Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haklısın tatlım ama yarıyıl tatili ve hastalıklar izinler derken takım durağan bir sürece girdi sen takımı aktif tutmak için elinden geleni yapıyorsun bu anlamda sağol ben izinliyim menü yazmıyorum ama elimden geldikçe bakıp cevap yazmaya çalışıyorum

Teşekkür ederim düşüncen için

Ben bu gruba gireli 3 hafta oldu
Başlarda menü paylaştığımda eksigim varsa eksigim söylendi menüm iyiyse güzel sözler duydum motive oldum daha hareketlendim eleştiriler bana sert gelmedi kendimi duzeltmeme ogrenmeme sebep oldu
Ama bı iki haftadır bakiyorum eskisi gibi yorumlar yok burda birbirimize sağlıklı beslenmeyi ogretmemiz gerektiğini düşünüyorum hep lay lay lom olmuyor sessizlikte olmuyor insallah tez zamanda grup hareketlenir

Bugün o kadar halsizim ki
Yarı bitkin yatıyorum
Utanmasam uyucam
Ki işten gelir gelmez uyumak istemiyorum
Hayatı yaşamadan...

İki üç sene öncesine kadar
56-57 ydim
Yaşım genç ama 25-30 lu yaşlar gibi olmuyor metabolizma...

63 nedir ya
60 nedir bi kere
Bi bayan Kilosu böyle mi olur
Allah’a şükür ilaçlardan , serumlardan da değil e neden
İştahtan
Kim ne derse desin tutamıyorum kendimi kardeşim
Bak çok tutunca da böyle bunalıma sarıyorum

Doğru diyorsun
İnsan destek arıyor
İnşallah amin diyorum

Ben çok fazla yorum yapmam ki bugün de sen kimse yorum yapmıyor dedigin için yaptim

İstersen ve çaba gösterirsen ki bu menülerle hedefine ulaşmak için bir engel yok
İnşallah canım inanıyorum ama zaman zaman tatlı isteğime engel olamiyorum ozamanda üzülüyorum niye böyle oluyor diye
Nisan sonunda tatile gideceğiz o vakite kadar 57-60 olmak hedefim

Yaş kaç? Kilo kaç? Ayrıca bu ne umutsuzluk

umut olmadan hayallerine erişemezsin..

Canım benim çok haklısın insan istediği kiloda olmak istiyor ve buna bir an önce kavuşmak istiyor ama sana kendimi örnek vereyim 7 ay öncesine kadar 110 kilodaydım şimdi 77 kilodaydım daha vermem gereken 20 kilo var ve bunun içinde 4-5 aya ihtiyacım var ben çok diyet yaptım bozdum kilo verdim geri aldım ama ilk kez bu sefer bu kadar ciddi bir şekilde diyet yapıyorum çünkü sağlıklı ve fit olmak dışında çok kutsal bir hedefim var evlat sahibi olmak bunun içinde kilolarımdan kurtulmak için azim sabır ve disiplinle sanırım başarıyorum demem o ki istersen sende başarırsın

Süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…