Ben de regl oldum ve artı 1kgbi ben mi regli döneminde +1 oluyorum yaa kendimi mi kandırıyom acaba suan süpheye düştüm ama geçen ay diyet yaparkende aynısını oldu regli bitince -1 fark oldu hatta
Bi ara acaba ilaç ictigimdenmi düzensizleşti diye düşündüm.İlaç içebilirsin.kanamayı azaltır ama içinde birikmez herkesin sandığının aksine.ben içiyorum migrenim de var çünkü
Evet su bakaniydim@Sekerportakalimm la efsane ikiliydik meshur kovamizla az bogmadik az su icen arkidesleri
Hurma ye en şekerlisi oÇok ağrım var regli yüzünden çokta tatlı istiyorum ooff bugünde pazartesi bircok sendromum var suan
Canım sen tek gida besleniyorsun ama sana güzel bir tarif verebilirimÇok ağrım var regli yüzünden çokta tatlı istiyorum ooff bugünde pazartesi bircok sendromum var suan
merhabapaylaşıma başla canım, istediğin zaman da düzene girersin
Hoşgeldinizmerhabakndi evimde olmadığım için bir daha giremedim.bugünden itibaren başlıyorum hem diyete.devam edebilir miyim sizinle ?
hoşbuldumHoşgeldiniz
bu haftadan sonra ki krizlerimde kullanırım hurma hiç yemedim hayatımdaCanım sen tek gida besleniyorsun ama sana güzel bir tarif verebilirim
Hurmayi rondoda geçir içine kakao koy elinde yuvarla hindistan cevizine bula çok güzel bir tatlı oluyor
HoşgeldiinnnYaşınız : 28
Boyunuz:1,70
Mesleginiz:Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: çalışıyorum
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: afyonkarahisar
Kilo alma hikayeniz : dikkat etmedğim zaman hemen kilo alıyorum.çocukluktan beri tombul bir kız oldum. 3 sene önce 60 kiloya kadar düştüm ama yine koruyamadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hem görüntüm hem sağlığım için..istediğim her şeyi giymek istiyorum
Şu anki kilonuz:78.2
Hedef kilonuz:65
benimde boyum 170 kilom 69,4 hedefim 62 63 bakalım artık inşallah vericezYaşınız : 28
Boyunuz:1,70
Mesleginiz:Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: çalışıyorum
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: afyonkarahisar
Kilo alma hikayeniz : dikkat etmedğim zaman hemen kilo alıyorum.çocukluktan beri tombul bir kız oldum. 3 sene önce 60 kiloya kadar düştüm ama yine koruyamadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hem görüntüm hem sağlığım için..istediğim her şeyi giymek istiyorum
Şu anki kilonuz:78.2
Hedef kilonuz:65
Gülmene sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?