Aradım taradım zor Buldum :)))Kuzum buna nerden girebiliyoruz
Evet kim ne kadar vermis, neler yiyosunuz diye onlara bakiyordum :)
nette çok tarif var canım. bizde veririz. bazı blogger ın sayfaları var. onlara da bak. güzel şeyler var. sebze yemekleri aslında çok basit. kolaylıkla yaparsın.Ben de önümüzdeki hafta içinde bi engel çıkmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Yemek çeşidi sanırım pek bilmediğim icin karbonhidrata yükleniyorum. Ev de genelde öyle yemek filan pişmez. Öğrenci evi gibi yani herkes kendi sevdiği şey. Şu sebze yemekleri çeşitlerini arttırmam lazım ama önce ne yapabilirim ona bakacağım. Menülerinizi takip edip sebze yemek çeşidi öğreneyim.
Aradım taradım zor Buldum :)))
Kaloriyi bu miktarda alırsam 3 ayIdeal kilona 3 ay sonra ulasiyon o zaman
Dövücem seni kız :)Bol karbonlu bi menu
Aynen uygula bunu protein, kolestrol ve karbon dengeni de guzel kur. Daha saglikli bir kilo kaybi olur
TebriklerSen beni uygun gördüysen ne diyebilirim mutluluk duyarım
Yok 2 ay çıkmam zaten kendime hedef koydum hedefim Nisan sonuna kadar sonrada korumada olurum
Saat kaçta yedin akşam yemeğini ve meyveyiAkşamıda 3 köfte ile kapattım 2 dilim ayva birde bugünü de böyle bitirdik
Teşekkür ederim canımKaloriyi bu miktarda alırsam 3 ay
Azaltırsam tabi ki daha az zamanda ulaşırım
Dövücem seni kız :)
Hiç mi iyi diil sence menüm ?
Tebrikler
Saat kaçta yedin akşam yemeğini ve meyveyi
Allah allah senin ki çok saçma çıkmışben hesaplama yaptırdım.
İdeal Kilonuz : 59
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 181 Kalori Almanız Gerekmektedir.
Not: Günlük 800 kalorinin altında almak size zarar verebilir.
diye çıktı sonuç. bence çok aptalca.
aynen. yanlış mı okudum veya verileri yanlış mı yazdım diye döndüm baktım. ama yok doğru.Allah allah senin ki çok saçma çıkmış
Tamam canım emzirdigin için ihmal etme yesilligin olsun mutlaka sutun azalmasincanım genelde oluyor süt yoğurt ta bugün böyle denk geldi
93.4
Canim aslında çok basit yemekleri kizartarak yapmıyoruz daha az yağk kullanıyoruz soğanı kavururken mesela az yağ koyduğumuz için yapışır gibi oluyor biraz su ekliyorum suyunda soğan yumuşuyor onun dışında her yemek aynı birde yemeklerini çok sulu yapma yağı suyunda olur diyor drlar bukadarBen de önümüzdeki hafta içinde bi engel çıkmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Yemek çeşidi sanırım pek bilmediğim icin karbonhidrata yükleniyorum. Ev de genelde öyle yemek filan pişmez. Öğrenci evi gibi yani herkes kendi sevdiği şey. Şu sebze yemekleri çeşitlerini arttırmam lazım ama önce ne yapabilirim ona bakacağım. Menülerinizi takip edip sebze yemek çeşidi öğreneyim.
canım genelde oluyor süt yoğurt ta bugün böyle denk geldi
93.4
Ben de önümüzdeki hafta içinde bi engel çıkmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Yemek çeşidi sanırım pek bilmediğim icin karbonhidrata yükleniyorum. Ev de genelde öyle yemek filan pişmez. Öğrenci evi gibi yani herkes kendi sevdiği şey. Şu sebze yemekleri çeşitlerini arttırmam lazım ama önce ne yapabilirim ona bakacağım. Menülerinizi takip edip sebze yemek çeşidi öğreneyim.
ben hesaplama yaptırdım.
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 181 Kalori Almanız Gerekmektedir.
Kaloriyi bu miktarda alırsam 3 ay
Azaltırsam tabi ki daha az zamanda ulaşırım
Dövücem seni kız :)
Hiç mi iyi diil sence menüm ?
Tebrikler
Saat kaçta yedin akşam yemeğini ve meyveyi
3 ayda ideal kilona ulaştırmak için bunu diyor. Verilecek fazla kilo olunca bunu dedi benim vermem gereken 3 kilom var bana da şunu dedi. Ben 1800 kalorilik yesem kilo alırım zaten
evet 3 aya göre ayarladığı için öyle. ama yine de yanlış bence ortalama 1300 kalorilik diyetle de verilir. düzenli spor. tabi ne yediğin de önemli.İdeal Kilonuz : 55
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 1828 Kalori Almanız Gerekmektedir.
Sebze yemeği hiç sevmem mecbur bu diyet için alışacağız. Normalde yemek yapmasını bilirim ama canım istemediği ve için sebze kültürüm olmadığı için ne yapsam diye düşündüğümde aklıma bişey gelmiyor. Ispanak var şu an onu biliyorum yumurtalı yaparım çok yağlı olmaz. İşte onun gibi neyden ne yapılır. Listelerinize bakıp fikir olur. Takipteyim her biriniziCanim aslında çok basit yemekleri kizartarak yapmıyoruz daha az yağk kullanıyoruz soğanı kavururken mesela az yağ koyduğumuz için yapışır gibi oluyor biraz su ekliyorum suyunda soğan yumuşuyor onun dışında her yemek aynı birde yemeklerini çok sulu yapma yağı suyunda olur diyor drlar bukadar
Diyete uygun ama benim gibi etçil hamurişi hastası birini doyuracak tarifler olmalı bakalım. Sitelerden vs lerden öğreneceğim. Diyetisyene de başlarsam olur insallah.nette çok tarif var canım. bizde veririz. bazı blogger ın sayfaları var. onlara da bak. güzel şeyler var. sebze yemekleri aslında çok basit. kolaylıkla yaparsın.
Benim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirimben hesaplama yaptırdım.
evet 3 aya göre ayarladığı için öyle. ama yine de yanlış bence ortalama 1300 kalorilik diyetle de verilir. düzenli spor. tabi ne yediğin de önemli.
Benim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirim
Hergün listemi yazıyorum gün içinde nekadar karbon nekadar protein ve yağ aldığımı gosteriyor
Benim mide problemim var ama yakmıyor, hatta beni müthiş tok tutuyor.ama evet kalorisi çokSokak simiti 254 kalori olduğunu bilince maalesef kapatıyorum burnumu geçip gidiyorum. Bir de sonra daha kötü acıktırıyor ve mideyi yaktığı için onu acıkma olarak algılıyoruz. Yalnız şu uzata uzata yapılan hafta sonu kahvaltılarında da sıcak sıcak olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?