Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim
İnşallah allah seni sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi eder
Baya vermişsin kilo tebrik ederim

canım sen temmuz annelerinde de vardın değil mi yanlış mı hatırlıyorum

İnşallah canım inanıyorum ama zaman zaman tatlı isteğime engel olamiyorum ozamanda üzülüyorum niye böyle oluyor diye
Nisan sonunda tatile gideceğiz o vakite kadar 57-60 olmak hedefim

Tatlı isteğin için üç tane hurma yiyebilirsin tarçınlı süt içebilirsin bunlar tatlı isteğini bastıracaktır

canım sen temmuz annelerinde de vardın değil mi yanlış mı hatırlıyorum
Evet canım :) bebekleri buyuttuk sıra kiloya geldi gerçi ben çabuk kilo vermeye koyuldum gören çok kilo almışsın dedi bende 2aylik olunca başladım

Takımın demirbaşları işlerini halledip dönerlerse daha faydalı yorumlar yapacaklardır

evet bi sessizlik var ama herkesin işi gücü de var.
ben rahatsızlandım, yasemimin önce misafirleri vardı şimdide kendi hasta oldu. Aebenim malum hayırlı işleri var gelemiyor. gezegenim tatilde. e en önemli etken yarıyıl tatili, çoluk çocuk evde... haftaya düzene gireriz inşallah. ama yarışma devam ediyor ve çok yazamasak ta kilo vermek durumundayız.

aynen öyle canım. bende de zaten tarif çok var. ama üşeniyorum. ama motivasyon işini halledeceğim Allahın izniyle

evet bi sessizlik var ama herkesin işi gücü de var.

evet az hareketlense buralar çok iyi olacak. sen nasıl oldun canım tansiyonun düştü de mi?

Yasemin hastamı nesi var canım merak ettim dilerim bir an önce sağlığına kavuşur

Sen nasıl oldun canım tansiyonun bi daha yükselmedi dimi

Bence siz asil listedekiler uzun süredir diyet yapıyorsunuz yeni gelenlere yorum yapmalısınız
yorum yaparken bazen şirazenin ucu kaçıyor.sıkıntılı durum olmaması için minumum yapıyorum

33 yaş
Boy 1.63
Kilo 63 küsür
Umut hep var da bazen sinir oluyorım
e senin derdin ne ki benimkinin yanında??

163 cm/63 kg gayet de ideal kilona yakınsın.pilav, makarna, ekmek kes oldu bitti..

Menülerine ayrıca dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…