Teşekkür ederimCanım benim çok haklısın insan istediği kiloda olmak istiyor ve buna bir an önce kavuşmak istiyor ama sana kendimi örnek vereyim 7 ay öncesine kadar 110 kilodaydım şimdi 77 kilodaydım daha vermem gereken 20 kilo var ve bunun içinde 4-5 aya ihtiyacım var ben çok diyet yaptım bozdum kilo verdim geri aldım ama ilk kez bu sefer bu kadar ciddi bir şekilde diyet yapıyorum çünkü sağlıklı ve fit olmak dışında çok kutsal bir hedefim var evlat sahibi olmak bunun içinde kilolarımdan kurtulmak için azim sabır ve disiplinle sanırım başarıyorum demem o ki istersen sende başarırsın
Teşekkür ederim
İnşallah allah seni sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi eder
Baya vermişsin kilo tebrik ederim
canım sen temmuz annelerinde de vardın değil mi yanlış mı hatırlıyorumBen bu gruba gireli 3 hafta oldu
Başlarda menü paylaştığımda eksigim varsa eksigim söylendi menüm iyiyse güzel sözler duydum motive oldum daha hareketlendim eleştiriler bana sert gelmedi kendimi duzeltmeme ogrenmeme sebep oldu
Ama bı iki haftadır bakiyorum eskisi gibi yorumlar yok burda birbirimize sağlıklı beslenmeyi ogretmemiz gerektiğini düşünüyorum hep lay lay lom olmuyorsessizlikte olmuyor insallah tez zamanda grup hareketlenir
İnşallah canım inanıyorum ama zaman zaman tatlı isteğime engel olamiyorum ozamanda üzülüyorum niye böyle oluyor diye
Nisan sonunda tatile gideceğiz o vakite kadar 57-60 olmak hedefim
Evet canım :) bebekleri buyuttuk sıra kiloya geldi gerçi ben çabuk kilo vermeye koyuldum gören çok kilo almışsın dedi bende 2aylik olunca başladımcanım sen temmuz annelerinde de vardın değil mi yanlış mı hatırlıyorum
Ben bu gruba gireli 3 hafta oldu
Başlarda menü paylaştığımda eksigim varsa eksigim söylendi menüm iyiyse güzel sözler duydum motive oldum daha hareketlendim eleştiriler bana sert gelmedi kendimi duzeltmeme ogrenmeme sebep oldu
Ama bı iki haftadır bakiyorum eskisi gibi yorumlar yok burda birbirimize sağlıklı beslenmeyi ogretmemiz gerektiğini düşünüyorum hep lay lay lom olmuyorsessizlikte olmuyor insallah tez zamanda grup hareketlenir
Ek gıdaya başlayınca kendimi burda buldum bende :) sen erken başlamışsın ne güzelEvet canım :) bebekleri buyuttuk sıra kiloya geldi gerçi ben çabuk kilo vermeye koyuldum gören çok kilo almışsın dedi bende 2aylik olunca başladım
aynen öyle canım. bende de zaten tarif çok var. ama üşeniyorum. ama motivasyon işini halledeceğim Allahın izniyleGerçekten önemli olan beyni odaklamak ve dediğin gibi yavan yemekler değil diyet demek, son zamanlarda öyle gelişti ki tarifler Hurma ve kakao ile Harika bi tatlı yapıp tatlı istediğini giderebiliyorsun veya avakadoyla mis gibi bir tost yani bu şekilde maddiyata göre menü çeşitlendirince diyet kafasında olmuyor insan gözü doyuyor bi kere
evet bi sessizlik var ama herkesin işi gücü de var.
ben rahatsızlandım, yasemimin önce misafirleri vardı şimdide kendi hasta oldu. Aebenim malum hayırlı işleri var gelemiyor. gezegenim tatilde. e en önemli etken yarıyıl tatili, çoluk çocuk evde... haftaya düzene gireriz inşallah. ama yarışma devam ediyor ve çok yazamasak ta kilo vermek durumundayız.
Amin canımsağolasın
evet bi sessizlik var ama herkesin işi gücü de var.
ben rahatsızlandım, yasemimin önce misafirleri vardı şimdide kendi hasta oldu. Aebenim malum hayırlı işleri var gelemiyor. gezegenim tatilde. e en önemli etken yarıyıl tatili, çoluk çocuk evde... haftaya düzene gireriz inşallah. ama yarışma devam ediyor ve çok yazamasak ta kilo vermek durumundayız.
yorum yaparken bazen şirazenin ucu kaçıyor.sıkıntılı durum olmaması için minumum yapıyorumBence siz asil listedekiler uzun süredir diyet yapıyorsunuz yeni gelenlere yorum yapmalısınız
e senin derdin ne ki benimkinin yanında??33 yaş
Boy 1.63
Kilo 63 küsür
Umut hep var da bazen sinir oluyorım
O zaman dansYapar da
Yapmak isteyen kendi kendine nasıl yapsın
Üç kişi coşsak yetecek bana
Teşekkür ederimyorum yaparken bazen şirazenin ucu kaçıyor.sıkıntılı durum olmaması için minumum yapıyorum
e senin derdin ne ki benimkinin yanında??
163 cm/63 kg gayet de ideal kilona yakınsın.pilav, makarna, ekmek kes oldu bitti..
Menülerine ayrıca dikkat edicem
Gayet iyiIyi akşamlar
B.menüm
Sabah
2dl ekmek
Sucuklu yumurta
KK. Peynir
Ara
Portakal
Sütlü kahve büyük fincan
Akşam
Bezelye li tavuk
Salata yoğurt
Ara
Ayva
Su 2lt
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?