Aynen öyle canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor hele ki benim gibi yüksek kilolarda olunca çok daha zor tekrar korumak bikere yemeyi seviyorum beni mutlu ediyo yoksa nasi bu hale gelirdim ki
Evet su bakaniydimHoş bulduk canım sen de eskiden vardın demi hatta su bakanı miydin
Ay masallah nazar değmesin sana ne guzel zayiflamissin canim ya insallah devamida gelir ya ben çok zorlaniyorum bak yeniden başladım ya şimdi iyiyim ama akşamları başım tutuyo oruçlu gibi oluyorum hayat zindan sanki sanırım sekersizliktenBende 110 kilodan geliyorum canım ve dediğin gibi yemeyi severim ama artık neyi nasıl ve ne kadar yemem gerektiğini öğreniyorum yoksa bu kilolardan kaçış yok
MashaAllahBende 110 kilodan geliyorum canım ve dediğin gibi yemeyi severim ama artık neyi nasıl ve ne kadar yemem gerektiğini öğreniyorum yoksa bu kilolardan kaçış yok
Evet evet
InshaAllah guzel kilolar verelimEvet evetşeker portakalı ben geldiğim dönem mezun olmuştu neyse inşallah çok daha güzel günlerimiz geçsin burada beraber
Evetilk hafta hemen 2 kg gidince nasılda sevinmiştim ödemmiydi ki o anlamadım. ikinci hafta sadece yarım kg gitmişti bakalım bu hafta ne olcak.
5 kg sora 59 oluyorım nerem şişkoBoyun kaç dostum.benden siskosun. Kapisalim mi. Hoş ben güne ogretmenler odası faciasiyla başladım. Âma kontrolü kaybetmedim. Tadına baktım sadece tartilmadim bugün de . 64 degilimdir ama.
Ben de oluyorum yavaştanmesajları okuyorumda hepimiz regli olmuşuz ya
bitiminde sanırım o işte +1 oluyor -1 bence :) :)Evet
Benim ondan gidemiyo işte
5 kg sora 59 oluyorım nerem şişko
1.63
Kapışalım tabi
Ben de oluyorum yavaştan
Regl daha çok kilo verdirirmiş
Ay masallah nazar değmesin sana ne guzel zayiflamissin canim ya insallah devamida gelir ya ben çok zorlaniyorum bak yeniden başladım ya şimdi iyiyim ama akşamları başım tutuyo oruçlu gibi oluyorum hayat zindan sanki sanırım sekersizlikten
Baktirdim kuzum değerlerime normal cikiyo ama annem şeker hastası benim ignelerle duruyo ayakta insan ister istemez korkuyo kilo vermezsem beklenen son benim icin diyetisyene de gittim ama verdigi listeyi pek uygulamadim burasi daha motive edici gelmişti banaİnşallah devamı gelmek zorunda hedefim 65 kilo olmak sonrasında dahada zayıflayabilirim belki 7 aydır diyetteyim canım ama diyetisyen kontrolündeyim kendi başıma yapamazdım hem burasıda var burasıda ayrı bir motive ediyor insanı arkadaşların yönlendirmesi çok güzel inşallah sende istediğin kiloya geleceksin a a önce kan değerlerine baktır bence insülin direncin varmı ona baktır ona göre bir diyet uygularsın
Tabi kibitiminde sanırım o işte +1 oluyor -1 bence :) :)
evet canım olsun burda beraber inşallah ulaşacağız. hepimiz taş gibi hatunlar olucazUnuturmuyum hic biz beraber guzel zaman gecirdik guzel kilolar verdikaldik belkide ama sonucta basardik, ben zaten bazi durumlarimdan dolayi mezun olmayi sectim ama gordugun gibi burdayim cunku hedefime daha cooook var cook
hayır bende direk şişiyorumbi ben mi regli döneminde +1 oluyorum yaa kendimi mi kandırıyom acaba suan süpheye düştüm ama geçen ay diyet yaparkende aynısını oldu regli bitince -1 fark oldu hatta
rahatladım bari okdr ver ver bi anda al valla psikolojisi bozluyor insanınhayır bende direk şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?