Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

insam bazen sıkılıyor surekli diyet yapmak ya da ksitlamaktan hatta bazen birakinca asiri yeme aliskanligi olusuyor anliyorum seni

mesela ben 1 yil once 54 civarina geldim biraktim simdi 65 oldum canim sikiliyor neredeyae her yil zayiflar tekrar alirim

Menümü vereyim unutmadan

Sabah
1 hurma
1 ceviz

Öğlen
3 kaşık Arnavut ciğeri
Soğan piyazı
2 tane soslu acı biber turşusu
Pişmiş domates, biber, arpacık soğanı
Yarım tam buğdaylı lavaş

Akşam
Bir tabak havuç tarator
İki küçük tavuk Baget haşlama

Çay içeceğim birazdan Allahım yanına eşim bi sürü kurabiye kek almış inşallah onlardan yemem ama yemeyeceğim yarın tartı gününü mahvedemem.

Su az içtim
Spor da 25 tanecik mekik çektim

Aynen sonra diyet psikolojisinden çıkınca deli gibi yiyorum nasılsa verdim diye ama öyle böyle değil tokluk Nedir bilmiyorum sonra da hop birkaç kilo geri alıyorum halbuki bu çabalarımızı unutmasak koruyabilsek...

ya ne bileyim oyle guzel yiyecekler var ki insan yiyor..
Ama su da var can sikintisi moral bozuklugu da yeme sebebi oluyor

Menümü yazayım
Sabah : müsli + süt
Öğlen : az çorba - az salata - 2 parmak kalınlıkta börek - 3 parça kuşbası et ( daha dogrusu ana yemekte 3 parca et gerisi patatesti sadece etleri seçtim )
Akşam : yarım konserve ile ton balıklı yeşillik salata
Ara : yarım ayva
Spor: 45 dk leslie
Su : 2.500 lt
Bugun baya az yemişim sanki

Canım aslında yaptigimiz yanlış o zayifladim diyip eski düzene geri dönmek
Aslında elbette yiyebiliriz ama sürekli yemek olmaz dengelemeyi bilmemiz lazım
Canım boyun kac benim 157 69 kiloyum daha var yolumuz pes etme yaza fit girecegiz degilmi

M
Menun sporun gayet iyi canm supersin

Menun gayet iyi börek dışında onuda ekmeklerin yerine sayalım ama yağı fazla almış olacaksın
Bakalım yarın kim kimi ggececek kilomuz gramına kadar aynı

Sevgili takımım ben geldim işlerimi hallettim ve toplamda 96.9 olarak geldim moni canimmm beni yeniden dahil edermisin

Hoşgeldiinn

Bildiğim kadarıyla mezun olan üyeler 6 ay boyunca geri dönemiyor.
Seni listeye alamayız ama menü ve spor bildirim listesine alabilirim

Hoşbuldum canım kabak detoksuna neler katılıyo nasıl yapılıyor

evet az yemissin aclik hissetmiyorsan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…