Ben hurma detoksunu da tavsiye ederim kızlar daha önce de konuştuk siz yoktunuz @tatlu @Havlemina ğç gün evde olduğum bi günü ayarlayabilirsem en kısa zamanda yapacağım bende
Hurma bi kere daha tok tutuyor daha dinç oluyor insan kabakta halsiz kalmıştım ben biraz bide ikisini de yapan biri olarak üç gün kabak yapmıştım aylar sonra iki gün hurma detoksu yaptım hurma detoksunda iki günde 1600 gitti ama belim inceldi sanki hemen bi dahakine beden ölçüsü alıp yapacağım iki detoksdan sonra yarım kilo falan geri geliyor bu bi gerçek ama dikkat edince çabuk gider o gelen artı su oluyor çünkü[/QUOT
Ben hurmayla yarım kilo verebilmiştim
Hurma ve yoğurt
Başka bişey yemedim ama olamamıştı
Ellerine sağlıkMENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @nesyaaaaa + - +96 +80 +180 +100 + Cascade_ +145 +140 +135 +90 +60 + +224 @amor-a +270 + + + +135 + + @obezzto - - - - - - - @zeyneppk + + + +280 +225 + + S Shezofren88 + +60 - +180 +90 + +230 @Kumsal ve deniz + - + + + + - @hedef56 - - - - - +225 - IKokunhuzur +80 + + +215 + +240 +10 @Sekerportakalimm +80 +80 +120 + +120 + - @Sade01 +120 +240 +210 + + - + GIDI - + + + + + - @Mervish_123 . + +90 + +90 + + @sara_28 m m m m m m m @Pamukprncess - - - - - - - @optumkibbye - - - - - - - @april1109 - - -100 - - - - @Ya habibi55 - - + - - - + @_happy_mom_ - - - - - - - @60kiloyum - - - - +135 + +80 @Zhre_ +180 - +70 +120 +360 +180 + @Dumbledore . - +40 +270 +180 - - @breeze3535 . . . +120 +180 + +240 @tatlu . . . . +140 +125 +198 @vorones . . . + + + - @gulsahhh01 . . . +180 +135 + - @gezegenfeza . . . + +60 - - @Cutemom007 . . . + - + - @karamelli_turta . . . + - - +120
Bana kilo vermek haramAllah Allah neden öyle oldu ki acaba ? Az mı su içtin desem bende çok su içen biri değilim,bide iki gün yapmıştım ben üçüncü gün bi işim çıkmıştı kalmıştı öyle
Neden kiBu aralar hiç keyfim yok moralim de hiç yok
Kabak detoksu nasil acaba
Tatlı rüyalarBen uyuyim
Bana kilo vermek haram
Olsun halledicemmm
Oo ne anlaşmıştık dün senle ben çok cozutmadim bak ama senin kola tatlı börek hepsi bir arada fena olmuş bide yarın tartı günüSabah ılık limonlu su 1 haşlama yumurta 2 zeytin az peynir
Öğlen sucuklu yumurtà
Domates peynir salatalık Vs.
Akşam saçma saçma kola börek tatlı Et ... saçmalık. Yazmicaktim da yazdım.
3 günlük dünya, değermi?Ben de bu sabah tartıştım eşimle daha doğrusu dün akşam başlamıştı canım sıkkın .
Hoşgeldin tatlımSevgili takımım ben geldimişlerimi hallettim ve toplamda 96.9 olarak geldim moni canimmm beni yeniden dahil edermisin
Elin ayağın tutuyor, gözün görüyorsa keyfinde moralinde güzel olsun. Her ne sıkıntın varsa geçecektir, sabırlı olBu aralar hiç keyfim yok moralim de hiç yok
Tmmmezun üyenin dönüşünü karıştırdılar iyice, normalde bölmüyorduk.mezuniyetten düşük kiloyla gelirse bölünüyor. vaktim olduğunda bu konuyu sevgili bahara ileticem, kafa karışıklığı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?