Birgün önce annemde yemekteydim ve karbonhidrat ağırlıklı yemiştim telafi etmek istedim açıkçasıMenun cok az, nkye boyle acaba? Uyguladigin birseymi var, kahvaltida 1haslanmis yumurta cok az, oglen ve aksam guzel begendim
Diyomya işte temizlik delisisinYahu temiz temiz yatsın dinlensin işte
Ya temizlik yapmadan hastalansaydı? Bide aklı orda kalacaktı.
Obezim bugün nasılsın
Dile döktüğüm kadar yapamadığımdandirDiyomya işte temizlik delisisin
Bak o zor, bazan kış kış diye dagıtası geliyor insanınDile döktüğüm kadar yapamadığımdandir
Küçük oğlum sabahçı
Büyük oğlum yarın başlıyor
Eşim gececi
Düzen yok evde
Hangi videoyu actınız ben çözemedim şu leslie olayını hep aynı videoyu açıp duruyomDemin çok pis gaza geldim 46 dk leslie fitness yaptım ama sucuk gibi oldum ve aşırı yoruldum artık gergğn spor yapmayı düşünüyorum inşallah o popo gidecek
İnşallah canım supersin benimde göbek ve popo var erimesi lazımDemin çok pis gaza geldim 46 dk leslie fitness yaptım ama sucuk gibi oldum ve aşırı yoruldum artık gergğn spor yapmayı düşünüyorum inşallah o popo gidecek
Leslie 3 mil var 5 mil varHangi videoyu actınız ben çözemedim şu leslie olayını hep aynı videoyu açıp duruyom
46 dklık bir videosu var tek başına çalışıyor ama çok yordu beni video sonunda da kaç mil gittiğini yazıyor bu videoda 3 mil gitmişiz mesela ben faydalı buldumHangi videoyu actınız ben çözemedim şu leslie olayını hep aynı videoyu açıp duruyom
merhabalar hosbuldukHoşgeldin
Allah bu akıllı tvleri yapandan razı olsun salona gitmeye üşenirdim şimdi evde dev tv de internetten açıp yapıyorum ne rahatlıkmış benim son zamanlarda bel çevrem de kalınlaşmıştı ama bu ara inceldi belim popo daha zor eriyor ben tam armut vücudum üst beden hep M dir ama alt değişiyor işteİnşallah canım supersin benimde göbek ve popo var erimesi lazım
bende hazırlandım birazdan cikicam pazara gidicem yoluda uzaticam spor olsun
Kolay gelsinKizlarrr pek aktif bir grup masallah yazismalaraaa yetisemiyorum tenefus arasi okuyayim dedim ..
kolay gelsin herkese
Hoşgeldin makbuşarkadaşlarım burada galiba kızlar bekleyin akşam yazcam kilom aldı başını gitti bişiler yapmam lazım beni bi tek kk paklar
arkadaşlarım burada galiba kızlar bekleyin akşam yazcam kilom aldı başını gitti bişiler yapmam lazım beni bi tek kk paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?