Ne olur ulen diyette :)))Diyette puding olmaz kilo aldıran şey zaten şekerdir şekerli şeyler bu yüzden diyette yer almaz bitter çikolatanında en fazla kakao oranı olanını tercih etmelisin ki buda haftada bir iki defa iki kare olacak şekilde fazlası zararlı
Tatlı isteğin için benim elmalı toplarımdan yapsana kuzum çok güzel onlar
Ne olur ulen diyette :)))
Elma topu nasıldı
Kısaca yazar mısın
sara_28 bu hafta böyle gider okulların açılmasıyla düzene girer çünkü geç kalkıyoruz
Bu saattemiBen şimdi yapıyorum
Maşallah canım çok iradeli ve kontrollüsünDiyette aç kalırsınşaka şaka tadı güzel lezzetli ne varsa diyette o yok ama sağlıklı besinler serbest ben şimdi izinde olmama rağmen canım bişey istemiyor istesemde çok yiyemiyorum hatta şu anda ye iğim bisküvi bile yulaflı ve tam buğday unlu oda iki tane anca yedim
böbrek için rutin kontrollerim obezim , iyiyim hamdolsune çok güzel vermişsin.devam o zaman..
ben bugün gezdim.cocuklar evde olunca her gun gezmek istiyorlar
geçmis olsun.neyin var aybenim?
hayırlısi olsun canım.iyi geçtiğine sevindim
avmlerde artık sadece salata yapan restaurantlar da var.salata ama bizim evde yaptığımız gibi değilde karın doyuran cinsten, üzerinde ızgara tavuk mesela.veya koskoca bir tabak salata yanında hellim peynirli.çeşit çok yani.hiç dikkatinizi çektimi bilmem?diet yapanlar icin iyi bir alternatif
Bunun aynısını hurma ile yaptım ama pisirmedim tabi ama 5-6 tane çıktı hepsini yedimElma topu
Malzemeler
İki tane elma
Tarçın
Yulaf kepeği
Kakao
Yapılışı
Elmalar rendelenip suyunu çekene kadar pişirilir tarçın eklenir soğuduktan sonra yulaf kepeği katılarak yoğurulup ceviz büyüklüğünde yuvarlanıp kakaoya bulanır afiyetle yenir istenirse içine fındık veya cevizde eklenebilir
Bunun aynısını hurma ile yaptım ama pisirmedim tabi ama 5-6 tane çıktı hepsini yedim
böbrek için rutin kontrollerim obezim , iyiyim hamdolsun
Geçen aya göre iyi hamdolsun bi şekerim yine düşük 65 lerdeSonuçların nasıl çıktı canım
Bu saattemi
Geçen aya göre iyi hamdolsun bi şekerim yine düşük 65 lerde
İyi yaptın canım afiyet olsunHeeeee annemle çay yaptık oturduk ikide bisküvi yiyim didim
Evet bende yeni farkettim@cascade- banlanmış neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?