Anlıyorum Benim de bazen öyle oluyoGünaydın canım sen bizim işyerini görseydi var ya kendi işimi yapamadım düşün yoğunluğu internete bakamadim bile ama şimdi daha iyi
gıdılım sabah hem yumurta 2 hemde 2 dl ekmek biraz fazla canım .2 yumurta yediğinde ekmegi 1 dl düşür
Geçmiş olsun fulyacım . Diyete start vermişsin
evet canım ancak düzeliyorum. inşallah. bu ara rahat takılıyorum. hastane işlerim var. yarın da gideceğim.
geçmiş olsun papatya ve melisa cayı içebilirsin iyi gelirGünaydın
Regl oldum
Umarım karnım ağrımaz
Halsizim bugün
teşekürler bugün menüme eklerim artık yogurduTek eksik yogurt olmuş porti afiyet olsun güzel menü
nesya kuzum kahvaltı günün en önemli öğünü atlamamAkşam yemeği de yediğime göre listem :
Sabah : sirkeli su - 8 ceviz
Ara : sade nescafe
Öğlen : 1 bucuk ızgara tavuk el boyunda - az mercimek çorba - az salat
Ara : 1 küçük boy ayran
Akşam : 1 küçük kase kuru fasulye + 2 kaşık pirinç pilavı + 1 salatalık turşusu
Kaçamak : 1 çikolatalı gofret
Su : 2 ye tamamlayacağım
Spor : 20 dk leslie
aha temzilik var kaçıyorum ben
Herkese gunaydin . Telefonum bozulunca esimin telefonundan gjrerim dedim ama oglum hastalandi hastahanede yatmak zorunda kaldi dun 5 gundur hastahanedeydik dun ciktik. Cok sukur durumu iyi . Bugunden itibaren duzenli menu paylasimlari yapicam. Kusura bakmayin haber veremedimmoni
Gününüz aydın olsun inşallah .
Rabbım hayırlı kapılar açsın, hasta olanlara şifalar, sıkıntılı olanlara ferahlık getirsin inşAllah
Allah şifa versin canımHerkese gunaydin . Telefonum bozulunca esimin telefonundan gjrerim dedim ama oglum hastalandi hastahanede yatmak zorunda kaldi dun 5 gundur hastahanedeydik dun ciktik. Cok sukur durumu iyi . Bugunden itibaren duzenli menu paylasimlari yapicam. Kusura bakmayin haber veremedimmoni
Yahu temiz temiz yatsın dinlensin işteKadın hastayım diyor o diyorki temizliksen kafatı temizlikle yemişsin bacım
obezzto Canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?