Bu süreçte şekeri kesersen kesinlikle gidicek popo tecrübeyle sabitDemin çok pis gaza geldim 46 dk leslie fitness yaptım ama sucuk gibi oldum ve aşırı yoruldum artık gergğn spor yapmayı düşünüyorum inşallah o popo gidecek
Yalnız şu mesaj beni benden aldı :)Kadın hastayım diyor o diyorki temizliksen kafatı temizlikle yemişsin bacım
obezzto Canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Neyin var üşüttün müArkadaşlar tek tek alıntılıyamıyorum sağolun.atesim var eşimi bekliyorum hastaneye gidicem..
hoşgeldin canım.Merhabalar,
Araniza katilabilir miyim?
ama ben şeker çok yemiyorum ki zaten mesela çayı falan asla şeker atmam bu dikkat etme sürecinden önce tatlıya düşkündüm ama böyle baklavaydı kurabıyeydı kekti bisküviydi hepsine çay yanı özellkle şimdi onu da mümkün mertebe 100 de 1 e düşürdüm inşallah uzun süreçte işe yarar.Bu süreçte şekeri kesersen kesinlikle gidicek popo tecrübeyle sabit
çok geçmiş olsun obezimArkadaşlar tek tek alıntılıyamıyorum sağolun.atesim var eşimi bekliyorum hastaneye gidicem..
TabikiMerhabalar,
Araniza katilabilir miyim?
Ooo geçmiş olsun kuzum, çok ciddi olduğunu düşünmemiştimArkadaşlar tek tek alıntılıyamıyorum sağolun.atesim var eşimi bekliyorum hastaneye gidicem..
Bu mesajın bana şişman hakanı hatırlattıama ben şeker çok yemiyorum ki zaten mesela çayı falan asla şeker atmam bu dikkat etme sürecinden önce tatlıya düşkündüm ama böyle baklavaydı kurabıyeydı kekti bisküviydi hepsine çay yanı özellkle şimdi onu da mümkün mertebe 100 de 1 e düşürdüm inşallah uzun süreçte işe yarar.
künefeyle çay da iyi gider amaBu mesajın bana şişman hakanı hatırlattı
Künefe yerken çaya şeker atmıyormuş oda
Geçmiş olsun canımArkadaşlar tek tek alıntılıyamıyorum sağolun.atesim var eşimi bekliyorum hastaneye gidicem..
Aynn ya spor merkezleri eve geliyor bu şekilde internette her türlü video bulmak mümkünAllah bu akıllı tvleri yapandan razı olsun salona gitmeye üşenirdim şimdi evde dev tv de internetten açıp yapıyorum ne rahatlıkmış benim son zamanlarda bel çevrem de kalınlaşmıştı ama bu ara inceldi belim popo daha zor eriyor ben tam armut vücudum üst beden hep M dir ama alt değişiyor işte
afıyet olsun işte siz de bari çocuk var hani doğumdan sonra kilo aldım olayı var bende henüz çocuk yok olsa demek hiç durduramazdım kılolarıAynn ya spor merkezleri eve geliyor bu şekilde internette her türlü video bulmak mümkün
Benimde bacaklarim daha ince ama göbek bel popo bolumum var ama inceliyoruz çok şükür
Havalar ne güzel güneşli yürüdükçe yuruyesim geliyor bebeğimi arabasina koyuyorum miss gibi havada yuruyorum
Pazardan geldim kizlarima pisi yaptım severler diye bende mercimek yemeği yiycem
Hosbuldum canım sende hoşgeldin:)
hoşgeldin canım.
Tabiki
Hoşgeldin canım
Diyom işte akıllım sen temizlik diyince hiçbişi görmüyonOoo geçmiş olsun kuzum, çok ciddi olduğunu düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?