Oyy kıyamamBugün ben de evdeydim ya çıkamadık
Öyle açım ki
Aaa sevindim böyle düşünmeneCanım menun gittikçe güzelleşiyor süpersin
Sağol öyle yapayımOyy kıyamamçok kötü olursan yoğurt ye canım
2.donem başlıyor iki kızım var okulluDönem bitti dimi?
Eline sağlık yaVe sonunda gelirim
Cuma cumartesi pazar günlerinin bildirimlerini yazıp tablo oluşturdum da bugün kü menüleri o yüzden yorumlamadım zaten bilen arkadaşlar yorumladılar gördüğüm kadarıyla
Cuma ve cumartesi menü bildirimlerinde yanlışlık yapmış olabilirim çünkü onlara bugün baktım gözümden kaçan olmuş olabilir o yüzden kusura bakmayın söyleyin düzeltirim
Birazdan tabloyu yayınlayacağım umarım doğru hazırlamışımdır ilk tablom olacak
HeeCascade_ yok canım tatil olunca yapılmıyor okullar açılıyor hafta içi yapılacak iki üç gün uğraşılır artık kadın gelecek
Allah bağışlasın2.donem başlıyor iki kızım var okullu
Ah şu açlık hepimizde mevcut bugün fena bi gündü çok şeylerden kaçtım çikolatalar kurabiyeler ama en kötüsü de hain eşim bi tepsi börek getirdi eve deliriyorum yemek için ama yarın tartı günü diye yemedim içim içimi yiyorBen de şükür
Açlık dışında iyiyim
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
@nesyaaaaa | + | - | +96 | . | . | . | . |
| +145 | +140 | +135 | . | . | . | . |
@amor-a | +270 | + | + | . | . | . | . |
| - | - | - | . | . | . | . |
| + | + | + | . | . | . | . |
S Shezofren88 | + | +60 | - | . | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | - | + | . | . | . | . |
| +80 | + | + | . | . | . | . |
@Sekerportakalimm | +80 | +80 | - | . | . | . | . |
S Sade01 | +120 | +240 | +210 | . | . | . | . |
| - | + | + | . | . | . | . |
@Mervish_123 | - | + | + | . | . | . | . |
| m | m | m | m | m | m | m |
O optumkibbye | - | - | - | . | . | . | . |
@Ya habibi55 | - | - | + | . | . | . | . |
@_happy_mom_ | - | - | - | . | . | . | . |
| +180 | - | +70 | . | . | . | . |
@Dumbledore | - | - | +40 | . | . | . | . |
Ah şu eşler bence irademizi olcuyorlarAh şu açlık hepimizde mevcut bugün fena bi gündü çok şeylerden kaçtım çikolatalar kurabiyeler ama en kötüsü de hain eşim bi tepsi börek getirdi eve deliriyorum yemek için ama yarın tartı günü diye yemedim içim içimi yiyor
Ah yaaAh şu açlık hepimizde mevcut bugün fena bi gündü çok şeylerden kaçtım çikolatalar kurabiyeler ama en kötüsü de hain eşim bi tepsi börek getirdi eve deliriyorum yemek için ama yarın tartı günü diye yemedim içim içimi yiyor
EvetBen yine buralardaydım az çok
Ay canımmm duygulandım valla gözlerim yaşardıMENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 . . . . Cascade_ +145 +140 +135 . . . . @amor-a +270 + + . . . . obezzto - - - . . . . zeyneppk + + + . . . . S Shezofren88 + +60 - . . . . @Kumsal ve deniz + - + . . . . hedef56 - - - . . . . IKokunhuzur +80 + - . . . . @Sekerportakalimm +80 +80 - . . . . S Sade01 +120 +240 +210 . . . . GIDI - + + . . . . @Mervish_123 - + + . . . . sara_28 m m m m m m m Pamukprncess - - - . . . . O optumkibbye - - - . . . . april1109 - - - . . . . @Ya habibi55 - - + . . . . @_happy_mom_ - - - . . . . 60kiloyum - - - . . . . Zre_ +180 - +70 . . . . @Dumbledore - - +40 . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?