Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Regli olan arkadaşlar aklıma soğuk bir espri geldi ama yapmiycam
Regl oldugunuz zaman sporunuzu arttirirsaniz kilo verme oraniniz artar bu zamanı güzel değerlendirin
Ben olduğum hafta 500 Gr vermiştim bir sonraki hafta 2.300 verdim veremedim diye üzülmeyin haftaya kilo veriminiz çok olur

Çok ağrım var regli yüzünden çokta tatlı istiyorum ooff bugünde pazartesi bircok sendromum var suan
Canım sen tek gida besleniyorsun ama sana güzel bir tarif verebilirim
Hurmayi rondoda geçir içine kakao koy elinde yuvarla hindistan cevizine bula çok güzel bir tatlı oluyor

Yaşınız : 28
Boyunuz:1,70
Mesleginiz:Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: çalışıyorum
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: afyonkarahisar
Kilo alma hikayeniz : dikkat etmedğim zaman hemen kilo alıyorum.çocukluktan beri tombul bir kız oldum. 3 sene önce 60 kiloya kadar düştüm ama yine koruyamadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: hem görüntüm hem sağlığım için..istediğim her şeyi giymek istiyorum

Şu anki kilonuz:78.2
Hedef kilonuz:65

Canım sen tek gida besleniyorsun ama sana güzel bir tarif verebilirim
Hurmayi rondoda geçir içine kakao koy elinde yuvarla hindistan cevizine bula çok güzel bir tatlı oluyor
bu haftadan sonra ki krizlerimde kullanırım hurma hiç yemedim hayatımda Ama tatlı olduğunu biliyorum Haftaya deneyeceğim ekran görüntüsü aldım

Hoşgeldiinnn

benimde boyum 170 kilom 69,4 hedefim 62 63 bakalım artık inşallah vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…