Geçmiş olsun esmer.sağlık olmadan diet de olmuyor.inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun da yeniden aramıza dönersinSelam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
HuhuuuuYoruma kızmam ki
Öylesine takıldım işte
İyi bir menü olmadığını biliyorum
Teşekkürler
baktım mesajlarına bi şeyde dememişHuhuuuu
Halen mi yoksun??
Hoşgeldin şekerim
sara_28 canım geçmiş olsun
Selam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
Selam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yokyarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni
Teşekkürler kuzucum. Aslında daha da toparlayacağım inşallah. Zamanla azalıyor çok sükür menülerim, birdenbire yapamadımİyi bir menü
İlk başlara göre yine az sayar öğrendin bu işi
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Biz iyiyiz ve sağlığına duacıyız
Hoşbulduk
Ay ben de bugün cuma mı neee dedim bir anWhat?? Bugün bildirim günü mü??
Teşekkürler kuzucum. Aslında daha da toparlayacağım inşallah. Zamanla azalıyor çok sükür menülerim, birdenbire yapamadım
Aynen bende baktım.neden olduğunu anlamadımbaktım mesajlarına bi şeyde dememiş
Burdayız kaptanımyarın cuma nerdesiniz hu huu
saol monicimgeçmiş olsun fulyam
Öyle mi bende genel olarak tüketmiyordum dün misafirim vardı çeşit olsun diye yaptım onun devamıydı bu ama çok zararlı olduğunu bilmiyordum
öyleymiş kızlar. gerçi ben tavukla aynı anda kırmız et yemem ama yine de öğrenmiş olmam iyi.Ben de bilmiyordum bak bunu
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine
saol canım geçsin gitsin artıkBiz iyiyiz ve sağlığına duacıyız
bebeye spordayım :)yarın cuma nerdesiniz hu huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?