dedigin için yaptimBen bu gruba gireli 3 hafta oldu
Başlarda menü paylaştığımda eksigim varsa eksigim söylendi menüm iyiyse güzel sözler duydum motive oldum daha hareketlendim eleştiriler bana sert gelmedi kendimi duzeltmeme ogrenmeme sebep oldu
Ama bı iki haftadır bakiyorum eskisi gibi yorumlar yok burda birbirimize sağlıklı beslenmeyi ogretmemiz gerektiğini düşünüyorum hep lay lay lom olmuyorsessizlikte olmuyor insallah tez zamanda grup hareketlenir
İnşallah canım inanıyorum ama zaman zaman tatlı isteğime engel olamiyorum ozamanda üzülüyorum niye böyle oluyor diyeİstersen ve çaba gösterirsen ki bu menülerle hedefine ulaşmak için bir engel yok
Yaş kaç? Kilo kaç? Ayrıca bu ne umutsuzlukBugün o kadar halsizim ki
Yarı bitkin yatıyorum
Utanmasam uyucam
Ki işten gelir gelmez uyumak istemiyorum
Hayatı yaşamadan...
İki üç sene öncesine kadar
56-57 ydim
Yaşım genç ama 25-30 lu yaşlar gibi olmuyor metabolizma...
63 nedir ya
60 nedir bi kere
Bi bayan Kilosu böyle mi olur
Allah’a şükür ilaçlardan , serumlardan da değil e neden
İştahtan
Kim ne derse desin tutamıyorum kendimi kardeşim
Bak çok tutunca da böyle bunalıma sarıyorum
Tatlı isteği bende de varİnşallah canım inanıyorum ama zaman zaman tatlı isteğime engel olamiyorum ozamanda üzülüyorum niye böyle oluyor diye
Nisan sonunda tatile gideceğiz o vakite kadar 57-60 olmak hedefim
Bence siz asil listedekiler uzun süredir diyet yapıyorsunuz yeni gelenlere yorum yapmalısınızBen çok fazla yorum yapmam ki bugün de sen kimse yorum yapmıyor dedigin için yaptim
33 yaşYaş kaç? Kilo kaç? Ayrıca bu ne umutsuzluk
umut olmadan hayallerine erişemezsin..
Bugün o kadar halsizim ki
Yarı bitkin yatıyorum
Utanmasam uyucam
Ki işten gelir gelmez uyumak istemiyorum
Hayatı yaşamadan...
İki üç sene öncesine kadar
56-57 ydim
Yaşım genç ama 25-30 lu yaşlar gibi olmuyor metabolizma...
63 nedir ya
60 nedir bi kere
Bi bayan Kilosu böyle mi olur
Allah’a şükür ilaçlardan , serumlardan da değil e neden
İştahtan
Kim ne derse desin tutamıyorum kendimi kardeşim
Bak çok tutunca da böyle bunalıma sarıyorum
Bence siz asil listedekiler uzun süredir diyet yapıyorsunuz yeni gelenlere yorum yapmalısınız
Süpersin canımCanım benim çok haklısın insan istediği kiloda olmak istiyor ve buna bir an önce kavuşmak istiyor ama sana kendimi örnek vereyim 7 ay öncesine kadar 110 kilodaydım şimdi 77 kilodaydım daha vermem gereken 20 kilo var ve bunun içinde 4-5 aya ihtiyacım var ben çok diyet yaptım bozdum kilo verdim geri aldım ama ilk kez bu sefer bu kadar ciddi bir şekilde diyet yapıyorum çünkü sağlıklı ve fit olmak dışında çok kutsal bir hedefim var evlat sahibi olmak bunun içinde kilolarımdan kurtulmak için azim sabır ve disiplinle sanırım başarıyorum demem o ki istersen sende başarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?