ayyy benim kafa uçmuşcuma diye kalktım bugün pardonn düzelteyim onuWhat?? Bugün bildirim günü mü??
What?? Bugün bildirim günü mü??
ayyy benim kafa uçmuşcuma diye kalktım bugün pardonn düzelteyim onu
yaa evet bende kiloyu görünce direk kendimi ona adapte etmişim bide detoks yapıyorum bi heycanlıyım allahım alıklığım tuttu yineYarın bildirim günü de ben sadece izin dönüşü kilomu dedimdi
Olur böyle şeyler ben kilomu söyleyince gitmiştir kafanBenim ki izin dönüşü olduğundan bildirim yaptımdı
yaa evet bende kiloyu görünce direk kendimi ona adapte etmişim bide detoks yapıyorum bi heycanlıyım allahım alıklığım tuttu yineve cumaya cok inanmıştım bugün o hevesle cıktım evden dank etti suan :)
ay yok canım olurmu öyle şey illa ki anlayacaktım iyi oldu erkenden ama gaza gelip kilo paylaşmamda ayrı olay rezilim yaa :) :)Bilsem izin dönüşü diye yazardım dün sabah tartılmadığımdan dün döndüğümde yazmadıydım bişey.
Yarına da verirsin bak kilo baya eksiye düşersin inşallah
İnşallah günü etkilememişimdir
ay yok canım olurmu öyle şey illa ki anlayacaktım iyi oldu erkenden ama gaza gelip kilo paylaşmamda ayrı olay rezilim yaa :) :)
o rezillik değil de hani 3 kg güzel bir rakam o kadar kilo verince sevinçten oldu bence de :)ay yok canım olurmu öyle şey illa ki anlayacaktım iyi oldu erkenden ama gaza gelip kilo paylaşmamda ayrı olay rezilim yaa :) :)
evet yaa hep 1 ileri 2 geri giden biri olarak hep mutsuz etti tartı beni ilk defa cidden bişeyler değişiyor işe yarıyor ondan baya heycanlıyımo rezillik değil de hani 3 kg güzel bir rakam o kadar kilo verince sevinçten oldu bence de :)
Bugun cumamı ?du bi takvime bakimGünaydınnnn
Geçen Cuma :68.5
Bugün :65.1
Waoww süper kilo gitmiş senin diyet iyi gidiyor canım nekadar yapacaksınGünaydınnnn
Geçen Cuma :68.5
Bugün :65.1
Merviş sen nere gittinde hoşgeldin mesajları var ?Sıkıntı yok ya yaparız böyle hatalar insanız sonuçta
Porti hoşgeldin eski yuvanaGünaydın kızlar neredeyse öğlen oldu
bugün günlerden az yeme günü
bugün son günüm canım 7 gün yapıyosun dinlenme var arada ben ili gün sadece dinlenip başa döneceğim tekrar mideyi büyültmeden.. 55e kadar düşmek istiyorum işin aslı ama ilk hedefim 60 onu görürsem ona da inanıcam en son 6 7 yıl önce 55 kiloydumWaoww süper kilo gitmiş senin diyet iyi gidiyor canım nekadar yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?