Merviş sen nere gittinde hoşgeldin mesajları var ?
bugün son günüm canım 7 gün yapıyosun dinlenme var arada ben ili gün sadece dinlenip başa döneceğim tekrar mideyi büyültmeden.. 55e kadar düşmek istiyorum işin aslı ama ilk hedefim 60 onu görürsem ona da inanıcam en son 6 7 yıl önce 55 kiloydum
Aynen canım imkansız gibi görünen şeyler aslında hiç imkansız degil yeterki iste ve kararlı olBaşarırsın kendine inan
Ben de senin gibiydim 8 yıl önce 55tim.
Eylül 11de başladım diyete diyetten kastım da sağlıklı beslenme öyle detoks falan yapmadım şuan 58.70e kadar düştüm. Ben 55 olurum hiç düşünmemiştim hedef olarak hep 57 olsam yeter diyordum sonra 6oı görünce ben 55 olurum ki diye hedef güncelledim72 küsür ile başladım bu olaya 14 kilo verdim ve 3 kilo fazlam kaldı Gayret ettikçe, vazgeçmedikçe veriliyor kilolar
1haftalik olması güzel canım çünkü sürekli olsa vücudu yorarsinbugün son günüm canım 7 gün yapıyosun dinlenme var arada ben ili gün sadece dinlenip başa döneceğim tekrar mideyi büyültmeden.. 55e kadar düşmek istiyorum işin aslı ama ilk hedefim 60 onu görürsem ona da inanıcam en son 6 7 yıl önce 55 kiloydum
bende 70.1 ile başladım bu olaya diyetle 3 verdim 3 aldım 4 verdim 5 aldım tutturamadım. Ve açıkçası bezdim bu şekilde bi diyet bnim için bi umut oldu cidden şimdi bir tur daha döndürüp normal diyetime döneceğim diye düşünüyorum inşallahBaşarırsın kendine inan
Ben de senin gibiydim 8 yıl önce 55tim.
Eylül 11de başladım diyete diyetten kastım da sağlıklı beslenme öyle detoks falan yapmadım şuan 58.70e kadar düştüm. Ben 55 olurum hiç düşünmemiştim hedef olarak hep 57 olsam yeter diyordum sonra 6oı görünce ben 55 olurum ki diye hedef güncelledim72 küsür ile başladım bu olaya 14 kilo verdim ve 3 kilo fazlam kaldı Gayret ettikçe, vazgeçmedikçe veriliyor kilolar
ben düzenli beslenince alıyorum ya resmen diyetle 1 gidiyor 2 geliyor kızım küçük spor yapamıyorm eve girince bana bi yapışıyor lavaboda bile beraberiz anca 15-30 dk arası leslie yapmaya calısıyorum oda ayağım altında bebeyle tam randımanlı olmuyor1haftalik olması güzel canım çünkü sürekli olsa vücudu yorarsin
Diyet yaptığında veremiyormusun sporla kacamaksiz uygulayınca gitmiyormu
Olmaz tabi gündüz uyumuyormuben düzenli beslenince alıyorum ya resmen diyetle 1 gidiyor 2 geliyor kızım küçük spor yapamıyorm eve girince bana bi yapışıyor lavaboda bile beraberiz anca 15-30 dk arası leslie yapmaya calısıyorum oda ayağım altında bebeyle tam randımanlı olmuyor
inşallah inşallah çok amin :)geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
canım çalışıyorum gündüz akşam anca 7-8 arası evde oluyoruz bana sarması da ondan aslında biraz bütün gün görmüyor cocuk oda haklıOlmaz tabi gündüz uyumuyormu
ayy evet yaa fena gaza gelmişim tartıyı görünce mutluluktanapril1109 süper vermişin erken bildirmen normal sevinçten canım
Sivası yedim doymadım Obezim, 2 gün daha yiyip geliyomben yorum yapmadan gitmişsin.ne yaramazlık yaptın ki şikayet ettiler??
sen öyle san
Hele güzide ilimiz sivas şu an öyle bir yiyor ki takıma bile uğrayamıyorgezegenfeza @divinity
Benimde kafamı karıştırdılarWhat?? Bugün bildirim günü mü??
Hoşgeldin şekerimGünaydın kızlar neredeyse öğlen oldu
bugün günlerden az yeme günü
Aynen canım imkansız gibi görünen şeyler aslında hiç imkansız degil yeterki iste ve kararlı ol
Bende an itibariyle 13 kilo vermiş bulunuyorum 69 um ama hedefim 57 inanıyorum bu sefer kendime cookk inanıyorum 38 beden olacağım
Az önce giremedigim bir elbisenin içine girdim bu mutlulugun tarifi yok
bende 70.1 ile başladım bu olaya diyetle 3 verdim 3 aldım 4 verdim 5 aldım tutturamadım. Ve açıkçası bezdim bu şekilde bi diyet bnim için bi umut oldu cidden şimdi bir tur daha döndürüp normal diyetime döneceğim diye düşünüyorum inşallah
ben düzenli beslenince alıyorum ya resmen diyetle 1 gidiyor 2 geliyor kızım küçük spor yapamıyorm eve girince bana bi yapışıyor lavaboda bile beraberiz anca 15-30 dk arası leslie yapmaya calısıyorum oda ayağım altında bebeyle tam randımanlı olmuyor
Yok canım daha neleray yok canım olurmu öyle şey illa ki anlayacaktım iyi oldu erkenden ama gaza gelip kilo paylaşmamda ayrı olay rezilim yaa :) :)
Üç kilo versem değil bir gün önceden bildirim bando mızıka ekibi getiririm takımaevet yaa hep 1 ileri 2 geri giden biri olarak hep mutsuz etti tartı beni ilk defa cidden bişeyler değişiyor işe yarıyor ondan baya heycanlıyım
Gel geeel bekliyorum seni gurban olduğumSivası yedim doymadım Obezim, 2 gün daha yiyip geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?