Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet , ama yer adana olunca heryer et pek salata tercih eden yok.avm dışındaki marka rest.larda var o zaman tercih ediyorum

Afiyet olsun canım.senin zayıf tarafın sanırım patates kızartması.her sabah kahvaltıda var.şöyle bir önerim olacak.patatesleri fırunda yağlı kağıt üzerinde pişir vazgeçemiyorsan en azından daha sağlıklı ve daha az kalorili olur

Kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere

Afiyet olsun canım.bana biraz sz gbi geldi. Vücudunu birden düşük kaloriye alıştırırsan sonra duraklamaya başlar kilo verme olayı.kalorini yavaş yavaş azalt tavsiyem

Yoruma kızmam ki
Öylesine takıldım işte
İyi bir menü olmadığını biliyorum
Teşekkürler
ben yorum yapmadan gitmişsin.ne yaramazlık yaptın ki şikayet ettiler??

Bedel demişken
Maşallah kimse kaçamak yapmıyor
İmreniyorum Sizlere
Benim dışımda herkes kusursuz ilerliyor
Bir kişi mi hata yapmaz bravo
sen öyle san

Hele güzide ilimiz sivas şu an öyle bir yiyor ki takıma bile uğrayamıyor gezegenfeza divinity

Nice mutlu yıllar kızına

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyonuna bir bak ani baş dönmesine o sebeb olmuş olabilir ayrıca açlık hissetmesende yemen gerekki metabolizman çalışsın uyandığında bir bardak su içip 15 20 dakka sonra bir lokmada olsa ağzına bişeyler atki metabolizman yavaşlamasın gülüm benim

sara_28 sağol canım tansiyon ve şeker hastasıyım yani yok yok bende onun için bir an önce vermek istiyorum Dr kiloya bağlı dedi kilonu ver ilaçların dozunu düşürecem dedi Benim nedenlerimden biri de bu sabahları su içiyorum ilaç alıyorum

Çok geçmiş olsun canım kilo verince ilaç dozları değişiyor evet inşallah istediğin kiloya gelirsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…