insam bazen sıkılıyor surekli diyet yapmak ya da ksitlamaktan hatta bazen birakinca asiri yeme aliskanligi olusuyor anliyorum seniİyi akşamlar kızlar ben geldim keyfim hiç yok bugün son zamanlarda inanılmaz zorlanıyorum modum sürekli düşük sanırım şu diyet işinden sıkılmaya başladım asla pes etmeye niyetim yok ama ruh halim pek karamsar bi eksi bi artı görmekten bıktım artık inşallah yarın tartıda 66yı görürüm de artık bi nebze keyfim yerine gelir aslında hafta başı gördüm 66.6 gördüm ama yanlış mı tarttı tartı yoksa geri mi aldım ödem miydi anlamadım geri 67lere çıktım ertesi gün hemen oy Allah yardımcımız olsun hepimizin
insam bazen sıkılıyor surekli diyet yapmak ya da ksitlamaktan hatta bazen birakinca asiri yeme aliskanligi olusuyor anliyorum seni
mesela ben 1 yil once 54 civarina geldim biraktim simdi 65 oldum canim sikiliyor neredeyae her yil zayiflar tekrar alirim
ya ne bileyim oyle guzel yiyecekler var ki insan yiyor..Aynen sonra diyet psikolojisinden çıkınca deli gibi yiyorum nasılsa verdim diye ama öyle böyle değil tokluk Nedir bilmiyorum sonra da hop birkaç kilo geri alıyorum halbuki bu çabalarımızı unutmasak koruyabilsek...
Aynen canım bütün güzel yiyecekler de bol kaloriliya ne bileyim oyle guzel yiyecekler var ki insan yiyor..
Ama su da var can sikintisi moral bozuklugu da yeme sebebi oluyor
Canım aslında yaptigimiz yanlış o zayifladim diyip eski düzene geri dönmekAynen sonra diyet psikolojisinden çıkınca deli gibi yiyorum nasılsa verdim diye ama öyle böyle değil tokluk Nedir bilmiyorum sonra da hop birkaç kilo geri alıyorum halbuki bu çabalarımızı unutmasak koruyabilsek...
Menun sporun gayet iyi canm supersinİyi akşamlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 y.k lor peyniri
1.5dilim tam buğday ekmeği
1 ceviz
Ara
Yarım elma
Öğle
3 köfte
1kase yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
5yk barbunya
1 tavuk baget
2y.k. Bulgur pilavı
1dilim ekmek
3lt.su
45 dk kardiyo
250 ip
Menun gayet iyi börek dışında onuda ekmeklerin yerine sayalım ama yağı fazla almış olacaksınMenümü yazayım
Sabah : müsli + süt
Öğlen : az çorba - az salata - 2 parmak kalınlıkta börek - 3 parça kuşbası et ( daha dogrusu ana yemekte 3 parca et gerisi patatesti sadece etleri seçtim )
Akşam : yarım konserve ile ton balıklı yeşillik salata
Ara : yarım ayva
Spor: 45 dk leslie
Su : 2.500 lt
Bugun baya az yemişim sanki
sağol canım herşey yarın için :))M
Menun sporun gayet iyi canm supersin
Sevgili takımım ben geldimişlerimi hallettim ve toplamda 96.9 olarak geldim moni canimmm beni yeniden dahil edermisin
Hoşbuldum canım kabak detoksuna neler katılıyo nasıl yapılıyorKabak detoksunu iki defa yaptım ben gerçekten arındırıyor insanı çok faydalı 2 kiloya yakın gidiyor bende üç günde ve o kadar çok geri gelmiyor tavsiye ederim ama üç günün sonunda uzun süre kabak görmek istemiyorsun
Oofff of duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor ya teyzemlere çok yakın bi yerde bu bina ve komşularının akrabası bu binada oturuyormuş koca aileden hala haber yok içim yanıyor düşündükçe çok çok acı
Hala haber alınamayanlar varmış maalesef
Hoşgeldin canım
evet az yemissin aclik hissetmiyorsan sorun yokMenümü yazayım
Sabah : müsli + süt
Öğlen : az çorba - az salata - 2 parmak kalınlıkta börek - 3 parça kuşbası et ( daha dogrusu ana yemekte 3 parca et gerisi patatesti sadece etleri seçtim )
Akşam : yarım konserve ile ton balıklı yeşillik salata
Ara : yarım ayva
Spor: 45 dk leslie
Su : 2.500 lt
Bugun baya az yemişim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?