Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de önümüzdeki hafta içinde bi engel çıkmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Yemek çeşidi sanırım pek bilmediğim icin karbonhidrata yükleniyorum. Ev de genelde öyle yemek filan pişmez. Öğrenci evi gibi yani herkes kendi sevdiği şey. Şu sebze yemekleri çeşitlerini arttırmam lazım ama önce ne yapabilirim ona bakacağım. Menülerinizi takip edip sebze yemek çeşidi öğreneyim.

nette çok tarif var canım. bizde veririz. bazı blogger ın sayfaları var. onlara da bak. güzel şeyler var. sebze yemekleri aslında çok basit. kolaylıkla yaparsın.

Ideal kilona 3 ay sonra ulasiyon o zaman
Kaloriyi bu miktarda alırsam 3 ay
Azaltırsam tabi ki daha az zamanda ulaşırım
Bol karbonlu bi menu

Aynen uygula bunu protein, kolestrol ve karbon dengeni de guzel kur. Daha saglikli bir kilo kaybi olur
Dövücem seni kız :)
Hiç mi iyi diil sence menüm ?

Sen beni uygun gördüysen ne diyebilirim mutluluk duyarım
Yok 2 ay çıkmam zaten kendime hedef koydum hedefim Nisan sonuna kadar sonrada korumada olurum
Tebrikler

Akşamıda 3 köfte ile kapattım 2 dilim ayva birde bugünü de böyle bitirdik
Saat kaçta yedin akşam yemeğini ve meyveyi

Allah allah senin ki çok saçma çıkmış

Canim aslında çok basit yemekleri kizartarak yapmıyoruz daha az yağk kullanıyoruz soğanı kavururken mesela az yağ koyduğumuz için yapışır gibi oluyor biraz su ekliyorum suyunda soğan yumuşuyor onun dışında her yemek aynı birde yemeklerini çok sulu yapma yağı suyunda olur diyor drlar bukadar

canım genelde oluyor süt yoğurt ta bugün böyle denk geldi

93.4

O zaman biraz daha menünü zenginleştirebilirsin sebzeye ağırlık ver

Aynen sebzeleri arttır. Sebze yemekleri en basitleri soğan salça kavur üstüne herhangi bi sebze oldu sana sebze yemeği. En basiti bu mesela

3 ayda ideal kilona ulaştırmak için bunu diyor. Verilecek fazla kilo olunca bunu dedi benim vermem gereken 3 kilom var bana da şunu dedi. Ben 1800 kalorilik yesem kilo alırım zaten
İdeal Kilonuz : 55
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 1828 Kalori Almanız Gerekmektedir.

Kaloriyi bu miktarda alırsam 3 ay
Azaltırsam tabi ki daha az zamanda ulaşırım

Dövücem seni kız :)
Hiç mi iyi diil sence menüm ?

Tebrikler

Saat kaçta yedin akşam yemeğini ve meyveyi

Ahahaha iyi ya normale göre biraz fazla olmuş. Genelde menülerin zaten güzel senin.

3 ayda ideal kilona ulaştırmak için bunu diyor. Verilecek fazla kilo olunca bunu dedi benim vermem gereken 3 kilom var bana da şunu dedi. Ben 1800 kalorilik yesem kilo alırım zaten
İdeal Kilonuz : 55
3 Ay İçerisinde İdeal Kilonuza Gelmek İçin Günlük 1828 Kalori Almanız Gerekmektedir.
evet 3 aya göre ayarladığı için öyle. ama yine de yanlış bence ortalama 1300 kalorilik diyetle de verilir. düzenli spor. tabi ne yediğin de önemli.

Sebze yemeği hiç sevmem mecbur bu diyet için alışacağız. Normalde yemek yapmasını bilirim ama canım istemediği ve için sebze kültürüm olmadığı için ne yapsam diye düşündüğümde aklıma bişey gelmiyor. Ispanak var şu an onu biliyorum yumurtalı yaparım çok yağlı olmaz. İşte onun gibi neyden ne yapılır. Listelerinize bakıp fikir olur. Takipteyim her birinizi

nette çok tarif var canım. bizde veririz. bazı blogger ın sayfaları var. onlara da bak. güzel şeyler var. sebze yemekleri aslında çok basit. kolaylıkla yaparsın.
Diyete uygun ama benim gibi etçil hamurişi hastası birini doyuracak tarifler olmalı bakalım. Sitelerden vs lerden öğreneceğim. Diyetisyene de başlarsam olur insallah.

Benim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirim
Hergün listemi yazıyorum gün içinde nekadar karbon nekadar protein ve yağ aldığımı gosteriyor

evet 3 aya göre ayarladığı için öyle. ama yine de yanlış bence ortalama 1300 kalorilik diyetle de verilir. düzenli spor. tabi ne yediğin de önemli.

Aynen kaloriden ziyade ne yediğin çok önemli kimi kaloriler hemen yakılırken kimi de kolay kolay yakılamıyor

Benim kullandığım bir program var gayet güzel isim vermem yanlış olmazsa verebilirim
Hergün listemi yazıyorum gün içinde nekadar karbon nekadar protein ve yağ aldığımı gosteriyor

Ben de benzeri bi program kullanıyorum ne yediğimin hesabını tutmak için
Yoksa unutuyorum

Benim mide problemim var ama yakmıyor, hatta beni müthiş tok tutuyor.ama evet kalorisi çok her zaman değil ama haftada bir o da hafta sonu keyiflerinde yarım yenilirse problem olmaz zannediyorum.yarısi iki dilim ekmeğe eşit, ona göre gün içi karbon alımını dengelemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…