- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
yorum yaparken bazen şirazenin ucu kaçıyor.sıkıntılı durum olmaması için minumum yapıyorum
Kaçıyor lafmı bazen çığrından çıkıyor
Bugünkü menun çok güzel kendini frenle tabagina az al ye yine ama az ye gün içinde kendini dengeleyebilirsin prensesinin mutlu yaşları olsun inşallahSabah kahvaltısı
Yulaf unlu omlet
Bir kk süzme peynir
İki çeri domates
Ara
Elma
Öğlen
İki kepçe yoğurt çorbası
Akşam
4 yk bulgur pilavı
Tostta patlıcan biber domates
Ara
Bi sade kahve içmeyi umuyorum günlerdir kahvesizlikten ölüyorum bi türlü fırsatını bulup yapamıyorum
Su fena az içtim bugün iş arası aklıma gelmedi
Spor yapmadım ama akşama kadar temizlik yaptım
Yarın kızımın Doğum günü aile arasında ufak bi yemek yeyip pasta keseceğiz çok kötü şeyler yiyebilirim Allahım menü çok cısss çokkk...
Bugünkü menun çok güzel kendini frenle tabagina az al ye yine ama az ye gün içinde kendini dengeleyebilirsin prensesinin mutlu yaşları olsun inşallah
: DOldu da bitti maşallah :)
Kasap sucuktur belki
Ben de kasaptan alıyorum
:)
Bezelyeye yorum yapamicem
Ben 39 yaşındayım ömrüm kilo alıp vermekle geçti.her çocuk dığurma, her sınav öncesi (sayısını hatırlamıyorum ki 1 ay önce en zorundan çıktım) kilo alıp sonra veriyorum.68den 62 ye 3-4 ayda inebilmiştim geçen yıl sonra ders çalışırken hop hepsini geri aldım.nasıl olsa verirşm dedim ama yaş geçince vermek gerçekten zorlaşıyor.yaşı genç olanlar lafım sizeBugün o kadar halsizim ki
Yarı bitkin yatıyorum
Utanmasam uyucam
Ki işten gelir gelmez uyumak istemiyorum
Hayatı yaşamadan...
İki üç sene öncesine kadar
56-57 ydim
Yaşım genç ama 25-30 lu yaşlar gibi olmuyor metabolizma...
63 nedir ya
60 nedir bi kere
Bi bayan Kilosu böyle mi olur
Allah’a şükür ilaçlardan , serumlardan da değil e neden
İştahtan
Kim ne derse desin tutamıyorum kendimi kardeşim
Bak çok tutunca da böyle bunalıma sarıyorum
Kimde yokkiTatlı isteği bende de var
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.hastalıktan dolayı sürekli uyku halindeyim. Bazen hastalanınca vücut direnciö kırılıyor.inşallah sabitten kurtulurum bu hafta
kilo almamışsın ya sabit kalmışsınGünaydın kızlar.hastalıktan dolayı sürekli uyku halindeyim. Bazen hastalanınca vücut direnciö kırılıyor.inşallah sabitten kurtulurum bu hafta
daha önce uygulayıp randıman aldığın bir diet mi yoksa ilk defa mı uyguluyorsun?günaydın kızlar ben menü yazmıyorum çünkü bir menüm yok 2 gün daha :) dün bütün gün haşlanmış patates yedim..
Bugünde bütün gün 1 kg meyve :)
İçli köfte haşlama ise yiyebilirsin 2 tane kızartma ise annen sana 2 tanecik haslasin gün içinde ekmek yeme akşam az köfte sarma yersin ben diyetisyene gittiğim zaman oturmalara gittiğimde tabagimi atardım bana şunu ye bunu yeme derdi genellikle hamur işi vermezdi ama sarma içli köfte verirdi mesela sütlü tatlida ye derdiTeşekkür ederim aslında ben ızgara türü yapacağım pilav veya ekmek almayacağım için benim menümde riskli bişey yok ama annem sağolsun sarmalar içli köfteler yapacakmış onlar beni korkutuyor ve tabiki pastagün içinde nasıl dengelemeliyim peki sence ? Yani hiç bişey yemesem daha çok saldıracağım
Ve çok teşekkür ederim güzel dileğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?