Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen öyle canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor hele ki benim gibi yüksek kilolarda olunca çok daha zor tekrar korumak bikere yemeyi seviyorum beni mutlu ediyo yoksa nasi bu hale gelirdim ki

Bende 110 kilodan geliyorum canım ve dediğin gibi yemeyi severim ama artık neyi nasıl ve ne kadar yemem gerektiğini öğreniyorum yoksa bu kilolardan kaçış yok

Bende 110 kilodan geliyorum canım ve dediğin gibi yemeyi severim ama artık neyi nasıl ve ne kadar yemem gerektiğini öğreniyorum yoksa bu kilolardan kaçış yok
Ay masallah nazar değmesin sana ne guzel zayiflamissin canim ya insallah devamida gelir ya ben çok zorlaniyorum bak yeniden başladım ya şimdi iyiyim ama akşamları başım tutuyo oruçlu gibi oluyorum hayat zindan sanki sanırım sekersizlikten

ilk hafta hemen 2 kg gidince nasılda sevinmiştim ödemmiydi ki o anlamadım. ikinci hafta sadece yarım kg gitmişti bakalım bu hafta ne olcak.
Evet
Benim ondan gidemiyo işte
Boyun kaç dostum. benden siskosun. Kapisalim mi. Hoş ben güne ogretmenler odası faciasiyla başladım. Âma kontrolü kaybetmedim. Tadına baktım sadece tartilmadim bugün de . 64 degilimdir ama.
5 kg sora 59 oluyorım nerem şişko
1.63
Kapışalım tabi

mesajları okuyorumda hepimiz regli olmuşuz ya
Ben de oluyorum yavaştan
Regl daha çok kilo verdirirmiş

İnşallah devamı gelmek zorunda hedefim 65 kilo olmak sonrasında dahada zayıflayabilirim belki 7 aydır diyetteyim canım ama diyetisyen kontrolündeyim kendi başıma yapamazdım hem burasıda var burasıda ayrı bir motive ediyor insanı arkadaşların yönlendirmesi çok güzel inşallah sende istediğin kiloya geleceksin a a önce kan değerlerine baktır bence insülin direncin varmı ona baktır ona göre bir diyet uygularsın

Baktirdim kuzum değerlerime normal cikiyo ama annem şeker hastası benim ignelerle duruyo ayakta insan ister istemez korkuyo kilo vermezsem beklenen son benim icin diyetisyene de gittim ama verdigi listeyi pek uygulamadim burasi daha motive edici gelmişti bana

moni
Wydra

Bugün de iyi gidiyorum maşallah kızlar

Kahvaltıda simit yedim diye saldırmayın döverim

Kahvaltı
Bir simit
20 zeytin (yarısı siyah yarısı yeşil)
İki parça inek peyniri
Bir ev yapımı kurabiye

Öğle
4 kaşık barbunya

Akşam
Barbunya, patates salatası, mercimek köftesi , yoğurt yicem
(Plan bu- plan dışı olursa yazarım) arada da bişey olursa yazarım

Spor
40 dak yürüyüş (yapamazsam yazarım)

Su
2 litre

Not: akşam, su, spor ve aralarda değişiklik olursa yazarım

Unuturmuyum hic biz beraber guzel zaman gecirdik guzel kilolar verdik aldik belkide ama sonucta basardik, ben zaten bazi durumlarimdan dolayi mezun olmayi sectim ama gordugun gibi burdayim cunku hedefime daha cooook var cook
evet canım olsun burda beraber inşallah ulaşacağız. hepimiz taş gibi hatunlar olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…