arkadaşım ve arkdaşları bu şekilde 15-20şer kilo verdiler ve tekrarında işte serbest zaman sonra ilk gün 3 tekrar deneyerek fln böyle sabitlediler bende hiç diyet cesareti olmadığından denememiştim ilk defa deniyorum ama perşembe başladım bugün salı toplamda 4 kilo verdim :)
Aslında bizim menü yorumlayan arkadaşlar vardı ki adı lazım değil nicki aeben
olsun ya da @gezegenfeza olsun efendime söyleyeyim yasmin olsun ama bir el çektiler takımdan pir çektiler zalımlar
Hatta bizde koç/ kuzu sistemi vardı..koçlar kuzuların menüleri takip ediyor, genel gidişata güzel etki ediyordu.e kuzu/ koç sistemi de bitti maalesef , sürdüremedik
Ben de tüm bu ahval ve şerait içinde kendime ve sana biraz daha action olması bakımından bundan sonra benim menüleri yorumlama görevini sana veriyorum.bak herkese yorum yaptırmam haa kıymetimi bil
Merhabalar 10. Takım
2 gündür aşşşırı sapıttım malesef. Her gören de çok kilo vermişsin yeter ye diyor e bende sapıtmaya yer arıyorum zaten ama bu sabah itibariyle normale dönmüş bulunuyorum. Birazdan annemle alışverişe gidicez hem yürüyüş olur hem de annemle vakit geçiririm diye düşünüyorum.
Merhabalar 10. Takım
2 gündür aşşşırı sapıttım malesef. Her gören de çok kilo vermişsin yeter ye diyor e bende sapıtmaya yer arıyorum zaten ama bu sabah itibariyle normale dönmüş bulunuyorum. Birazdan annemle alışverişe gidicez hem yürüyüş olur hem de annemle vakit geçiririm diye düşünüyorum.