- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Inşallah, bakalım bende merak diyomListen hayırlı ola
Git geri al ruhsuz seniGünaydın kızlar bugün ruhumu yatakta unuttum
ben gidip geri yatsam o olmuyor mu yaaGit geri al ruhsuz seni
Valla eşim işten geldi, yatarken uyarttı, oğlum otobüs kartını bulamamış bana sordu, uykum dağıldı amma hâlâ kalkmadımben gidip geri yatsam o olmuyor mu yaa
çok geçmiş olsun. su salgından mı kaptı yoksaHerkese gunaydin . Telefonum bozulunca esimin telefonundan gjrerim dedim ama oglum hastalandi hastahanede yatmak zorunda kaldi dun 5 gundur hastahanedeydik dun ciktik. Cok sukur durumu iyi . Bugunden itibaren duzenli menu paylasimlari yapicam. Kusura bakmayin haber veremedimmoni
geçmiş olsun canım.Herkese gunaydin . Telefonum bozulunca esimin telefonundan gjrerim dedim ama oglum hastalandi hastahanede yatmak zorunda kaldi dun 5 gundur hastahanedeydik dun ciktik. Cok sukur durumu iyi . Bugunden itibaren duzenli menu paylasimlari yapicam. Kusura bakmayin haber veremedimmoni
hamdolsun aebenimmoni ayşem sen nasılsın çok göremedim sayfalarda?
yazı değil abla gi . SİTE arka fon kara. Ben diyete basladim gaaaaliibaaaaaaaBenimki hala pembeseninki niye kararmış ?
Bilmiyom kepimiz madalyam nerde?
Sık girmiyorum kk ya .
aah benimki de sabahları bir cıkıyor evden şavaş oluyor sanki tam dalıyorum sonra alarmValla eşim işten geldi, yatarken uyarttı, oğlum otobüs kartını bulamamış bana sordu, uykum dağıldı amma hâlâ kalkmadım
Bura çok soğuk yahu
Bugun 4 buçuk ta kalktı büyük oglan. 6 gibi uyudu derken 7 gbi minnakım uyandı . Mesai 8 de zatenaah benimki de sabahları bir cıkıyor evden şavaş oluyor sanki tam dalıyorum sonra alarmSonrada benim savaş başlıyor kızı giydir eşya hazırla,köpeğe mama su tazele televizyonu aç ortalıktaki tehlike yaratacak esyaları topla,kandır ,kaç ..Sonra anneme bebeyi bırak birde ordan kaç.. Ayy anlatırken yoruldum Dün burası cok güzeldi bugün biraz serin gibi,sabah üşüdüm
Geçmiş olsun . Çocuklar hiç Hasra olmasinHerkese gunaydin . Telefonum bozulunca esimin telefonundan gjrerim dedim ama oglum hastalandi hastahanede yatmak zorunda kaldi dun 5 gundur hastahanedeydik dun ciktik. Cok sukur durumu iyi . Bugunden itibaren duzenli menu paylasimlari yapicam. Kusura bakmayin haber veremedimmoni
Kolay gelsin canımaah benimki de sabahları bir cıkıyor evden şavaş oluyor sanki tam dalıyorum sonra alarmSonrada benim savaş başlıyor kızı giydir eşya hazırla,köpeğe mama su tazele televizyonu aç ortalıktaki tehlike yaratacak esyaları topla,kandır ,kaç ..Sonra anneme bebeyi bırak birde ordan kaç.. Ayy anlatırken yoruldum Dün burası cok güzeldi bugün biraz serin gibi,sabah üşüdüm
Günaydın canım morali bozmak yok gidecek o kilolar dirensede gidecekGünaydın hanımlar ben de işe geç gideceğim oyüzden uyudum azcıkşimdi kahvaltı yaptım çıkmadan da bişiler yerim yoksa akşama kadar açlık krizine girerim. Zaten moralim bozuk sanki 1 kg geri geldi gibi bana anlamadım hiç neyi yanlış yapıyorum. Su da içiyorum bakalım cuma nolcak
Yazı demedimki zatenyazı değil abla gi . SİTE arka fon kara. Ben diyete basladim gaaaaliibaaaaaaagelirim artik
İyi olundahamdolsun aebenimbaşım kalabalık bu ara ondan okuyup beğenip çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?