iznemi ayrıldın saram ?İnşallah ödemdir canım çünkü serbestim diye dikkat etmiyorum yediklerime açıkçası ama şunu söyleyeyim midem küçülmüş dün biraz fazla kaçırdım gece boyu ağrıdı ve ağrısı sırtıma vurdu açlıktan değil göz açlığından yedim annem yanımda sevdiğim yemekleri yapıyor yemeyip ne yapayım hazır serbestken dimi ama
kız sen listedesin sapıtmaya imkanın yokMerhabalar 10. Takım
2 gündür aşşşırı sapıttım malesef. Her gören de çok kilo vermişsin yeter ye diyor e bende sapıtmaya yer arıyorum zaten ama bu sabah itibariyle normale dönmüş bulunuyorum. Birazdan annemle alışverişe gidicez hem yürüyüş olur hem de annemle vakit geçiririm diye düşünüyorum.
Aynen öyleKasap sucuk da olsa yağlı oldukları için önerilmiyor canım bezelye şeker oranı yüksek bir sebze o yüzden glisemik indeksi yüksek araştırabilirsin
Ayşem sendemi rahatsızlandın? Geçmiş olsun canımkız sen listedesin sapıtmaya imkanın yok
Açıkçası hiç pişmanlık duymadım gerçekten özlemişim ve baya mutlu olarak yedim. Yedim ama bitti tamam güldük eğlendik şimdi kaldığımız yerden devam tabiiBi nefes aldım diye düşün optüm
Geri dönüş yaptıysan sorun yok
Topladım moni sabah haşlanmış yumurtam ve iki dilim tam buğday ekmeğiyle döndümkız sen listedesin sapıtmaya imkanın yok
sağol kuzum, yaşlandık işteAyşem sendemi rahatsızlandın? Geçmiş olsun canım
Iyiyim cok sukur, diyeti toparlamaya calisiyorum sukur yogun gunleri atlattim sayilirZero nasılsın alamancım
TememYarın yarın olmazsa sonraki gün dönüyorum
Ne güzelBugün izinliydim oğlumu sinemaya götürdüm avmye.çok acıktım ona fast food aldım.sonra avmdeki markete girip tek lokmalık beyaz peynirden 2 adet, küçük bir paket de uno tam buğday kıtır alıp yedim.kendimle gurur duydum valla ne yalan söyleyim
Eline sağlıkKendimi sağlıklı beslenmeye verdim sanırım bende artık keyif almaya başladım
Ev yoğurdu mayalıyorum şuan lor peynir yapıyorum bakalım nasıl olacak merak içerisindeyim
Sucuk yapacağım bugün
Bugün spor yapmadım kendimi mutfağa verdim
SüpersinBugün izinliydim oğlumu sinemaya götürdüm avmye.çok acıktım ona fast food aldım.sonra avmdeki markete girip tek lokmalık beyaz peynirden 2 adet, küçük bir paket de uno tam buğday kıtır alıp yedim.kendimle gurur duydum valla ne yalan söyleyim
Sağol canımEline sağlık
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?