Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başarırsın kendine inan
Ben de senin gibiydim 8 yıl önce 55tim.
Eylül 11de başladım diyete diyetten kastım da sağlıklı beslenme öyle detoks falan yapmadım şuan 58.70e kadar düştüm. Ben 55 olurum hiç düşünmemiştim hedef olarak hep 57 olsam yeter diyordum sonra 6oı görünce ben 55 olurum ki diye hedef güncelledim 72 küsür ile başladım bu olaya 14 kilo verdim ve 3 kilo fazlam kaldı Gayret ettikçe, vazgeçmedikçe veriliyor kilolar

Aynen canım imkansız gibi görünen şeyler aslında hiç imkansız degil yeterki iste ve kararlı ol
Bende an itibariyle 13 kilo vermiş bulunuyorum 69 um ama hedefim 57 inanıyorum bu sefer kendime cookk inanıyorum 38 beden olacağım
Az önce giremedigim bir elbisenin içine girdim bu mutlulugun tarifi yok

1haftalik olması güzel canım çünkü sürekli olsa vücudu yorarsin
Diyet yaptığında veremiyormusun sporla kacamaksiz uygulayınca gitmiyormu

bende 70.1 ile başladım bu olaya diyetle 3 verdim 3 aldım 4 verdim 5 aldım tutturamadım. Ve açıkçası bezdim bu şekilde bi diyet bnim için bi umut oldu cidden şimdi bir tur daha döndürüp normal diyetime döneceğim diye düşünüyorum inşallah

1haftalik olması güzel canım çünkü sürekli olsa vücudu yorarsin
Diyet yaptığında veremiyormusun sporla kacamaksiz uygulayınca gitmiyormu
ben düzenli beslenince alıyorum ya resmen diyetle 1 gidiyor 2 geliyor kızım küçük spor yapamıyorm eve girince bana bi yapışıyor lavaboda bile beraberiz anca 15-30 dk arası leslie yapmaya calısıyorum oda ayağım altında bebeyle tam randımanlı olmuyor

Olmaz tabi gündüz uyumuyormu

inşallah inşallah çok amin :)

Aynen insan isteğince her şeyi başarır aslında imkansız diye bişey yoktur

Bezmek normal sürekli uğraşınca bedenini tanı ve diyet olayını anlarsan gidip gelmeler çok olmaz.

Spor yapamamanın büyük etkisi vardır. Kızınla oyuna dönüştürüp de spor yapabilirsin ben kedimle oynayarak bi yandan egzersiz yapıp bi yandan da onunla ilgileniyorum.

Selam kızlar bu hafta hiç gelemedm bende aksilikler üst üste geldi malesef pazar disim apse yapti p.tesi bogaz agrisi ile uyandm feci gribim üstüne birde ishal ve mide bulantısı ile maf oldum kolumu kaldıracak halim yok yarin bildirim yapmaya gelrm ama düzenlene kadar buralarda olamayabilirm moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…