Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar
B.menüm
Sabah
2dl ekmek
Sucuklu yumurta
KK. Peynir
Ara
Portakal
Sütlü kahve büyük fincan
Akşam
Bezelye li tavuk
Salata yoğurt
Ara
Ayva
Su 2lt
moni

Sucuk sosis salam bunlar diyette yenmiyor canım bunlara dikkat etmelisin bide bezelye her ne kadar sebze olsada glisemik indeksi yüksek bir sebze olduğundan dikkatli tüketilmeli ama genel olarak menün güzel afiyet olsun

Sucuk sosis salam bunlar diyette yenmiyor canım bunlara dikkat etmelisin bide bezelye her ne kadar sebze olsada glisemik indeksi yüksek bir sebze olduğundan dikkatli tüketilmeli ama genel olarak menün güzel afiyet olsun
Kasap sucuktur belki
Ben de kasaptan alıyorum
:)
Bezelyeye yorum yapamicem

Ek gıdaya başlayınca kendimi burda buldum bende :) sen erken başlamışsın ne güzel
Evet canım diyetisyene basladim oda diyetin sutu etkilemeyecegini aksine arttiracagini soyledi ama emzirirken güzel kilo gidiyor 9 kilo almıştım verdim çok şükür şimdi daha fazla vermek hedefim kilolu hamile kalmistim çünkü

Sabah kahvaltısı
Yulaf unlu omlet
Bir kk süzme peynir
İki çeri domates

Ara
Elma

Öğlen
İki kepçe yoğurt çorbası

Akşam
4 yk bulgur pilavı
Tostta patlıcan biber domates

Ara
Bi sade kahve içmeyi umuyorum günlerdir kahvesizlikten ölüyorum bi türlü fırsatını bulup yapamıyorum

Su fena az içtim bugün iş arası aklıma gelmedi
Spor yapmadım ama akşama kadar temizlik yaptım

Yarın kızımın Doğum günü aile arasında ufak bi yemek yeyip pasta keseceğiz çok kötü şeyler yiyebilirim Allahım menü çok cısss çokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…