Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menun çok güzel kendini frenle tabagina az al ye yine ama az ye gün içinde kendini dengeleyebilirsin prensesinin mutlu yaşları olsun inşallah

Bugünkü menun çok güzel kendini frenle tabagina az al ye yine ama az ye gün içinde kendini dengeleyebilirsin prensesinin mutlu yaşları olsun inşallah

Teşekkür ederim aslında ben ızgara türü yapacağım pilav veya ekmek almayacağım için benim menümde riskli bişey yok ama annem sağolsun sarmalar içli köfteler yapacakmış onlar beni korkutuyor ve tabiki pasta gün içinde nasıl dengelemeliyim peki sence ? Yani hiç bişey yemesem daha çok saldıracağım
Ve çok teşekkür ederim güzel dileğin için

Ha unutmadan iki gündür birde yoğurt kürüne başladım yazmayı unutuyorum

Üç yk yoğurt
Bir şişe maden suyu
Bir çay kaşığı toz zencefil
Yarım limon
Karıştırıp içiyorum tarif sahibi paylaşıyor çok faydasını gören var bakalım 10 gün yapılıp bırakılıyormuş

İyi geceler arkadaşlar.
Menüm
13.00 Öğle
6-7patates kızartması
1 kaşık bezelye tavuk kavurması
....
16.00
3 kaşık bezelye tavuk kavurması
Mor lahana-havuç 5-6 kaşık
...
20.00
1 dilim ekmek
1 tabak şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı( tadına baktım anacım)
Su: 1.2 litre
Spor yok
Yarım saat avmde yürüdük pek spor sayılmaz

Ben 39 yaşındayım ömrüm kilo alıp vermekle geçti.her çocuk dığurma, her sınav öncesi (sayısını hatırlamıyorum ki 1 ay önce en zorundan çıktım) kilo alıp sonra veriyorum.68den 62 ye 3-4 ayda inebilmiştim geçen yıl sonra ders çalışırken hop hepsini geri aldım.nasıl olsa verirşm dedim ama yaş geçince vermek gerçekten zorlaşıyor.yaşı genç olanlar lafım size yol yakınken yapın diyetlerinizi şimdi daha kolay.

Günaydın kızlar.hastalıktan dolayı sürekli uyku halindeyim. Bazen hastalanınca vücut direnciö kırılıyor.inşallah sabitten kurtulurum bu hafta
kilo almamışsın ya sabit kalmışsın e hastayken o kadar da olsun artık

günaydın kızlar ben menü yazmıyorum çünkü bir menüm yok 2 gün daha :) dün bütün gün haşlanmış patates yedim..
Bugünde bütün gün 1 kg meyve :)
daha önce uygulayıp randıman aldığın bir diet mi yoksa ilk defa mı uyguluyorsun?

İçli köfte haşlama ise yiyebilirsin 2 tane kızartma ise annen sana 2 tanecik haslasin gün içinde ekmek yeme akşam az köfte sarma yersin ben diyetisyene gittiğim zaman oturmalara gittiğimde tabagimi atardım bana şunu ye bunu yeme derdi genellikle hamur işi vermezdi ama sarma içli köfte verirdi mesela sütlü tatlida ye derdi
Ama yediğin zaman mutlaka sporunu yap derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…