Evet , ama yer adana olunca heryer ete çok güzel vermişsin.devam o zaman..
ben bugün gezdim.cocuklar evde olunca her gun gezmek istiyorlar
geçmis olsun.neyin var aybenim?
hayırlısi olsun canım.iyi geçtiğine sevindim
avmlerde artık sadece salata yapan restaurantlar da var.salata ama bizim evde yaptığımız gibi değilde karın doyuran cinsten, üzerinde ızgara tavuk mesela.veya koskoca bir tabak salata yanında hellim peynirli.çeşit çok yani.hiç dikkatinizi çektimi bilmem?diet yapanlar icin iyi bir alternatif
Afiyet olsun canım.senin zayıf tarafın sanırım patates kızartması.her sabah kahvaltıda var.şöyle bir önerim olacak.patatesleri fırunda yağlı kağıt üzerinde pişir vazgeçemiyorsan en azından daha sağlıklı ve daha az kalorili olurSwlam hanımlarrr
Tüm gün dışarıdaydık
Aslında ne yediğimi saat kaçta yediğimi hatırlayamıyorum yorucu bir gündü. Ama kötü yedim yazmak da istemiyorum .ilk defa yazmak istemiyprum diyorum. Malum biz dışarıdan yiyemediğimiz için, çantada taşınabilen, akmayan kuru katı şeyleri taşıyoruz, yiyebiliyoruz ben de tutamadım ağzımı.
Tahmini saatler
12.00 gibi 2 dilim ekmek patates kız.
15.0p gibi küçük bir parça gözleme( hazır yufka yani)
Saat 19.00 gibi
1 kase pırasa yemeği ( pirinçsiz)
1 dilim ekmek
Su 1 litre
Spor yok öyle yürüdğk gün içinde onu spordan saymayız herhalde. Pes etmek yok
Şekersiz 21 gğne başladım inşallah
Kendi şahsi instagram hesabımda da paylaştım psikolojik baskı olsun diye :)
Geçmiş olsun canım.ben de yavaş yavaş atlatıyorum.bağışıklığımız zayıflıyor strestenBen sanırım üşüttüm kızlar akşamdan beri her yerim ağrıyor midem bulanıyor çok halsizim
Ben beğendim canım afiyet olsunSabah :
Otlu omlet
1adet kızarmış ekmek
Maydanoz roka dereotu
Şekersiz çay
Öğle :
Menemen
Peynir
1dilim ekmek
Hurma
Ara : 4/1 elma
Akşam
Mantarlı tavuk sote
3 YK bulgur pilavı
2 sb ayran
2lt su
45 dk leslie 180p
Geçmiş olsun canım.ben de yavaş yavaş atlatıyorum.bağışıklığımız zayıflıyor stresten
İyi geceler kızlar bugün kızımın Doğum günüydü pek tutamadım kendimi maalesef
Sabah kahvaltısı
Bir küçük dilim süzme peynir
Ispanaklı yumurta
Akşam
Üç tane içli köfte
Beş altı tane yaprak sarması
Bir ızgara köfte
İki yk mantı
Bir ince dilim yaş pasta
Farkındayım uzun zamandır bu kadar kaçırmamıştım ipin ucunu ama kalabalıkta bu kadar oldu masadaki pilav börek ve diğer karbonlardan uzak durdum ama bunları çok sevdiğim için kaçamadım
Su çok az içtim
Spor yapmadım ama bu saate kadar hiç oturmadım yediklerimi yakmışımdır heralde
İnşallah Cuma’ya kadar dengeli beslenip hatamı telafi edeceğim
Afiyet olsun canım.bana biraz sz gbi geldi. Vücudunu birden düşük kaloriye alıştırırsan sonra duraklamaya başlar kilo verme olayı.kalorini yavaş yavaş azalt tavsiyemKahvaltı : 2 kk peynir
2 zeytin
domates
1.5 dilim ekmek
Ara: kahve
Ara: 1 bardak yoğurt
Kahve
Akşam : 2 kaşık kuru sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
Su: 3 lt (tahmin)
Aynı yorumu yapmışım seni görmedenÖğle öğünü nerde çok az yiyorsun bu ilk zamanlarda güzel kilo verdirsede uzun vadede zararlı olur canım benim
ben yorum yapmadan gitmişsin.ne yaramazlık yaptın ki şikayet ettiler??Yoruma kızmam ki
Öylesine takıldım işte
İyi bir menü olmadığını biliyorum
Teşekkürler
sen öyle sanBedel demişken
Maşallah kimse kaçamak yapmıyor
İmreniyorum Sizlere
Benim dışımda herkes kusursuz ilerliyor
Bir kişi mi hata yapmaz bravo
Nice mutlu yıllar kızınaİyi geceler kızlar bugün kızımın Doğum günüydü pek tutamadım kendimi maalesef
Sabah kahvaltısı
Bir küçük dilim süzme peynir
Ispanaklı yumurta
Akşam
Üç tane içli köfte
Beş altı tane yaprak sarması
Bir ızgara köfte
İki yk mantı
Bir ince dilim yaş pasta
Farkındayım uzun zamandır bu kadar kaçırmamıştım ipin ucunu ama kalabalıkta bu kadar oldu masadaki pilav börek ve diğer karbonlardan uzak durdum ama bunları çok sevdiğim için kaçamadım
Su çok az içtim
Spor yapmadım ama bu saate kadar hiç oturmadım yediklerimi yakmışımdır heralde
İnşallah Cuma’ya kadar dengeli beslenip hatamı telafi edeceğim
Aman dikkat et , bir kaç gündür devamlı böbrek hastalarıyla muhabbetteyim, gerçekten zor bir hastalık.sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimböbrek için rutin kontrollerim obezim , iyiyim hamdolsun
Et de güzel menü.yanına muhakkak söğüş salata verirler. Al sana mis gibi ana öğün :)Evet , ama yer adana olunca heryer etpek salata tercih eden yok.avm dışındaki marka rest.larda var o zaman tercih ediyorum
sara_28 sağol canım tansiyon ve şeker hastasıyım yani yok yok bende onun için bir an önce vermek istiyorum Dr kiloya bağlı dedi kilonu ver ilaçların dozunu düşürecem dedi Benim nedenlerimden biri de bu sabahları su içiyorum ilaç alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?