Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarın bildirim günü de ben sadece izin dönüşü kilomu dedimdi

Olur böyle şeyler ben kilomu söyleyince gitmiştir kafan Benim ki izin dönüşü olduğundan bildirim yaptımdı
yaa evet bende kiloyu görünce direk kendimi ona adapte etmişim bide detoks yapıyorum bi heycanlıyım allahım alıklığım tuttu yine ve cumaya cok inanmıştım bugün o hevesle cıktım evden dank etti suan :)

Bilsem izin dönüşü diye yazardım dün sabah tartılmadığımdan dün döndüğümde yazmadıydım bişey.
Yarına da verirsin bak kilo baya eksiye düşersin inşallah
İnşallah günü etkilememişimdir

ay yok canım olurmu öyle şey illa ki anlayacaktım iyi oldu erkenden ama gaza gelip kilo paylaşmamda ayrı olay rezilim yaa :) :)

Waoww süper kilo gitmiş senin diyet iyi gidiyor canım nekadar yapacaksın
bugün son günüm canım 7 gün yapıyosun dinlenme var arada ben ili gün sadece dinlenip başa döneceğim tekrar mideyi büyültmeden.. 55e kadar düşmek istiyorum işin aslı ama ilk hedefim 60 onu görürsem ona da inanıcam en son 6 7 yıl önce 55 kiloydum

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…