Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Demin çok pis gaza geldim 46 dk leslie fitness yaptım ama sucuk gibi oldum ve aşırı yoruldum artık gergğn spor yapmayı düşünüyorum inşallah o popo gidecek
Bu süreçte şekeri kesersen kesinlikle gidicek popo tecrübeyle sabit

Bu süreçte şekeri kesersen kesinlikle gidicek popo tecrübeyle sabit
ama ben şeker çok yemiyorum ki zaten mesela çayı falan asla şeker atmam bu dikkat etme sürecinden önce tatlıya düşkündüm ama böyle baklavaydı kurabıyeydı kekti bisküviydi hepsine çay yanı özellkle şimdi onu da mümkün mertebe 100 de 1 e düşürdüm inşallah uzun süreçte işe yarar.

Bu mesajın bana şişman hakanı hatırlattı
Künefe yerken çaya şeker atmıyormuş oda

Iyi günler kızlar dünkü menumu yazayım
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peyniri 1 dilim çavdar ekmegi domates salatalık
Ara
1 fincan kahve 1 bardak çay
Öğlen
1 simit 1 bardak çay
Ara
1 fincan kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası 2 kaşık ıspanak 2 kaşık yogurt 2 kaşık et diye
Ara
1 fincan yeşil cay

Aynn ya spor merkezleri eve geliyor bu şekilde internette her türlü video bulmak mümkün
Benimde bacaklarim daha ince ama göbek bel popo bolumum var ama inceliyoruz çok şükür
Havalar ne güzel güneşli yürüdükçe yuruyesim geliyor bebeğimi arabasina koyuyorum miss gibi havada yuruyorum
Pazardan geldim kizlarima pisi yaptım severler diye bende mercimek yemeği yiycem

afıyet olsun işte siz de bari çocuk var hani doğumdan sonra kilo aldım olayı var bende henüz çocuk yok olsa demek hiç durduramazdım kıloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…