Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok geçmiş olsun. su salgından mı kaptı yoksa

geçmiş olsun canım.

Valla eşim işten geldi, yatarken uyarttı, oğlum otobüs kartını bulamamış bana sordu, uykum dağıldı amma hâlâ kalkmadım
Bura çok soğuk yahu
aah benimki de sabahları bir cıkıyor evden şavaş oluyor sanki tam dalıyorum sonra alarm Sonrada benim savaş başlıyor kızı giydir eşya hazırla,köpeğe mama su tazele televizyonu aç ortalıktaki tehlike yaratacak esyaları topla,kandır ,kaç ..Sonra anneme bebeyi bırak birde ordan kaç.. Ayy anlatırken yoruldum Dün burası cok güzeldi bugün biraz serin gibi,sabah üşüdüm

Bi sinir bi azim yaptım ki. Üstüme basima makyajima neyin masraf ettim sanki kendimden esimden isimden öç alır gibi. 38 36 beden kıyafet ler Vs . Bu süreç de böyle baslasin. Hayır bilmeyen diycek hani para var ya da yok ama hep bi borç ödeme durumum var. Okulda nöbet tutmak ek ders é yazilio ben de bana da yazın ayda 150 lira ben de alıyim. É madem alicam harciyim. Yoksa EL DE AVUCTA kalmiui HEP kredi borç öde öde nereye kadar .

Bugun 4 buçuk ta kalktı büyük oglan. 6 gibi uyudu derken 7 gbi minnakım uyandı . Mesai 8 de zaten

Geçmiş olsun . Çocuklar hiç Hasra olmasin

Kolay gelsin canım

Günaydın hanımlar ben de işe geç gideceğim oyüzden uyudum azcık şimdi kahvaltı yaptım çıkmadan da bişiler yerim yoksa akşama kadar açlık krizine girerim. Zaten moralim bozuk sanki 1 kg geri geldi gibi bana anlamadım hiç neyi yanlış yapıyorum. Su da içiyorum bakalım cuma nolcak

Günaydın canım morali bozmak yok gidecek o kilolar dirensede gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…